το κάνει γιατι θέλεινα ειναι εναρμονισμένος με ό,τι καταλαβαινει οτι το gdrp του επιβάλει, τα κρατάει, είναι προσωπικά στοιχεία, μας το λέει κλπ. Κρίμα που δεν μας λένε και για τα κοοκιες τι κάνουν.

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Είπαμε ρε, είμαστε πολύ μπροστά, είμαστε πρωτοπόροι. Έγραψα πιο πάνω τι μας λείπει πάντως.
Δεν είπα αυτό. Παρατήρησα ότι εκεί τους δίνει αυτή την δυνατότητα και το αναφέρει στους όρους. Και εξήγησα γιατί εκεί μου φαίνεται λογικό να μπαίνουν αρκετοί επωνύμως. Δεν ξέρω τι θα γινόταν εδώ.sys3x έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 02:12Γιατί αν έμπαινε εδώ ο μπουμπούκος με το όνομα του το κανονικό, Σπύρος Γ. ξέρω γω ή ο Thanos, θα τους το απαγόρευε κανείς;ST48410 έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 02:04Αυτοί προφανώς επιτρέπουν και την χρήση του πραγματικού ονόματος αφού εκεί γράφουν πολλοί επαγγελματίες του χώρου οπότε θεωρείται πιο τίμιο να ξέρεις ποιος είναι και τι πουλάει ο άλλος όταν σου δίνει συμβουλές για εξοπλισμό.enaon έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 01:59
https://www.gearslutz.com/board/faq.php ... faq#faq_pp
το έβαλα καλύτερα, ήταν απο το κατάστημα πρίν.
Εννοώ ότι σε άλλα φόρα δεν βλέπω κάποια αναφορά και υποθέτω ότι καταγράφουν. Αν όντως είναι έτσι δεν θα έπρεπε και αυτοί να τις παρέχουν όπως εδώ το φόρουμ; Η μόνο μετά από σχετικό αίτημά μας; Τι υποχρεώνει το GDPR; Είναι ξεκάθαρο;enaon έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 02:13οχι στ δεν εχω καν κοιτάξει, το πήρα σαν προσπάθεια του σπύρου να ειναι σοβαρός, αλλά δεν καταλαβαίνω αλήθεια τι εννοείς, όσοι δεν κρατάνε την ιπ μας το διαφημίζουν, ειναι ανωνύμιζερς κατηγορία κλπ, τορ δικτυα, άλλα κόλπα.
το κάνει γιατι θέλεινα ειναι εναρμονισμένος με ό,τι καταλαβαινει οτι το gdρp του επιβάλει, τα κρατάει, είναι προσωπικά στοιχεία, μας το λέει κλπ. Κρίμα που δεν μας λένε και για τα κοοκιες τι κάνουν.
Εδώ με νανογιλέκα θα κυκλοφορούσαμε.ST48410 έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 02:16Δεν είπα αυτό. Παρατήρησα ότι εκεί τους δίνει αυτή την δυνατότητα και το αναφέρει στους όρους. Και εξήγησα γιατί εκεί μου φαίνεται λογικό να μπαίνουν αρκετοί επωνύμως. Δεν ξέρω τι θα γινόταν εδώ.
στ δεν είμαι σίγουρος και όσο με παιρνει θέλω να κάνω οτι δεν υπάρχει, δεν με ξετρελαίνει που υπάρχει. Δες τι έχουμε πάθει εδώ, συζητάμε πόσες σελίδες για κάτι που συμβαίνει από πάντα, καλό απο την μία, επικαιροποίηση της πραγματικότητας, αλλά δεν ξέρω, πολύ χαρά για συμμόρφωση βλέπω και δεν με ξετρελαίνει.
Υπάρχει υποχρέωση ενημέρωσης ότι καταγράφονται (αποθηκεύονται δηλαδή, γιατί πάντα καταγράφονται, δεν λειτουργεί αλλιώς) και υποχρέωση αποστολής κατόπιν αιτήματος.