κάνε ένα virus scan στο πισί σου καλού κακού.Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:17Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Τί μπορεί να σημαίνει πρακτικά?
Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

ώχου ρε πστ μου!!sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:31κάνε ένα virus scan στο πισί σου καλού κακού.Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:17Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Τί μπορεί να σημαίνει πρακτικά?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι μέχρι τώρα είσαι ο μόνος που πατησε πάνω ε;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:28
εγώ δεν έγραφα τίποτα καταρχήν, όλοι οι υπερδεσμοί που κλίκαρα με πηγαίναν σε ένα άλλο περίεργο url το οποίο το μπλόκαρε με την μια το mbae που έχω στα γουήντοζ (είμαι στην δουλειά τώρα δεν μπαίνω με λίνουξ), το url είχε μέσα μεν το όνομα phorum κάπου στην αρχή αλλά μετά τις τελείες είχε άλλα κάτι sk.y θυμάμαι και όχι com.gr, δεν θυμάμαι το url πλήρως γιατί το έβγαζε φευγαλέα. Με την μια φυσικά έγραψα http://www.phorum.com.gr στο φάηρφοξ και όλα καλά. Το ίδιο συνέβη και με το κινητό που δοκίμασα.
Just saying...

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βάλτο εδώ Σούβ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Καλησπέρα.ειμαι ένας από αυτους που έστειλαν πολλα π.μ μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει θέμα με το άλλο φόρουμ.δεν είμαι μέλος καν εκεί αλλά μια και χαθήκανε πολλοί σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για επανένωση.ζητω συγγνώμη.δυστυχως όταν πάτησα το λινκ διαπίστωσα ότι σε οδηγεί άλλου οπότε προσπάθησα να ειδοποιήσω τα μέλη να μπουν με άλλους τρόπους.λυπαμαι για αυτό.δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ σας αλλά όπως πιθανότατα σκέφτηκαν και οι άλλοι που έστειλαν π.μπ.χ ο Ερμής σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία για επανενωση μελών που χαθήκανε μετά το κλείσιμο.δεν γνώριζα ότι είναι μη ασφαλής η σελιδα.απο αυτά που διάβασα στο άλλο φόρουμ νόμιζα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.ως διαχειριστής είναι κάποιος Σπύρος νομίζω ,δεν είναι ο ίδιος που έγραφε εδώ?[/quote]
και;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:33Έχεις πάρει χαμπάρι ότι μέχρι τώρα είσαι ο μόνος που πατησε πάνω ε;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:28
εγώ δεν έγραφα τίποτα καταρχήν, όλοι οι υπερδεσμοί που κλίκαρα με πηγαίναν σε ένα άλλο περίεργο url το οποίο το μπλόκαρε με την μια το mbae που έχω στα γουήντοζ (είμαι στην δουλειά τώρα δεν μπαίνω με λίνουξ), το url είχε μέσα μεν το όνομα phorum κάπου στην αρχή αλλά μετά τις τελείες είχε άλλα κάτι sk.y θυμάμαι και όχι com.gr, δεν θυμάμαι το url πλήρως γιατί το έβγαζε φευγαλέα. Με την μια φυσικά έγραψα http://www.phorum.com.gr στο φάηρφοξ και όλα καλά. Το ίδιο συνέβη και με το κινητό που δοκίμασα.
Just saying...
το αστείο που είναι αν όντως ήμουν ο μόνος;
νομίζω ότι είσαι λίγο εκτός αλλά δε πειράζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 01 Απρ 2018, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:34Καλησπέρα.ειμαι ένας από αυτους που έστειλαν πολλα π.μ μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει θέμα με το άλλο φόρουμ.δεν είμαι μέλος καν εκεί αλλά μια και χαθήκανε πολλοί σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για επανένωση.ζητω συγγνώμη.δυστυχως όταν πάτησα το λινκ διαπίστωσα ότι σε οδηγεί άλλου οπότε προσπάθησα να ειδοποιήσω τα μέλη να μπουν με άλλους τρόπους.λυπαμαι για αυτό.δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ σας αλλά όπως πιθανότατα σκέφτηκαν και οι άλλοι που έστειλαν π.μπ.χ ο Ερμής σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία για επανενωση μελών που χαθήκανε μετά το κλείσιμο.δεν γνώριζα ότι είναι μη ασφαλής η σελιδα.απο αυτά που διάβασα στο άλλο φόρουμ νόμιζα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.ως διαχειριστής είναι κάποιος Σπύρος νομίζω ,δεν είναι ο ίδιος που έγραφε εδώ?
Λοιπόν, redirection γίνεται με δύο τρόπους. Είτε έχει φάει ιό το ελεύθερο, είτε ο Σπύρος έκανε redirection. Κι επειδή το δεύτερο δεν παίζει μιας και η σελίδα δεν ανακατευθύνει, μένει το πρώτο. Προφανώς γι αυτό έκλεισαν τα ΠΜ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εγώ δηλαδή τώρα τί κάνω?
Που και λινκ πάτησα κτλ κτλ
Δηλαδη, έχω αλλα τρεχαματα, μην τρέχω και γι αυτά τώρα, ήμαρτον!
Που και λινκ πάτησα κτλ κτλ
Δηλαδη, έχω αλλα τρεχαματα, μην τρέχω και γι αυτά τώρα, ήμαρτον!
- Cecily Anne
Φτιάχνω βόμβα και κάνω τεστ, για να δω σε ποιόν θα δώσω τον πυροκροτητή.
ΥΓ. Το παρόν ποστ αποτελεί αστεϊσμό, σας μπαρακαλώ κύριε αστυνόμε χασκογελάστε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λοιπόν, redirection γίνεται με δύο τρόπους. Είτε έχει φάει ιό το ελεύθερο, είτε ο Σπύρος έκανε redirection. Κι επειδή το δεύτερο δεν παίζει μιας και η σελίδα δεν ανακατευθύνει, μένει το πρώτο. Προφανώς γι αυτό έκλεισαν τα ΠΜ.vatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:36Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:34Καλησπέρα.ειμαι ένας από αυτους που έστειλαν πολλα π.μ μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει θέμα με το άλλο φόρουμ.δεν είμαι μέλος καν εκεί αλλά μια και χαθήκανε πολλοί σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για επανένωση.ζητω συγγνώμη.δυστυχως όταν πάτησα το λινκ διαπίστωσα ότι σε οδηγεί άλλου οπότε προσπάθησα να ειδοποιήσω τα μέλη να μπουν με άλλους τρόπους.λυπαμαι για αυτό.δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ σας αλλά όπως πιθανότατα σκέφτηκαν και οι άλλοι που έστειλαν π.μπ.χ ο Ερμής σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία για επανενωση μελών που χαθήκανε μετά το κλείσιμο.δεν γνώριζα ότι είναι μη ασφαλής η σελιδα.απο αυτά που διάβασα στο άλλο φόρουμ νόμιζα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.ως διαχειριστής είναι κάποιος Σπύρος νομίζω ,δεν είναι ο ίδιος που έγραφε εδώ?
[/quote]
ναι είναι πολύ πιθανό αυτό.
.
.
-
Δηλαδή όποιος μπαίνει στο elefthero κινδυνεύει να κολλήσει ιό;
άει βρε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:37Φτιάχνω βόμβα και κάνω τεστ, για να δω σε ποιόν θα δώσω τον πυροκροτητή.
ΥΓ. Το παρόν ποστ αποτελεί αστεϊσμό, σας μπαρακαλώ κύριε αστυνόμε χασκογελάστε.

.
.
καλά εσένα τι σε κάναν μοντ; για τα όμορφα σου μάτια;talaipwros έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:38Δηλαδή όποιος μπαίνει στο elefthero κινδυνεύει να κολλήσει ιό;

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθυστερινη: μαζευτειτε γιατι οδηγουμαστε σε χρεωκοπια
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιουν 2023, 01:07 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
20 Ιουν 2023, 19:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
από Ζενίθεδρος » 20 Νοέμ 2024, 20:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 3534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-