Ρε συ η Γαλή από ό,τι καταλαβαίνω είναι εξπερ να βρίσκει προσωπικά δεδομένα χρηστών
Και ο Non4me έχει δηλώσει στο παρόν νήμα χρήστης του ζοο
Μήπως και βγάλω καμια άκρη με το θέμα μου
Δεν είμαι εγώ εξπέρ στα τεχνικά βρε.
Σε άλλα έχω τρίτη όραση.
Στο παρελθόν χρειάστηκα όντως τεχνική βοήθεια από φίλους για να βρω κάποιους μαλάκες αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή φάση από κάτι αου αου παρταλάκια στα φόρα.
Οπότε ησύχασε γλυκειά μου, δεν έχεις και τόσο ενδιαφέρον ως εύρημα. Αν με πειράξεις πραγματικά, θα σε βρω.
Ρε συ η Γαλή από ό,τι καταλαβαίνω είναι εξπερ να βρίσκει προσωπικά δεδομένα χρηστών
Και ο Non4me έχει δηλώσει στο παρόν νήμα χρήστης του ζοο
Μήπως και βγάλω καμια άκρη με το θέμα μου
Δεν είμαι εγώ εξπέρ στα τεχνικά βρε.
Σε άλλα έχω τρίτη όραση.
Στο παρελθόν χρειάστηκα όντως τεχνική βοήθεια από φίλους για να βρω κάποιους μαλάκες αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή φάση από κάτι αου αου παρταλάκια στα φόρα.
Οπότε ησύχασε γλυκειά μου, δεν έχεις και τόσο ενδιαφέρον ως εύρημα. Αν με πειράξεις πραγματικά, θα σε βρω.
Και τι θα της κάνεις δηλαδή;
Θα μπω μπροστά εγώ
Έχω μπακάπ και για την πάρτη σου βρε χαζουλι. Σιγά το πρόβλημα. Πρώτα εσύ θα βάλεις τα κλαματα.
Eιναι 35-45 χρονων,
Στα νιατα του επαιζε καποιο mmorpg η dota στο battlenet
Ειχε ενα τραυματισμο στο γονατο που του στερησε την δυνατοτητα να κανει καριερα σε καποιο αθλημα
Πολιτικα εντασσεται στην ακρα δεξια
Εχει σκυλο
Και τι θα της κάνεις δηλαδή;
Θα μπω μπροστά εγώ
Έχω μπακάπ και για την πάρτη σου βρε χαζουλι. Σιγά το πρόβλημα. Πρώτα εσύ θα βάλεις τα κλαματα.
Πάντως ο τρελός κατάφερε να μας μονιασει σχεδόν όλους.
Συζητάμε όλοι μαζί χωρίς να μαλώνουμε, σαν τους Έλληνες απέναντι στους Πέρσες (εκτός τη ΓΑΛΗ που κάνει το Σπαρτιάτη στο δεύτερο επεισόδιο)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.