απο το 2000
Ζήτησα αποχώρηση.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ζήτησα αποχώρηση.
Ρισπεκτ για την αποχωρηση σου, δεν σου λεω να μεινεις γιατι λεω στον εαυτο μου πως πρεπει να φυγω κι εγω.
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε 3 μήνες θα είναι πίσω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτές οι ψευδοαναστοχαστικές όσο και μελό αναγγελίες αποχωρήσεων συνηθίζονται και σε άλλα φόρουμ.
Σταμάτα να συμμετέχεις και τελείωσε η υπόθεση, κύριε. Δεν χρειάζονται τα τύμπανα
Σταμάτα να συμμετέχεις και τελείωσε η υπόθεση, κύριε. Δεν χρειάζονται τα τύμπανα

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- taxalata xalasa
...εδώ θέλω να κάνω μια διακοπή.....
για μπανια παει ο χριστιανός... πως κανετε ετσι... ουτε διακοπες δεν μπορει να παει ο μαεστρος ιδρυτης του νηματος του καραμπαμπισμου...;
πολυ μελοδραμα... για να βρεξει ποδαρι στ αρμυρο νερο...

για μπανια παει ο χριστιανός... πως κανετε ετσι... ουτε διακοπες δεν μπορει να παει ο μαεστρος ιδρυτης του νηματος του καραμπαμπισμου...;
πολυ μελοδραμα... για να βρεξει ποδαρι στ αρμυρο νερο...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ με Γκοτζίλα μπαίνω και με αφήνει πάντα πάντως, ποτέ δεν με έχει κόψει.
Περιμένω τηλ οταν έρθεις να τα πιουμε στο γνωστό σωστό μέρος.Cavaliere έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 23:27Αισθάνομαι πως μετά από 18 χρόνια εδώ θέλω να κάνω μια διακοπή. Πόσο αυτή θα διαρκέσει δεν ξέρω. Εδώ και καιρό δεν έχω πια την συμμετοχή όπως κάποτε. Φυσικά θα σας διαβάζω, με φανατισμό, ιδίως τις συνταγές μαγειρικής. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ τον χώρο που με φιλοξένησε και όλες -όλους για την παρέα. Ζητώ συγγνώμη από όσους πίκρανα, και σας εύχομαι υγεία και καλή τύχη. Σαφώς σε προσωπικό επίπεδο δεν θα χαθούμε με όσους έχουμε ήδη επαφή. Αν με κάποιους είχα ατυχείς συζητήσεις, ας ξέρουν πως η ζωή δεν είναι και τόοσο μακρά ώστε να κρατάμε τα φθηνά, αυτά που στο τέλος θυμόμαστε είναι τα όμορφα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λυπάμαι ρε συ Νικόλα. Ειλικρινά. Να'σαι καλά με την οικογένειά σου και ό,τι ποθείς να το'χεις.Cavaliere έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 23:27Αισθάνομαι πως μετά από 18 χρόνια εδώ θέλω να κάνω μια διακοπή. Πόσο αυτή θα διαρκέσει δεν ξέρω. Εδώ και καιρό δεν έχω πια την συμμετοχή όπως κάποτε. Φυσικά θα σας διαβάζω, με φανατισμό, ιδίως τις συνταγές μαγειρικής. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ τον χώρο που με φιλοξένησε και όλες -όλους για την παρέα. Ζητώ συγγνώμη από όσους πίκρανα, και σας εύχομαι υγεία και καλή τύχη. Σαφώς σε προσωπικό επίπεδο δεν θα χαθούμε με όσους έχουμε ήδη επαφή. Αν με κάποιους είχα ατυχείς συζητήσεις, ας ξέρουν πως η ζωή δεν είναι και τόοσο μακρά ώστε να κρατάμε τα φθηνά, αυτά που στο τέλος θυμόμαστε είναι τα όμορφα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η ονομασία έχει ελάχιστη σημασία.
Το φόρουμ ήταν ένας χώρος ανάπτυξης διαφόρων ...ποινικών ομάδων. Διάφορες διαδικτυακές σπείρες δραστηριοποιούνταν ως μέλη αυτής της σελίδας. Από bullying μελών μέχρι ραντεβού για ανταλλαγές πυξ λαξ.
Ευτυχώς, το νέο φόρουμ διατηρεί ένα επίπεδο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Όχι,πρώτα λέγονταν Phorum.gr
Και αυτό να σου γίνει μάθημα,που ήρθες εδώ εσύ ο χτεσινός,να πουλήσεις πνεύμα ανοίγοντας δήθεν μυστήρια νήματα

Έχουν περάσει πριν από σένα από εδώ,ουκ ολίγοι πιο μαλάκες από σένα.
Μπάλα παίζαμε ρεstavmanr έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 20:34Η ονομασία έχει ελάχιστη σημασία.
Το φόρουμ ήταν ένας χώρος ανάπτυξης διαφόρων ...ποινικών ομάδων. Διάφορες διαδικτυακές σπείρες δραστηριοποιούνταν ως μέλη αυτής της σελίδας. Από bullying μελών μέχρι ραντεβού για ανταλλαγές πυξ λαξ.
Ευτυχώς, το νέο φόρουμ διατηρεί ένα επίπεδο.
Απλυτοι εναντίον Δεξιών
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχώρηση των ιδρυμάτων του Τζώρτζ Σορός από την Ευρώπη;;;
από southern » 19 Αύγ 2023, 11:20 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
21 Αύγ 2023, 01:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλάτς πλούτς, ηχηρή αποχώρηση απ' τη Πλεύση Ζωής.
από Kauldron » 09 Ιουν 2023, 15:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
09 Ιουν 2023, 18:12
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 2491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2023, 23:28