Myth Busted:Aνοιγουμε λεει πολλα νηματα για τα Τεμπη εγω και ο Οττο και εκνευριζονται..
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Myth Busted:Aνοιγουμε λεει πολλα νηματα για τα Τεμπη εγω και ο Οττο και εκνευριζονται..
οχι
αν βρεις θα τα προσθεσω
αν βρεις θα τα προσθεσω
Re: Myth Busted:Aνοιγουμε λεει πολλα νηματα για τα Τεμπη εγω και ο Οττο και εκνευριζονται..
πες βρε χαλασμένε, στην λιστα που εχεις βαλει κιολας, πόσα πρεπει να λείπουν δικά σου σε ενα μηνα για να πουμε οτι εισαι για πέταμα;
- SeaHawk
παλι ρεταρες;
Περισσοτερη ωρα εισαι ρεταρισμενος παρα νορμαλ
Νομιζω πρεπει να το κοιταξεις
Περισσοτερη ωρα εισαι ρεταρισμενος παρα νορμαλ
Νομιζω πρεπει να το κοιταξεις
ρε μαλακα γγ, παλια ησουν σπασαρχίδης, αλλα εφερνες νουμερα που τα λεγαμε αξιόπιστα, γιαυτο ησουν σπααρχιδης και οχι μαλακας. Τωρα ακομα και σε αυτο που καποτε ησουν καλος, γραφεις ψέματα. Γιατι, τι νοημα εχει;
- SeaHawk
Απο εδω και περα θα σε χρεωνω 20€ για καθε ανουσιο post με το οποιο με κανεις να χανω χρονο διαβαζοντας το
Τερμα το τζαμπανταν
Αν γνωριζεις νηματα παρεθεσε τα να τα συμπεριλαβω
Δεν εχω κανενα λογο να μην θελω να τα βαλω ολα
Τερμα το τζαμπανταν
Αν γνωριζεις νηματα παρεθεσε τα να τα συμπεριλαβω
Δεν εχω κανενα λογο να μην θελω να τα βαλω ολα
πλάκα κανεις; Ανοιγεις νημα να μετρησεις νήματα, ξεχνας τα δικά σου, και θα τα ανεβαζω εγω; Για γγ με περασες; Απλα λεω οτι η λιστα σου ειναι γτπ, οπως και εσυ τελευταια. Αν θες φτιαξε την αλλιως κρατα την να χαιρεται ο νεμο, δεν με νοιαζει το νημα σου, με νοιαζει που λες ψεματα και δεν εχεις λογο υπαρξης εδω. Μου άρεσε οταν δεν εγραφες πίπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Φεβ 2025, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
Η λιστα μου ειναι σουπερ και λες μαλακιες
η λιστα σου ειναι ειναι γτπ, φτιαξε την. Θα την δώ αυριο, ενα να βρω να λειπει δικό σου, εισαι γελοιο σκουλήκι.
θα δωσω ποντους στον εανον αν βρει νημα που ο γγ το παρελειψε
στο μεταξυ συνεχιζετε νασπατεταουμπαλα των περισσοτερων ...ας περιμενουμε ολοι μαζι
το τελικο πορισμα της δικαιοσυνης ..εχετε εμπιστοσυνη
το τελικο πορισμα της δικαιοσυνης ..εχετε εμπιστοσυνη
- SeaHawk
Οταν τελειωσει η λιστα ξαναελα
Χρωστας ηδη 20€
Χρωστας ηδη 20€
α δηλαδη αυτα που ανεβαζεις ειναι draft, θα τα ξαναπεράσεις σκουληκι; Φτιαξε βρε ηλίθιε μαρτιο απρίλιο του 24, λείπουν πολλά δικά σου. Αν χασεις και αυτο γγ, αν χάλασες, είσαι για πέταμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
17 Ιουν 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση Live your myth in greece χωρις ηλεκτρικο ρευμα
από Μαδουραίος » 20 Ιούλ 2024, 21:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
23 Αύγ 2024, 20:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήματα fake και αυτογκόλ!
από giotis2005 » 23 Ιαν 2025, 16:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
23 Ιαν 2025, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδέες για νέα νήματα του Αριστου
από zteo » 23 Αύγ 2024, 22:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-