nemo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 01:22
Isildur έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 01:16
nemo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 00:33
μου αρεσε να τον πειραζω και τωρα δεν εχω κανενα --λυπησου με

Να πειράζεις τον Ναύτη;
Οικολόγος είσαι, ε; Με το κυνήγι δεν τα πας καλά, ε;
θα παω για λαγο στην πινδο ...αλλα προσεξε τι γραφει η πασιφαη -τωρα τα προσεχω - και δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα γραφει και λεει οτι ειμαι και ναζι !!!!!!ενω αυτη ξερει απεξω ολη την λειτουργια των ναζι!!!!

Τώρα που μίλησες για Πίνδο, μού θύμισες μια ιστορία πριν καμιά 35αριά χρόνια (γκιβ ορ τέικ). Πάμε με παρέα στο σπίτι ενός φίλου στη Βωβούσα για τριήμερο. Κάπου έξω από τα Γιάνενα, κάνουμε μια στάση για να δει έναν θειο του που έμενε εκεί (είχε κι ένα μίνι-πανδοχείο... εστιατόριο... και τα δυο... κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Ο μπάρμπας όχι απλώς παλιών αρχών, μεσαιωνικών θα έλεγα. Πριν μπούμε μέσα, ο φίλος ορμηνεύει τις κοπέλες της παρέας τι να πουν, τι να μην πουν, τι να κάνουν, τι να μην κάνουν κλπ. Καθόμαστε να πιούμε ένα τσίπουρο στα γρήγορα (ΕΝΝΕΟΙΤΑΙ μόνο οι άντρες), οπότε γυρνάει ο φίλος σε κάποια στιγμή, του δείχνει την καραμπίνα στον τοίχο και τον ρωτάει:
- Θείο, για κυνήγι βγαίνεις καθόλου;
- Ουου, σχεδόν κάθε βράδυ.
- Και τι κυνηγάτε αυτνήν την εποχή;
- Κυρίως Αλβανούς, κι ό,τι άλλο κάτσει!
Μου 'πεσε το σαγόνι. Ρώτησα τον φίλο αν έκανε πλάκα και με διαβεβαίωσε πως όχι. Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον τους τρομάζανε κυρίως (ελπίζω δηλαδή), ήταν και τα πρώτα χρόνια εισροών που ερχόντουσαν τα πολύ... "λουλούδια" από εκεί, αλλά και πάλι... Είχα μουδιάσει, λέμε.