Της έκανε κανένα δώρο; Κάποιο κινητό, καποιο λάπτοπ ίσως;
Αντίο για πάντα
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Αντίο για πάντα
Δεν μου αρεσε ποτε το εξυπνακιστικο ειρωνικο στυλ, διακρινω εναν γκικ τραμπουκισμο σε αυτο ,τιποτα πνευματωδες.sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:00
Μερικοί όντως δε κάνουν για κάποιες δλειές και εδώ θα συμφωνήσω ότι σαν συντονιστής ήταν λίγο κάτω του μετρίου έως άθλιος, αλλά, ως απλός χρήστης όπως είμαστε εμείς δηλαδή είναι υπέροχος, γαμάτος θα έλεγα, δε ξέρεις τι λες δηλαδή. Μέχρι και ο ταλ που ήταν άθλιος σκέτο συντονιστής σαν απλός χρήστης προσθέτει πολλά στον χαρακτήρα και την ευρύτητα της μικρής αλλά πολύ δυνατής πνευματικά και ετερόκλητης ιδεολογικά κοινότητας μας.
Θέλω να πω ότι δεν θα είναι καθόλου το ίδιο η μικρή μας όαση χωρίς τον Σαλ, θα είναι το λιγότερο πτωχώτερη.
Σαλ δεν έχεις στην πραγματικότητα επιλογή, κατάλαβε το.
Τωρα που κανουμε την αποτιμηση,το μεμοριαλ της περσονας,εφοσον επελεξα να συμμετασχω, αφηνω και την ματια μου καταγεγραμμενη.
Και το τελευταιο ποστ,αθλιο και αυτο ηταν. Ενα, ειμαι και θα ειμαι ζωντανος για παντα,αλλα βγαινω στην συνταξη,αρκουσε.
όρι έλα λίγο στο άλλο νήμα που σε θέλω ρε, έχω καταλήξει στο κονφιγκιουρέσιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπέρ, ο άνθρωπος πόσταρε Σούμπερτ, ας σοβαρευτούμε λίγο λοιπόν, δεν μπορείτε να βασίζεστε μόνο σε μένα, μας έχουμε όλους ανάγκη.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:36Δεν μου αρεσε ποτε το εξυπνακιστικο ειρωνικο στυλ, διακρινω εναν γκικ τραμπουκισμο σε αυτο ,τιποτα πνευματωδες.sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:00
Μερικοί όντως δε κάνουν για κάποιες δλειές και εδώ θα συμφωνήσω ότι σαν συντονιστής ήταν λίγο κάτω του μετρίου έως άθλιος, αλλά, ως απλός χρήστης όπως είμαστε εμείς δηλαδή είναι υπέροχος, γαμάτος θα έλεγα, δε ξέρεις τι λες δηλαδή. Μέχρι και ο ταλ που ήταν άθλιος σκέτο συντονιστής σαν απλός χρήστης προσθέτει πολλά στον χαρακτήρα και την ευρύτητα της μικρής αλλά πολύ δυνατής πνευματικά και ετερόκλητης ιδεολογικά κοινότητας μας.
Θέλω να πω ότι δεν θα είναι καθόλου το ίδιο η μικρή μας όαση χωρίς τον Σαλ, θα είναι το λιγότερο πτωχώτερη.
Τωρα που κανουμε την αποτιμηση,το μεμοριαλ της περσονας,εφοσον επελεξα να συμμετασχω, αφηνω και την ματια μου καταγεγραμμενη.
Και το τελευταιο ποστ,αθλιο και αυτο ηταν. Ενα, ειμαι και θα ειμαι ζωντανος για παντα,αλλα βγαινω στην συνταξη,αρκουσε.
.
.
fixedsys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:38Υπέρ, ο άνθρωπος πόσταρε Σούμπερτ, σκατά ας σοβαρευτούμε λίγο λοιπόν,Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:36Δεν μου αρεσε ποτε το εξυπνακιστικο ειρωνικο στυλ, διακρινω εναν γκικ τραμπουκισμο σε αυτο ,τιποτα πνευματωδες.sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:00
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι ρε αλλά εσύ μιλάς ατομικά και γω συλλογικά, νιώσε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:45Μπα δεν τρωω προλογο απο αυτα, ειμαι απο την Τουμπα και της πιατσας εντελως. Αξια απο αλλους ουτε παιρνεις,ουτε χανεις. Η ουσια σου δεν ειναι αυτη.
Υ.Γ. Τελευταια εφαγα γερο κολλημα με Notis, ασχετο.
Καθόλου άσχετο, άντε να μπούμε και σε να ρυθμό, για βάλε, έβγαλε τίποτα καινούργιο;
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν μπορω,γραφω απο κινητο. Χαλκιδικη ειμαι για ενα απο τα τελευταια μπανια,αλλα δεν εχει και πολυ καλο καιρο οποτε σερφαρω και λιγο.sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:48Ναι ρε αλλά εσύ μιλάς ατομικά και γω συλλογικά, νιώσε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:45Μπα δεν τρωω προλογο απο αυτα, ειμαι απο την Τουμπα και της πιατσας εντελως. Αξια απο αλλους ουτε παιρνεις,ουτε χανεις. Η ουσια σου δεν ειναι αυτη.
Καθόλου άσχετο, άντε να μπούμε και σε να ρυθμό, για βάλε, έβγαλε τίποτα καινούργιο;
Τα παλια τα ορθοδοξα ακουγα και ενιωσα! Ωραιος ο Νοτης, τον γουσταρω και σαν προσωπικοτητα.
Και εγω συλλογικα μιλαω παντως, αρνητικα αισθηματα(ψοφος και τετοια), δεν εχω για κανεναν χρηστη, το αντιθετο, ακομα και τους πιο πεταμενους,μετα απο τοσα χρονια που τους διαβαζω, θελω να ειναι καλα.
Ψυχρα μιλαω, οχι τοσο προσωπικα,μερικες συμπεριφορες θεωρω πως πρεπει να καταδικαζονται.
Το στυλακι αυτο ειναι τοξικο,δεν μου αρεσει. Χαλαει το γενικο κλιμα.
Το κέρατο μου, αύριο έλεγα να σκάσω μύτη κ γω, λες να γίνει καμμιά μαλακία και να βρέξει; Η θάλασσα πως είναι;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 15:35Δεν μπορω,γραφω απο κινητο. Χαλκιδικη ειμαι για ενα απο τα τελευταια μπανια,αλλα δεν εχει και πολυ καλο καιρο οποτε σερφαρω και λιγο.sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:48Ναι ρε αλλά εσύ μιλάς ατομικά και γω συλλογικά, νιώσε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:45
Μπα δεν τρωω προλογο απο αυτα, ειμαι απο την Τουμπα και της πιατσας εντελως. Αξια απο αλλους ουτε παιρνεις,ουτε χανεις. Η ουσια σου δεν ειναι αυτη.
Τα παλια τα ορθοδοξα ακουγα και ενιωσα! Ωραιος ο Νοτης, τον γουσταρω και σαν προσωπικοτητα.
Και εγω συλλογικα μιλαω παντως, αρνητικα αισθηματα(ψοφος και τετοια), δεν εχω για κανεναν χρηστη, το αντιθετο, ακομα και τους πιο πεταμενους,μετα απο τοσα χρονια που τους διαβαζω, θελω να ειναι καλα.
Ψυχρα μιλαω, οχι τοσο προσωπικα,μερικες συμπεριφορες θεωρω πως πρεπει να καταδικαζονται.
Το στυλακι αυτο ειναι τοξικο,δεν μου αρεσει. Χαλαει το γενικο κλιμα.
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Η θαλασσα κρυα δεν ειναι, λιγο κυματακι μονο,αλλα εχει κατι που δεν σε τραβαει.
Απο κοσμο χαλαρα
Απο κοσμο χαλαρα
- κυρ Παντελής
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εκει που ειναι;
Γεματη συνταξιουχους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Στα παπάργια μου οι συνταξιούχοι ρε, καλό καιρό να έχει, βασικά καλύτερα με συνταξιούχους, θα πούμε και καμμιά ενδιαφέρουσα κουβέντα και για την νέα κυβέρνηση.

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2591 Προβολές
-