Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Ανασκαλεύοντας τη χόβολη της θύμησης μου ήρθε στο μυαλό ο ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΑ με τον οποίο είχα πολλές κόντρες αλλά συνήθως με έναν υποβόσκοντα αμοιβαίο σεβασμό, όπως και ο Motherfucker που μάλιστα ήταν και συμφοιτητής μου και πολύ ατομάρα, με ιδιαίτερη κλίση στα ζητήματα Ιστορίας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πραγματικά, ο ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΑ ήταν ένα σπάνιο δείγμα χρυσαυγίτη με πολλές γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα.vatraxos έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:16Ανασκαλεύοντας τη χόβολη της θύμησης μου ήρθε στο μυαλό ο ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΑ με τον οποίο είχα πολλές κόντρες αλλά συνήθως με έναν υποβόσκοντα αμοιβαίο σεβασμό, όπως και ο Motherfucker που μάλιστα ήταν και συμφοιτητής μου και πολύ ατομάρα, με ιδιαίτερη κλίση στα ζητήματα Ιστορίας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
Ο roko με τον τρόπο που έφυγε με έκανε να μετανιώσω για κάποιες συμπεριφορές μου, προσπάθησα να τις αλλάξω, δεν το νομίζω να τα πολυκατάφερα αλλά φταίτε κι εσείς.
Για μένα ο Υπερκουλ είναι μεγάλη απώλεια-τι στο διάβολο έγινε;
Τον πατησιωτη επίσης ήθελα να τον διαβάζω.
Ο roko με τον τρόπο που έφυγε με έκανε να μετανιώσω για κάποιες συμπεριφορές μου, προσπάθησα να τις αλλάξω, δεν το νομίζω να τα πολυκατάφερα αλλά φταίτε κι εσείς.
Εννοείται όμως ότι η μεγαλύτερη μορφή ήταν ο Wem gehört die Welt.
Μεγάλη απώλεια ο πατησιωτηςMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αλήθεια; Δεν επιμένω. Εμένα πάντως μου έβγαζε έντονο μισανθρωπισμό. Αδικαιολόγητα εριστικός και προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον που πόσταρε ποίηση στη λογοτεχνία αν θυμάμαι καλά.νύχτα έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:08πολύ βαθειά ψυχή, ανθρωπάρα και γλυκύτατοςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 14:49Αυτός ο xioni δεν ήταν ένας τύπος που είχε έναν κακό λόγο για όλους; Χιώνης ή Γκιώνης νομίζω με άβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη ή κάπως έτσι που είχε πλακωθεί με όλους όσους πόσταραν σε λογοτεχνία μουσική στο παλιό.
αλλά δεν χαϊδεύει ποτέ τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ, είναι ελεύθερος
Νταμπλ ποστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 15 Μαρ 2020, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ξέρει κανείς γιατί αποχώρησε;Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Μεγάλη απώλεια ο πατησιωτηςMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
Ακουγεται στα παρασκηνια οτι ενυμφευθη λογω ανωτερας βιας .Maspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑγνωστοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:25Ξέρει κανείς γιατί αποχώρησε;Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Μεγάλη απώλεια ο πατησιωτηςMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Veni Vidi Vici
Ταϋγέτης
mitsokollias
Al Bundy-Μπακάλης
mnimes_istorikes
ρουμελιώτης
Αγγίρε (καταπληκτικός συγγραφέας-περιηγητής)
Es Pagan
πατησιώτης
Υπερκουλτουριάρης
και φυσικά ο υπέροχος Ιανός (not)
Υπάρχει κανείς από αυτούς εδώ μέσα;
Φυσικά ο ρόκο (πολύ στεναχωρέθηκα όταν "έφυγε")
Ο Χαοτικός είναι ο xioni;
mitsokollias
Al Bundy-Μπακάλης
mnimes_istorikes
ρουμελιώτης
Es Pagan
πατησιώτης
Υπερκουλτουριάρης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 15 Μαρ 2020, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Έλα μωρέ με τους κομπλεξικους που πουλάνε τη μιζέρια τους για άποψηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Αλήθεια; Δεν επιμένω. Εμένα πάντως μου έβγαζε έντονο μισανθρωπισμό. Αδικαιολόγητα εριστικός και προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον που πόσταρε ποίηση στη λογοτεχνία αν θυμάμαι καλά.νύχτα έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:08πολύ βαθειά ψυχή, ανθρωπάρα και γλυκύτατοςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 14:49
Αυτός ο xioni δεν ήταν ένας τύπος που είχε έναν κακό λόγο για όλους; Χιώνης ή Γκιώνης νομίζω με άβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη ή κάπως έτσι που είχε πλακωθεί με όλους όσους πόσταραν σε λογοτεχνία μουσική στο παλιό.
αλλά δεν χαϊδεύει ποτέ τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ, είναι ελεύθερος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ποιος είσαι εσύ μπρε?Covid-19 έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:27Ταϋγέτης
mitsokollias
Al Bundy-Μπακάλης
mnimes_istorikes
ρουμελιώτης
Es Pagan
πατησιώτης
Υπερκουλτουριάρης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τι έπαιξε αυτός; Αρχικά έμπαινε και εδώ, έτσι δεν είναι; Έφυγε οικειοθελώς ;Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Μεγάλη απώλεια ο πατησιωτηςMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29