Γελοιότητα είναι αυτό και όχι επιχείρημα.
Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Απόλυτα σωστός.marabou έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 00:15Επιβαρύνει πολύ την λειτουργία των αντανακλαστικών, μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και αυξάνει τον χρόνο αντίδρασης. Σοβαρά το ρωτάς;SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 00:08Πως ακριβως επηρεαζει η καταναλωση αλκοολ την ικανοτητα οδηγησης;hellegennes έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 23:55
Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική άποψη οποιουδήποτε για την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα οδήγησης. Έχουμε στατιστικά στοιχεία και επιστήμη γι' αυτά τα πράγματα. Το τι λέει ο Μήτσος, η Κικίτσα και ο Πανούκος είναι παντελώς αδιάφορο.
Τι λεει η επιστημη;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Γαμάτο βίντεο (το 'χω ξαναδεί φυσικά).George_V έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 10:45Η ξαδελφη μου ειναι δασκαλα στις πρωτες ταξεις.
Ειναι που ειναι τα παιδακια ζωηρα εχει να κανει και με γονεις αλλουτερους οποτε ναι πρεπει να πιεις για να αντεξεις τον καταιγισμο που θα σου ρθει την Parent Day.
Εδω ενα σατυρικο βιντεο που καυτηριαζει αυτο το φαινομενο
Γενικά, ισχύει σε μεγάλο βαθμό το γνωστό, παλιό πλέον...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ο Χέλης είπε να πίνουν 3-4 ποτά πριν την επαφή με τα νήπια, τα μωρά κλπ, δεν είπε γενικά κι αόριστα να πίνουν στην καθημερινότητά τους.SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 10:21Καλω στο ποντιουμ τον σουπερ ντουπερ εκπαιδευτικο Στύξ να μας πει αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Χελις δηλαδη οτι
απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομο.
Στυγιο ο Χελις χρειαζεται την βοηθεια σου,για ακομη μια φορα δεν μπορει να παραθεσει πηγη γι αυτο που εγραψε.
Μπες να βαλεις ενα χερακι.
Εσύ δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό και καθ' όλα πρέπον; Ή πάλι έφαγες σκάλωμα και θες πηγές για τα αυτονόητα;

Δεν ξέρω αν ο Γιαννουλος τρολλάρει ή εννοεί αυτές τις μαλακίες που αραδιάζει, αλλά τόσα χρόνια, έχω δει πολλά χυμένα μυαλά στην ασφαλτο επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι οκ, να πλακωθούν στο πιώμα και μετά να οδηγήσουν ξεκράνωτοι ή δίχως ζώνη, έτσι για την καύλα της στιγμής. Οι μαλακίες πληρώνονται.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεωIsildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:05Ο Χέλης είπε να πίνουν 3-4 ποτά πριν την επαφή με τα νήπια, τα μωρά κλπ, δεν είπε γενικά κι αόριστα να πίνουν στην καθημερινότητά τους.SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 10:21Καλω στο ποντιουμ τον σουπερ ντουπερ εκπαιδευτικο Στύξ να μας πει αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Χελις δηλαδη οτι
Στυγιο ο Χελις χρειαζεται την βοηθεια σου,για ακομη μια φορα δεν μπορει να παραθεσει πηγη γι αυτο που εγραψε.
Εσύ δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό και καθ' όλα πρέπον; Ή πάλι έφαγες σκάλωμα και θες πηγές για τα αυτονόητα;
Εγω λεω οτι οποιος υποστηριζει οτι απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομοι φερει το βαρος της αποδειξης αυτου που ειπε
Δεν εχω πει κατι αλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 24 Οκτ 2024, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ ο άλλος πιο πάνω λέει ότι άμα γίνει ντίρλα οδηγάει καλύτερα κι αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του σε χρόνο μείον ντε-τε, τι να λέμε;...Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:07Δεν ξέρω αν ο Γιαννουλος τρολλάρει ή εννοεί αυτές τις μαλακίες που αραδιάζει, αλλά τόσα χρόνια, έχω δει πολλά χυμένα μυαλά στην ασφαλτο επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι οκ, να πλακωθούν στο πιώμα και μετά να οδηγήσουν ξεκράνωτοι ή δίχως ζώνη, έτσι για την καύλα της στιγμής. Οι μαλακίες πληρώνονται.

Αν εξαιρέσεις τις όποιες εμμονές του Μένιου, αυτό που συγκρίνεις, είναι χαζομάρα. Και το ξέρεις. Και το ξέρω καλλίτερα απο σένα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιες ακριβως μαλακιες αραδιασα;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:07Δεν ξέρω αν ο Γιαννουλος τρολλάρει ή εννοεί αυτές τις μαλακίες που αραδιάζει, αλλά τόσα χρόνια, έχω δει πολλά χυμένα μυαλά στην ασφαλτο επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι οκ, να πλακωθούν στο πιώμα και μετά να οδηγήσουν ξεκράνωτοι ή δίχως ζώνη, έτσι για την καύλα της στιγμής. Οι μαλακίες πληρώνονται.
Εγω λεω οτι φανταστηκες πως εγραψα πραγματα που δεν εχω γραψει ποτε
Θες ειλικρινά να απαντήσω καταλλήλως στον άλλον ''άρχοντα'' γκαγκάν οδηγάρα μωρέ; Λες και θα καταλάβει το κλούβιο του κεφάλι.Isildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:10Εδώ ο άλλος πιο πάνω λέει ότι άμα γίνει ντίρλα οδηγάει καλύτερα κι αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του σε χρόνο μείον ντε-τε, τι να λέμε;...Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:07Δεν ξέρω αν ο Γιαννουλος τρολλάρει ή εννοεί αυτές τις μαλακίες που αραδιάζει, αλλά τόσα χρόνια, έχω δει πολλά χυμένα μυαλά στην ασφαλτο επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι οκ, να πλακωθούν στο πιώμα και μετά να οδηγήσουν ξεκράνωτοι ή δίχως ζώνη, έτσι για την καύλα της στιγμής. Οι μαλακίες πληρώνονται.
ΟΚ, κατάλαβα. Πάλι με την ουσία ασχολείσαι και όχι με τεκνικάλιτιζ πάνω στα σχόλια...SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:10Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεωIsildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:05Ο Χέλης είπε να πίνουν 3-4 ποτά πριν την επαφή με τα νήπια, τα μωρά κλπ, δεν είπε γενικά κι αόριστα να πίνουν στην καθημερινότητά τους.SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 10:21Καλω στο ποντιουμ τον σουπερ ντουπερ εκπαιδευτικο Στύξ να μας πει αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Χελις δηλαδη οτι
Εγω λεω οτι οποιος υποστηριζει οτι απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομοι φερει το βαρος της αποδειξης αυτου που ειπε
Δεν εχω πει κατι αλλο.

Απαγορεύεται να είναι μεθυσμένοι στο μάθημα ,όπως το ίδιο ισχύει με τους αστυνομικούς στην υπηρεσία τους , τους πιλότους μαχητικών ή τους ιατρούς στο χειρουργείο. Τώρα το να κάτσει κάποιος να γράψει τα άρθρα του αστικού κώδικα που καλύπτουν την περίπτωση ,επειδή το ζητάει ο -αν δεν υπήρχε η λεκανατζού του καμμένου- περίγελος του φόρουμ ,που τον πετάνε κάθε τόσο με τις κλωτσιές και επιστρέφει σαν γυμνοσάλιαγκας ,δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό.SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:10Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεωIsildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:05Ο Χέλης είπε να πίνουν 3-4 ποτά πριν την επαφή με τα νήπια, τα μωρά κλπ, δεν είπε γενικά κι αόριστα να πίνουν στην καθημερινότητά τους.SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 10:21Καλω στο ποντιουμ τον σουπερ ντουπερ εκπαιδευτικο Στύξ να μας πει αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Χελις δηλαδη οτι
Δεν εχω πει κατι αλλο.
SeaHawk έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:12Ποιες ακριβως μαλακιες αραδιασα;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 12:07Δεν ξέρω αν ο Γιαννουλος τρολλάρει ή εννοεί αυτές τις μαλακίες που αραδιάζει, αλλά τόσα χρόνια, έχω δει πολλά χυμένα μυαλά στην ασφαλτο επειδή κάποιοι θεώρησαν πως είναι οκ, να πλακωθούν στο πιώμα και μετά να οδηγήσουν ξεκράνωτοι ή δίχως ζώνη, έτσι για την καύλα της στιγμής. Οι μαλακίες πληρώνονται.
Εγω λεω οτι φανταστηκες πως εγραψα πραγματα που δεν εχω γραψει ποτε
Κάνε μας τη χάρη ρε μπαγλαμά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα μέλους Phorum.com.gr!
από Saliveros » 29 Ιουν 2023, 08:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 3888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
30 Ιουν 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επικίνδυνη είναι η ιππασία;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 21:57 » σε Αθλητικά - 25 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-