Τι σε εμποδίζει να ανοίξεις εσύ χρήσιμα κατά την γνώμη σου για σοβαρές συζητήσεις νήματα;ST48410 έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:42Συμφωνώ. Ωστόσο θα ήθελα μεγαλύτερο ποσοστό χρήσιμων νημάτων με σοβαρές συζητήσεις. Επίσης ένας κάποιος περιορισμός ψεύτικων, διπλών κλπ λογαριασμών δεν νομίζω ότι θα πείραζε αλλά ήδη οι συντονιστές έχουν αρκετή δουλειά.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 19:51ST48410 έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 09:40
Οι αλλαγές στην ζωή συμβαίνουν με πράξεις, όχι με προθέσεις. Κάνε μία αρχή με 2-3 ενδιαφέροντα θέματα και ίσως εκπλαγείς θετικά. Όσο δεν παίρνει κανείς την πρωτοβουλία να ανοίξει ή να συμμετάσχει σε κάποια σοβαρή συζήτηση απλώς θα αυξάνεται το ποσοστό των "καφενειακών" χαλαρών αναρτήσεων που και αυτές τις έχει ανάγκη ο χώρος. Και θα μείνουμε με τα παράπονα. Επίσης δεν είναι δυνατό να περιμένεις συζήτηση επιπέδου από όλους σε όλα τα θέματα.
Επιπροσθέτως, δεν είναι αλήθεια ότι το παρόν φόρουμ δεν έχει να επιδείξει σοβαρές συζητήσεις που περιέχουν χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα το νήμα «Νατουραλιστική vs Αφηρημένη Τέχνη», περιέχει πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, αναλύσεις και σκέψεις, άσχετα αν κανείς δεν συμφωνεί με όλα τα γραφόμενα.
Έστω κι ένα πράγμα να έχει ειπωθεί από αυτόν εδώ τον χώρο που θα το δει έστω κι ένα άτομο και θα μάθει έστω κι ένα πράγμα και θα επηρεαστεί θετικά, είναι μεγάλο κέρδος, κατά την προσωπική μου άποψη. Εμένα το ήθος και ο χαρακτήρας μου έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από έναν Αμερικάνο που γεννήθηκε το 1901, έζησε άσημος σχεδόν όλην του την ζωή και παρήγαγε το σημαντικότερο μέρος του έργου του την δεκαετία του '50. Λέγεται Καρλ Μπαρκς και είναι ο δημιουργός του Σκρουτζ Μακ Ντακ.
Δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί από το φόρουμ για να θεωρήσουν ότι αξίζει η ύπαρξή του. Παραγωγή επιστημονικού έργου; Φιλοσοφικού; Να αλλάξει τον κόσμο εκ θεμελίων; Δεν αρκεί να επηρεάσει θετικά έστω κι ένα άτομο; Να επηρεαστεί φέρ' ειπείν από κάτι που είπε ο Χ για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και να αποτραπεί ένα μελλοντικό δυστύχημα; Είναι ασήμαντο αυτό; Για την ανθρωπότητα σαν σύνολο μπορεί. Για μένα όχι.
Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποτελείται από μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας και μερικές χιλιάδες διαφορετικούς πολιτισμούς στην διάρκειά του. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν ήταν όλες οι αλλαγές που συνέβησαν κοσμοϊστορικές και απότομες.
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τίποτα απολύτως. Προφανώς είναι και δική μου ευθύνη (όση μου αναλογεί). Απλά τις τελευταίες μέρες έγινε μια επιδρομή ασυναρτησίας (αν κατάλαβες τι εννοώ) σε μεγάλο βαθμό. Και ναι, ήταν ενοχλητική.sys3x έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:50Τι σε εμποδίζει να ανοίξεις εσύ χρήσιμα κατά την γνώμη σου για σοβαρές συζητήσεις νήματα;ST48410 έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:42Συμφωνώ. Ωστόσο θα ήθελα μεγαλύτερο ποσοστό χρήσιμων νημάτων με σοβαρές συζητήσεις. Επίσης ένας κάποιος περιορισμός ψεύτικων, διπλών κλπ λογαριασμών δεν νομίζω ότι θα πείραζε αλλά ήδη οι συντονιστές έχουν αρκετή δουλειά.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 19:51
Επιπροσθέτως, δεν είναι αλήθεια ότι το παρόν φόρουμ δεν έχει να επιδείξει σοβαρές συζητήσεις που περιέχουν χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα το νήμα «Νατουραλιστική vs Αφηρημένη Τέχνη», περιέχει πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, αναλύσεις και σκέψεις, άσχετα αν κανείς δεν συμφωνεί με όλα τα γραφόμενα.
Έστω κι ένα πράγμα να έχει ειπωθεί από αυτόν εδώ τον χώρο που θα το δει έστω κι ένα άτομο και θα μάθει έστω κι ένα πράγμα και θα επηρεαστεί θετικά, είναι μεγάλο κέρδος, κατά την προσωπική μου άποψη. Εμένα το ήθος και ο χαρακτήρας μου έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από έναν Αμερικάνο που γεννήθηκε το 1901, έζησε άσημος σχεδόν όλην του την ζωή και παρήγαγε το σημαντικότερο μέρος του έργου του την δεκαετία του '50. Λέγεται Καρλ Μπαρκς και είναι ο δημιουργός του Σκρουτζ Μακ Ντακ.
Δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί από το φόρουμ για να θεωρήσουν ότι αξίζει η ύπαρξή του. Παραγωγή επιστημονικού έργου; Φιλοσοφικού; Να αλλάξει τον κόσμο εκ θεμελίων; Δεν αρκεί να επηρεάσει θετικά έστω κι ένα άτομο; Να επηρεαστεί φέρ' ειπείν από κάτι που είπε ο Χ για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και να αποτραπεί ένα μελλοντικό δυστύχημα; Είναι ασήμαντο αυτό; Για την ανθρωπότητα σαν σύνολο μπορεί. Για μένα όχι.
Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποτελείται από μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας και μερικές χιλιάδες διαφορετικούς πολιτισμούς στην διάρκειά του. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν ήταν όλες οι αλλαγές που συνέβησαν κοσμοϊστορικές και απότομες.
Μόλις το είδε, σε έβαλε στο ignore list!hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:40Αληθινό ή όχι, δείχνει άτομο που έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Θεωρεί σκατά έναν χώρο αλλά μπαίνει για να σχολιάσει πόσο σκατά είναι και πόσο δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος. Πώς λέγεται αυτό στην ψυχιατρική; Είναι ένα από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω σ' αυτήν την ζωή.
Από εδώ και πέρα, αν τον κουοτάρεις, τρέχεις από πίσω του, αν δεν τον κουοτάρεις, προσποιείσαι ότι αδιαφορείς, αλλά τρως τις σάρκες σου και αν ανοίξεις οποιοδήποτε νήμα, το νήμα αυτό είναι εντομοπαγίδα για τους απελπισμένους.

Η τύχη σου έχει καθοριστεί από τον κόντε Νικολάκη!

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε μου αρέσει να παίρνω θέση ΣΤ και με όλο το θάρρος που δεν σου έχω , αλλά στις ασυναρτησίες και κατ'επέκταση ανοησίες απλά τις αγνοείς.
(✿ ♥‿♥)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ έχω να δηλώσω ότι σε δύο φόρα συμμετείχα ενεργα.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 19:51Επιπροσθέτως, δεν είναι αλήθεια ότι το παρόν φόρουμ δεν έχει να επιδείξει σοβαρές συζητήσεις που περιέχουν χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα το νήμα «Νατουραλιστική vs Αφηρημένη Τέχνη», περιέχει πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, αναλύσεις και σκέψεις, άσχετα αν κανείς δεν συμφωνεί με όλα τα γραφόμενα.
Το 1ο ήταν εξειδικευμένο και έμαθα πολλά και χρήσιμα για την λειτουργία υβριδικού αυτοκινήτου.
Το 2ο ήταν το πχόρουμ.γρ, που ήταν σχολείο για μένα, ακόμα και στην ηλικία μου.
Από τις συζητήσεις ή λέξεις κλειδιά ξαναδιάβασα για ξεχασμένες γνώσεις ή βρήκα και έμαθα για καινούργια πράγματα, που αν δεν πέταγε κάποιος την λέξη, δεν θα γνώριζα καν την ύπαρξη τους.
Συνομίλησα με πολύ άξιους λόγου ανθρώπους.
Το σπουδαιότερο, έμαθα ότι υπάρχει πάρα πολλή σαπίλα/ κακία/ φθόνος/ απανθρωπιά/ αισχρότητα/ τρέλα και κυκλοφορεί ελεύθερη εκεί έξω, αλλά κρύβεται πίσω από ανθρώπινη μάσκα, ενώ εδώ μέσα, κρυμμένη πίσω από την ανωνυμία, αποκαλύπτεται σε όλο το μεγαλείο της.
Ευχαριστώ το πχόρουμ.γρ και το πχόρουμ.κομ.γρ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Συμφωνώ μέχρι τελείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν νομίζω ότι σου αναλογεί καμία ευθύνη, η μόνη σου "ευθύνη" είναι να τηρείς τους κανόνες με τους οποίους έχεις συμφωνήσει μόνος σου.ST48410 έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:56Τίποτα απολύτως. Προφανώς είναι και δική μου ευθύνη (όση μου αναλογεί). Απλά τις τελευταίες μέρες έγινε μια επιδρομή ασυναρτησίας (αν κατάλαβες τι εννοώ) σε μεγάλο βαθμό. Και ναι, ήταν ενοχλητική.

.
.
Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα.Juno έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:00Μόλις το είδε, σε έβαλε στο ignore list!hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:40Αληθινό ή όχι, δείχνει άτομο που έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Θεωρεί σκατά έναν χώρο αλλά μπαίνει για να σχολιάσει πόσο σκατά είναι και πόσο δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος. Πώς λέγεται αυτό στην ψυχιατρική; Είναι ένα από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω σ' αυτήν την ζωή.
Από εδώ και πέρα, αν τον κουοτάρεις, τρέχεις από πίσω του, αν δεν τον κουοτάρεις, προσποιείσαι ότι αδιαφορείς, αλλά τρως τις σάρκες σου και αν ανοίξεις οποιοδήποτε νήμα, το νήμα αυτό είναι εντομοπαγίδα για τους απελπισμένους.

Τίποτα ρε, σε πέρασε για έναν άλλο μλκ, τελικά μπερδεύτηκε το κορίτσι δεν ήταν αυτός ο μλκς τελικά ήσουν εσύ κτλ, πάμε παρακάτω.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:25Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα.Juno έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:00Μόλις το είδε, σε έβαλε στο ignore list!hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:40Αληθινό ή όχι, δείχνει άτομο που έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Θεωρεί σκατά έναν χώρο αλλά μπαίνει για να σχολιάσει πόσο σκατά είναι και πόσο δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος. Πώς λέγεται αυτό στην ψυχιατρική; Είναι ένα από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω σ' αυτήν την ζωή.

.
.
- hellegennes
Να διηγηθώ και κάτι κουλό. Το άβαταρ που έχω το είχα και στο παλιό φόρουμ, πριν 10 χρόνια. Κάποιοι θεωρούσαν ότι είναι ο Θεός και μ' αυτόν τον τρόπο αποδεικνύω την υπεροψία μου ή την αυτοσαρκαστική μου διάθεση. Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι. Είναι ο Βαϊναμόινεν, από το φινλανδικό έπος της Καλεβάλα.
Κατά καιρούς με είχαν ρωτήσει διάφοροι τι απεικονίζει και το είχα πει αρκετές φορές δημόσια. Πριν 2 χρόνια περίπου πήρα ένα ΠΜ από πρώην μέλος του φόρουμ που μου είπε ότι έμαθε για το έπος της Καλεβάλα από αυτές τις αναφορές μου και αναζήτησε να διαβάσει το έπος στην πλήρη του εκδοχή (την έχει δωρεάν το Project Gutenberg). Το άτομο αυτό είναι τώρα φιλόλογος. Δυστυχώς το ΠΜ του δεν το κράτησα. Πήγε άπατο με το φόρουμ. Στο ΠΜ αυτό με ευχαριστούσε που υπήρξα η αφορμή να ψαχτεί με την φινλανδική λογοτεχνία. Βέβαια απάντησα ότι αφού είχε έφεση σ' αυτόν τον τομέα αργά ή γρήγορα θα είχε ασχοληθεί, αλλά δεν το έβλεπε έτσι και θεωρούσε ότι του έκανα καλό.
Ναι, αισθάνομαι χαρούμενος που έκανα έστω και έμμεσα χαρούμενο έναν άλλον άνθρωπο και τον βοήθησα να βρει τον δρόμο του, έστω κι αν πιστεύω ότι η συμβολή μου ήταν ασήμαντη.
Κατά καιρούς με είχαν ρωτήσει διάφοροι τι απεικονίζει και το είχα πει αρκετές φορές δημόσια. Πριν 2 χρόνια περίπου πήρα ένα ΠΜ από πρώην μέλος του φόρουμ που μου είπε ότι έμαθε για το έπος της Καλεβάλα από αυτές τις αναφορές μου και αναζήτησε να διαβάσει το έπος στην πλήρη του εκδοχή (την έχει δωρεάν το Project Gutenberg). Το άτομο αυτό είναι τώρα φιλόλογος. Δυστυχώς το ΠΜ του δεν το κράτησα. Πήγε άπατο με το φόρουμ. Στο ΠΜ αυτό με ευχαριστούσε που υπήρξα η αφορμή να ψαχτεί με την φινλανδική λογοτεχνία. Βέβαια απάντησα ότι αφού είχε έφεση σ' αυτόν τον τομέα αργά ή γρήγορα θα είχε ασχοληθεί, αλλά δεν το έβλεπε έτσι και θεωρούσε ότι του έκανα καλό.
Ναι, αισθάνομαι χαρούμενος που έκανα έστω και έμμεσα χαρούμενο έναν άλλον άνθρωπο και τον βοήθησα να βρει τον δρόμο του, έστω κι αν πιστεύω ότι η συμβολή μου ήταν ασήμαντη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εμείς όμως συναντηθήκαμε. IRL. Έτσι; Εκτός κι αν πέφτω τόσο έξω.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:25Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
sys3x έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:28Τίποτα ρε, σε πέρασε για έναν άλλο μλκ, τελικά μπερδεύτηκε το κορίτσι δεν ήταν αυτός ο μλκς τελικά ήσουν εσύ κτλ, πάμε παρακάτω.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:25Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα.Juno έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:00
Μόλις το είδε, σε έβαλε στο ignore list!

Ε, τον μαλάκα!!...

Καλό, δεν λέω..
(Εσένα σε ψιλοθυμάμαι, αλλά δεν παίρνω και όρκο...)
'Οχι Χελλη μου, ποτέhellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:34Εμείς όμως συναντηθήκαμε. IRL. Έτσι; Εκτός κι αν πέφτω τόσο έξω.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:25Εσένα δεν σε θυμάμαι για να πω την αλήθεια. Ίσως και να μην συναντηθήκαμε κιόλας. Αλλά -αν λεει κάτι αυτό, που μάλλον δεν λέει- από όσο θυμάμαι, σε ιγκνορ πρέπει να είχα βάλει συνολικά δύο περσόνες. Και ο Χέλλης, δεν ήταν ποτέ σε αυτές. Οπότε φιλαράκο, σπάστα και ξαναρίχτα.
Ήμουν θαυμαστής εκ του μακρόθεν

(Αλήθεια τώρα, νομίζω πως σε κάποιον σκληρό έχω αποθηκεύσει κάποια δικά σου. Δεν θυμάμαι γιατί.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλεβάλα, τι μου θύμησες;hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 21:33Να διηγηθώ και κάτι κουλό. Το άβαταρ που έχω το είχα και στο παλιό φόρουμ, πριν 10 χρόνια. Κάποιοι θεωρούσαν ότι είναι ο Θεός και μ' αυτόν τον τρόπο αποδεικνύω την υπεροψία μου ή την αυτοσαρκαστική μου διάθεση. Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι. Είναι ο Βαϊναμόινεν, από το φινλανδικό έπος της Καλεβάλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- nik_killthemall
σούπερ ! πάντα έτσι να είσαι σγουητι !Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 18:36λαμπρά από υγεία, καλύτερα δεν γίνεται.
επίσης είμαι και με το χαμόγελο στα χείλη!
απίστευτο.

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28