Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Δεν απαγορεύεται βρε σεις!! Απλώς η διαχείριση δεδομένων φυσικών προσώπων ενέχει πολύ μεγαλύτερους κινδύνους και ευθύνες. Το νομικό πλαίσιο δηλαδή είναι πολύ πιο απαιτητικό. Εδώ στα φόρα δεν υπάρχει ανάγκη για διαχείριση φυσικών προσώπων συνήθως.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν μέλη που κάναν την πάπχια για κανα τρίμηνο όσον αφορά το ερώτημα γιατί άραγε να έκλεισε το παλιό
, 53 σελίδες με σενάρια και "δεν ξέρω" μέχρι στιγμής και τώρα στα ξαφνικά ξέρουν γιατί έκλεισε το παλιό και δεν το λέγανε! Ένας από τους λόγους είναι λέει ότι είχε ακροδεξιές απόψεις, το φόρουμ που ένα στα τρία θέματα το άνοιγε ο γνωστός κουκουές!
2 μέλη συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα είπαν το ίδιο πράγμα, σχετικά με έναν από τους λόγους που έκλεισε το παλιό! Ποιοι είναι λοιπόν οι υπόλοιποι λόγοι; Την πρώτη φορά η ανάρτηση αφού έμεινε αρκετές ώρες πάνω, όταν σε απάντησή της τέθηκε σαφώς το ερώτημα να μας πει και άλλους λόγους, η αρχική ανάρτηση σβήστηκε ως προσβλητική!
Athina__P @ Δεν τραβάει!!!
Τη δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα με το σενάριο των ακροδεξιών απόψεων επανέλαβε άλλο μέλος.
viewtopic.php?f=63&t=2181&p=104197#p104197
Γιατί δεν αφήνουν τα μισόλογα λοιπόν; Μια εβδομάδα μετά και έχουμε μείνει ακόμα στον έναν από τους λόγους! Γιατί λοιπόν δεν μας λύνουν τις απορίες αυτοί που γνωρίζουν; Κυκλοφορούν εδώ μέσα μήνες και απαντάνε σε πράγματα που δεν τους ρωτάνε και όταν τους ρωτάνε δεν απαντάνε;
Γιατί λοιπόν δεν δίνεται η πλήρης λίστα με τους λόγους; Δεν είναι ντροπή! Υποτίθεται οι λόγοι που έκλεισε είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου λοιπόν; Γιατί το δεύτερο μέλος μιλάει για καταγγελίες.
'Ετσι, για να ξέρουμε γιατί κλείνουν τα φόρουμ το έτος 2018.
Να το πω και αλλιώς. Τα μέλη που δεν είναι μποτ δεν έμοιαζαν να ενοχλούνται από την τροπή που είχαν πάρει οι απόψεις εδώ και κυρίως στο παλιό. Και υπήρχε πλουραλισμός απόψεων και κουκουέδες ήταν πλήρως ανεκτοί και τα πάντα. Και υπήρχε τρόπος να μπουν τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να κλείσει το φόρουμ! Θα βγει κανείς να πει ΓΙΑΤΙ ήταν μονόδρομος το κλείσιμο; Τα μέλη που είναι μποτ φαγώθηκαν για να βάλουν τάξη. Τα μποτ δουλεύουν σε όφελος της φήμης της παράταξής τους, κερδίζουν αναποφάσιστους έτσι;

2 μέλη συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα είπαν το ίδιο πράγμα, σχετικά με έναν από τους λόγους που έκλεισε το παλιό! Ποιοι είναι λοιπόν οι υπόλοιποι λόγοι; Την πρώτη φορά η ανάρτηση αφού έμεινε αρκετές ώρες πάνω, όταν σε απάντησή της τέθηκε σαφώς το ερώτημα να μας πει και άλλους λόγους, η αρχική ανάρτηση σβήστηκε ως προσβλητική!
Τη δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα με το σενάριο των ακροδεξιών απόψεων επανέλαβε άλλο μέλος.
Γιατί δεν αφήνουν τα μισόλογα λοιπόν; Μια εβδομάδα μετά και έχουμε μείνει ακόμα στον έναν από τους λόγους! Γιατί λοιπόν δεν μας λύνουν τις απορίες αυτοί που γνωρίζουν; Κυκλοφορούν εδώ μέσα μήνες και απαντάνε σε πράγματα που δεν τους ρωτάνε και όταν τους ρωτάνε δεν απαντάνε;
Γιατί λοιπόν δεν δίνεται η πλήρης λίστα με τους λόγους; Δεν είναι ντροπή! Υποτίθεται οι λόγοι που έκλεισε είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου λοιπόν; Γιατί το δεύτερο μέλος μιλάει για καταγγελίες.
Να το πω και αλλιώς. Τα μέλη που δεν είναι μποτ δεν έμοιαζαν να ενοχλούνται από την τροπή που είχαν πάρει οι απόψεις εδώ και κυρίως στο παλιό. Και υπήρχε πλουραλισμός απόψεων και κουκουέδες ήταν πλήρως ανεκτοί και τα πάντα. Και υπήρχε τρόπος να μπουν τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να κλείσει το φόρουμ! Θα βγει κανείς να πει ΓΙΑΤΙ ήταν μονόδρομος το κλείσιμο; Τα μέλη που είναι μποτ φαγώθηκαν για να βάλουν τάξη. Τα μποτ δουλεύουν σε όφελος της φήμης της παράταξής τους, κερδίζουν αναποφάσιστους έτσι;
Τις καλημέρες μου. Γιατί δεν απαντάτε; Και οι δύο είστε μέσα τώρα.
Και βέβαια αναμένεται και η θέση των κουκουεμπότ στο συγκεκριμένο θέμα, αν ήταν τόσο ακροδεξιό το παλιό πχια που του άξιζε να κλείσει!
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κι εγώ το είχα ακούσει αυτό, Μνήμο. Τώρα, αν ισχύει ή όχι...Παλαιομνήμων έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 02:38Αλήθεια, μιας που το(ν) έφερε η κουβέντα: Στο άλλο φόρουμ που είχα φιλοξενηθεί για λίγο, έως ότου βρούμε την νέα μας διαδικτυακή πατρίδα, είχα διαβάσει ότι ο Ταϋγέτης πέθανε. Ξέρει κάποιος αν ισχύει όντως. Ήταν εξάλλου αρκετά μεγάλης ηλικίας. Γενικώς, γνωρίζει κανείς την τύχη του;shrike έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 15:45Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η πορεία του σχωρεμένου.
Εντάξει, σαφώς και οι από μέσα απ' την κουρτίνα ξέρανε και 2-3 πραγματάκια παραπάνω που συντελέσανε στην περίφημη "μετάλλαξη" του phorum (αναφέρομαι στην περίοδο Ταϋγέτη που λες και λίγο αργότερα, και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τότε συντονιστική ομάδα), κατά τ' άλλα όμως, έχεις πέσει μέσα 100%.

Ότι έγραφα πάνω από 6 γραμμές, η πλέμπα το θεωρούσε «σεντόνι».Τελείωσαν οριστικά αυτάΠαλαιομνήμων έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 02:32Έτσι ακριβώς... Θυμάμαι να έχω ρίξει πολυήμερα ξενύχτια μόνο για μία ανάρτηση/απάντηση σε κάτι ατελείωτες "σεντονάτες" ιστορικές συζητήσεις, με στοίβα τα βιβλία δίπλα μου...
Οι ατάκες, οι χυδαιότητες, οι προσωπικές επιθέσεις συγκέντρωναν τα likes των φορουμιτών.
Καμάρωναν γι’ αυτές, και τώρα κλαίνε που χάθηκαν, ενώ εκείνοι νόμιζαν ότι ήταν η πνευματική τους δημιουργία, το πάνθεον τους, η απόδειξη της καταξίωσής τους στην κοινωνία.
Εγώ για να δημοσιεύσω οτιδήποτε σοβαρό θα πρέπει να υπάρξουν δύο προϋποθέσεις:
α) Να βρεθούν και να μπουν στο Φόρουμ οι Βησσαρίων-Πατησιώτης-Leporello, δεν ξέρω πως, δεν με ενδιαφέρει, όπως και δεν με ενδιαφέρει το πως θα αισθάνεται η πλέμπα, με την συνύπαρξη μαζί τους.
β) Να απομονωθούν όλοι οι υβριστές, αυτοί που αμολάνε τις κουτσουλιές αμέσως μετά από κάθε ποστ μου, και να τους υποδειχτεί να πάνε στο e-psychology.γρ/φόρουμ να ξεσπάνε τον θυμό τους ανάμεσα σε ομοίους τους.
Πάντως, από ότι είδα τώρα που μπήκα μέσα στο Φόρουμ αυτό, χαμπάρι δεν πήραν για τον νέο Κανονισμό της Ε.Ε. για τα προσωπικά δεδομένα και συνεχίσουν την ταυτοποίηση προσώπων όπως και πριν. Λογική φαίνεται η στάση τους. Εδώ επί αιώνες δεν άλλαξαν ως ψάλτες ή βυζαντινολόγοι ούτε ένα ιώτα στη μουσική τους (με εξαίρεση τη μεταρρύθμιση του Χρύσανθου που τον κακομεταχειρίστηκαν γι’ αυτήν).Παλαιομνήμων έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 02:32Αυτήν την ηλιθιότητα (όπως τουλάχιστον την βλέπω εγώ) με τον νέο νόμο, ποτέ δεν την κατάλαβα. Αν ο άλλος θέλει να φαίνεται ποιος είναι, ποιο το πρόβλημα; Το θέμα είναι να προστατεύονται τα στοιχεία μας, όταν δεν θέλουμε να είναι γνωστά• όχι το αντίθετο!NikosVy έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 09:59Αυτοί που θα πάθουν μεγάλη πλάκα αν συμβεί κάποιο ανάλογο κλεισίματος φόρουμ είναι στο Φόρουμ Analogion.com στο οποίο οι Βυζαντινολόγοι και οι Ψάλτες έχουν γράψει τόσα πολλά που θυμίζει Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας. Θα τους αξίζει να τους συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι και αλαζόνες. Εκτός των άλλων έχουν δώσει και πραγματικά ονόματα και θέσεις (π.χ. εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα Πατησίων, ο τάδε καθηγητής Ωδείου, ο τάδε παπάς του Αγίου Σπυρίδωνα, οι τάδε και τάδε ψάλτες κλπ) και τώρα υπάρχει απαγόρευση ταυτοποίησης.
Υ.Γ. Παλαιομνήμων, κάποιος μέσα στο Analogion έχει το δικό σου avatar. Είσαι εσύ;
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
μαλακίες ολκής, όχι αστεία.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:33Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:
- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να πάρεις;
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Ρε μαλακισμένε, εσύ γιατί δεν έπαιρνες; Που στο διάολο είσαι!
- Γάμησέ τα! Τι να σου λέω… Τρέξιμο, πήξιμο, γάματα… Τώρα ίσιωσα λίγο. Έχω κάνει μια παρέα εδώ κάτω και γίνεται της κόλασης. Βοσκοί, αγρότες, αυθεντικά πράγματα ρε μαλάκα!
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Ναι ρε! Δεν θα πιστεύεις καταστάσεις, κουβέντες, ομορφιές. Έλα ρε μαλάκα κάτω να σε ξεναγήσω! Δεν θα θέλεις να γυρίσεις στο μπουρδέλο!
- Δεν γίνεται ρε παπάρα! Υποχρεώσεις μπόλικες. Οικονομικά σκατά. Πώς να έρθω;; Εσύ πότε θα ανέβεις;;
- Τέλος του μήνα. Θα περάσω από την μπουρδελόπολη σου. Θα σε πάρω να πάμε για καμιά μπύρα ρε παπάρα!
- Μέσα είμαι, δεν το συζητώ! Ακούς ρε! Το θυμάσαι το phorum; Ε, έκλεισε! Εντελώς. Λουκέτο. Πάει. Πάπαλα!...
- Ναι το έμαθα. Στα παπάρια μας ρε μαλάκα με τα αρρωστάκια. Σιγά τώρα…
- Άνοιξε ένα άλλο ρε μαλάκα και πάνε και κλαίγονται εκεί. «…που έκλεισε μέσα σε μια νύχτα και δεν μας ενημέρωσαν…», «… και χάθηκαν τόσες πληροφορίες..», «… και δεν έσωσα στοιχεία που ήθελα…» και τέτοια! Άνοιξα κι εγώ έναν λογαριασμό και μπήκα και τους τα έχωσα λίγο, έτσι για το παλιό καλό μπάχαλο. Ρε υπάρχουν ακόμη κάποιοι από τους παλιούς! Και ήδη ψάχνουν να βρουν ποιος παλιός είμαι. Μπορεί και να στοιχηματίζουν κιόλας. Από το λίγο που έψαξα, κάποιοι παλιοί μπήκαν και αυτοδιαγράφηκαν μετά από λίγο. Κάποιοι έφαγαν κιόλας μπαν. Κάποιοι τρολλάρουν με παλιά ονόματα παλαιών. Κάποιοι είναι και «πιστοποιημένοι πχορουμίτες» ρε!!!
- Πω πω ρε συ! Πως άντεξες;;; Εγώ τελείωσα πια με την σαπίλα τους ρε μαλάκα. Δεν γίνεται. Προχώρησα. Κι εσύ άλλωστε. Τι δουλειά έχουμε πια με αυτά τα σκατά;
- Γιατί ρε; Δεν θα γούσταρες να μπούμε για μια βδομάδα και να το κάνουμε καλοκαιρινό;
- Έλα, κόψε τις βλακείες ρε! Αφού είσαι αλλού πια. Κι εγώ. Εκεί, έτσι που μου τα λες, έμειναν εγκλωβισμένοι κάποιοι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μιας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο. Έχει τελειώσει όλο αυτό πια. Λοιπόν, σε παίρνω για μπύρες! Μην με κρεμάσεις, θα σκοτωθούμε!
- Έγινε ρε βλαμμένε. Περιμένω!
- Οκ. Μιλάμε. Καλό βράδυ!
- Έλα, τα λέμε!...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
2 προσωπικες αποψεις επι των γραφομενων:Εγώ για να δημοσιεύσω οτιδήποτε σοβαρό θα πρέπει να υπάρξουν δύο προϋποθέσεις:
α) Να βρεθούν και να μπουν στο Φόρουμ οι Βησσαρίων-Πατησιώτης-Leporello, δεν ξέρω πως, δεν με ενδιαφέρει, όπως και δεν με ενδιαφέρει το πως θα αισθάνεται η πλέμπα, με την συνύπαρξη μαζί τους.
β) Να απομονωθούν όλοι οι υβριστές, αυτοί που αμολάνε τις κουτσουλιές αμέσως μετά από κάθε ποστ μου, και να τους υποδειχτεί να πάνε στο e-psychology.γρ/φόρουμ να ξεσπάνε τον θυμό τους ανάμεσα σε ομοίους τους.
α) αν καποιος θετει ορους για να γραφει καλυτερα να μην γραφει καθολου
β)καλο θαναι για τον συντακτη της παραπανω δημοσιευσης να ακολουθησει ο ιδιος την συμβουλη του και να γραφτει ο ιδιος στο e-psychology.gr/φόρουμ να ξεσπαει εκει την κομπλα του κατα ολων των ακροδεξιων και οσων δεν τον αφηναν να γραφει στο φορουμ του παταριου
αν παλι το εχει κανει ηδη εχω να παρατηρησω οτι δεν τον εχει βοηθησει ιδιαιτερα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μαλακίες δε θα το έλεγα, είναι απλά συνέπειες αλόγιστης χρήσης χαπιών, ξιδιών και άλλων αρωματικών φυτών.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 10:18μαλακίες ολκής, όχι αστεία.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:33Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:
- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να πάρεις;
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Ρε μαλακισμένε, εσύ γιατί δεν έπαιρνες; Που στο διάολο είσαι!
- Γάμησέ τα! Τι να σου λέω… Τρέξιμο, πήξιμο, γάματα… Τώρα ίσιωσα λίγο. Έχω κάνει μια παρέα εδώ κάτω και γίνεται της κόλασης. Βοσκοί, αγρότες, αυθεντικά πράγματα ρε μαλάκα!
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Ναι ρε! Δεν θα πιστεύεις καταστάσεις, κουβέντες, ομορφιές. Έλα ρε μαλάκα κάτω να σε ξεναγήσω! Δεν θα θέλεις να γυρίσεις στο μπουρδέλο!
- Δεν γίνεται ρε παπάρα! Υποχρεώσεις μπόλικες. Οικονομικά σκατά. Πώς να έρθω;; Εσύ πότε θα ανέβεις;;
- Τέλος του μήνα. Θα περάσω από την μπουρδελόπολη σου. Θα σε πάρω να πάμε για καμιά μπύρα ρε παπάρα!
- Μέσα είμαι, δεν το συζητώ! Ακούς ρε! Το θυμάσαι το phorum; Ε, έκλεισε! Εντελώς. Λουκέτο. Πάει. Πάπαλα!...
- Άνοιξε ένα άλλο ρε μαλάκα και πάνε και κλαίγονται εκεί. «…που έκλεισε μέσα σε μια νύχτα και δεν μας ενημέρωσαν…», «… και χάθηκαν τόσες πληροφορίες..», «… και δεν έσωσα στοιχεία που ήθελα…» και τέτοια! Άνοιξα κι εγώ έναν λογαριασμό και μπήκα και τους τα έχωσα λίγο, έτσι για το παλιό καλό μπάχαλο. Ρε υπάρχουν ακόμη κάποιοι από τους παλιούς! Και ήδη ψάχνουν να βρουν ποιος παλιός είμαι. Μπορεί και να στοιχηματίζουν κιόλας. Από το λίγο που έψαξα, κάποιοι παλιοί μπήκαν και αυτοδιαγράφηκαν μετά από λίγο. Κάποιοι έφαγαν κιόλας μπαν. Κάποιοι τρολλάρουν με παλιά ονόματα παλαιών. Κάποιοι είναι και «πιστοποιημένοι πχορουμίτες» ρε!!!
- Πω πω ρε συ! Πως άντεξες;;; Εγώ τελείωσα πια με την σαπίλα τους ρε μαλάκα. Δεν γίνεται. Προχώρησα. Κι εσύ άλλωστε. Τι δουλειά έχουμε πια με αυτά τα σκατά;
- Γιατί ρε; Δεν θα γούσταρες να μπούμε για μια βδομάδα και να το κάνουμε καλοκαιρινό;
- Έλα, κόψε τις βλακείες ρε! Αφού είσαι αλλού πια. Κι εγώ. Εκεί, έτσι που μου τα λες, έμειναν εγκλωβισμένοι κάποιοι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μιας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο. Έχει τελειώσει όλο αυτό πια. Λοιπόν, σε παίρνω για μπύρες! Μην με κρεμάσεις, θα σκοτωθούμε!
- Έλα, τα λέμε!...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
μαλακίες, έχουν μπερδέψει την πραγματική ζωή με την διαδικτυακή και νομίζουν πως άρρωστοι είναι οι υπόλοιποι κι όχι οι ίδιο.
θα κάθομαι εγώ και θα κανονίζω συνάντηση για μπύρες με τον οποιοδήποτε και θα μπλέκω στη συζήτηση τα πχωρουμικά. συγκροτημένη σκέψη, φυσικά.
Μωρε αν συναντηθεί με κάποιον πχωρουμικό λογικό είναι να μιλήσεις και για αυτά. Η αρρώστια είναι να κάθεσαι να καταστρώνεις σχέδια πως θα το κάνεις καλοκαιρινό συν οτι είναι γενικά περίεργο να βρίζεις κάτι και να είσαι όλο και τριγύρω. Τεσπα δε τους παρεξηγώ γιατί απο οσο ξέρω παίζουν χοντρά θέματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
γιατί συναντιούνται και με κανέναν άλλο εκτός από πχωρουμικούς;
μισό, σε παίρνω τηλ να κουτσομπολέψουμε τ' αρρωστάκια εμείς που έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας.
μισό, σε παίρνω τηλ να κουτσομπολέψουμε τ' αρρωστάκια εμείς που έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας.
Μόνο γέλια και λύπηση για αυτό το κειμενάκι. Χορτάσατε και οι δύο bans και τώρα επιβεβαιώνεστε μεταξύ σας για το πόσο γαμάουα ήσασταν.Homo Erectus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:33Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:
- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Έλα, τα λέμε!...
Άκου "προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μίας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο". Ποιοι είστε ρε μαλάκα και μιλάτε έτσι;

Καλή η προσπάθεια, αλλά έχω διαβάσει καλύτερα από εσένα (στο παλιό).

Ποιος να σου πει καλέ; βλέπεις κανέναν από τους διαχειριστές του άλλου φόρουμ εδώ; εκτιμήσεις κάνουν αυτοί που προαναφέρεις. Κανείς δε γνώριζε και όσοι λένε ότι γνώριζαν κάτι, άκουσαν, κτλ λένε πίπες.Athina__P έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 08:14Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν μέλη που κάναν την πάπχια για κανα τρίμηνο όσον αφορά το ερώτημα γιατί άραγε να έκλεισε το παλιό, 53 σελίδες με σενάρια και "δεν ξέρω" μέχρι στιγμής και τώρα στα ξαφνικά ξέρουν γιατί έκλεισε το παλιό και δεν το λέγανε! Ένας από τους λόγους είναι λέει ότι είχε ακροδεξιές απόψεις, το φόρουμ που ένα στα τρία θέματα το άνοιγε ο γνωστός κουκουές!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είπαμε: Πουλ Μουρ Τζα Μα!Παλαιομνήμων έγραψε: ↑12 Ιουν 2018, 02:15Πλάκα κάνεις· έτσι;Τι να μας κάνει μια φρασούλα που μπορεί να βγει στην αναζήτηση, όταν εμείς ψάχνουμε ολόκληρα κείμενα ή νήματα κτλ;

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28