Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κλείσιμο phorum.gr
6 η ωρα το πρωι προσπαθησες να γραψεις σε ενα νημα στο οποιο συζηταμε την περιοδο που κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου και δεν ειχες καταλαβει τιποτα για το κλεισιμο του φορουμ,αλλα δυστυχως το σχολιο σου ηταν ακαταληπτο
Ξαναπροσπαθησε ομως με αλλα λογια
Ξαναπροσπαθησε ομως με αλλα λογια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ρε συ, μην του(ς) το χαλάς. Άσ' το να πλανάται στον αέρα. Μια θεωρία συνομωσίας πάνω, μια κάτω... τι ρόλο παίζει;hellegennes έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:42Από την στιγμή που δεν απάντησε ο Oden, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Είτε κάτι πήγε στραβά στην συντήρηση και είπε «δεν γαμιέται, κλείσ' το» είτε αποφάσισε μια ωραία πρωία ότι δεν θέλει άλλο να ασχοληθεί και είπε να το κλείσει. Το ότι έκλεισε το κατάλαβαν όλοι αμέσως. Δηλαδή λεπτά μετά το κλείσιμο. Ο Σπύρος άρχισε αργότερα να στήνει το παρόν φόρουμ. Το αρχικό ανέβασμα ενός έτοιμου φόρουμ, όπως της phpbb, είναι εύκολο και γρήγορο, γίνεται στο πιτς φιτίλι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:36Πως εξηγεις οτι την συγκεκριμενη ημερα στην αρχη βγηκε μυνημα συντηρησης και μετα κλεισιματος ο Σπυρος αρχισε να στηνει το παρων φορουμ ενω οι συντονιστες εκαναν καποιες μερες να συνειδητοποιησουν οτι οντως εκλεισε;hellegennes έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:31
Λέω ότι ο Ερμής νομίζει πως το ράδιο αρβύλα που άκουσε, μήνες πριν, είχε κάποια σχέση με το πραγματικό κλείσιμο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εισαι μια γατα εσυ.Εγω δεν εχω διατυπωσει καμια θεωρια
Ας δουμε τωρα μια θεωρια
Καλεις λοιπον αυτον που διατυπωνει θεωριες να αφησει εμενα που δεν διατυπωσα θεωριες,να τις διατυπωνω.
Πραγματικα εκπληκτικο
Ας δουμε τωρα μια θεωρια
από hellegennes » Σήμερα, 02:14
Ο μόνος που ήξερε ότι θα κλείσει το φόρουμ ήταν ο Oden
από hellegennes » Σήμερα, 02:14
Από την στιγμή που δεν απάντησε ο Oden, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Καλεις λοιπον αυτον που διατυπωνει θεωριες να αφησει εμενα που δεν διατυπωσα θεωριες,να τις διατυπωνω.
Πραγματικα εκπληκτικο
Αρίστος for Tsirpas
- shrike
Δεν είπα ότι εσύ την διατύπωσες. Απλά τρέχεις να υποστηρίξεις όποια θεωρία σού κάθεται καλά στο μάτι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 08:38Εισαι μια γατα εσυ.Εγω δεν εχω διατυπωσει καμια θεωρια
Ας δουμε τωρα μια θεωριααπό hellegennes » Σήμερα, 02:14
Ο μόνος που ήξερε ότι θα κλείσει το φόρουμ ήταν ο Odenαπό hellegennes » Σήμερα, 02:14
Από την στιγμή που δεν απάντησε ο Oden, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Πραγματικα εκπληκτικο
Είπε κάτι ο Ερμής (προφανώς) επειδή τον παραμύθιασε κι αυτόν κάποιος κι έτρεξες να την παρουσιάσεις ως αξίωμα.
Μού θυμίζεις τα λόγια μιας Πόντιας γιαγιάς πριν χρόνια που μου είχε πει για τον άντρα της: "αν του πουν τα λιλία ειν' αγγούρια, παιρν' τ' αλάτ και τρέχει...".
Btw, αυτά που λέει ο Χέλης δεν είναι ούτε θεωρίες, ούτε τίποτα. Μια χαρά στέκουν και μια χαρά τα διατυπώνει.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρα ας περιμενουμε να τοποθετηθει ο Ερμης
Αρίστος for Tsirpas
- shrike
Ας περιμένουμε, ναι. Πιο πολύ για να λυθεί σε σένα η απορία δηλαδή, γιατί για κάποιους άλλους δεν τίθεται καν θέμα.
Στο μεταξύ, το πιο λογικό που ακούστηκε μέχρι τώρα για την υπόθεση είναι το:
hellegennes έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:31Λέω ότι ο Ερμής νομίζει πως το ράδιο αρβύλα που άκουσε, μήνες πριν, είχε κάποια σχέση με το πραγματικό κλείσιμο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:26Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δινεις βαρυτητα σε κατι που λεει καποιος και απορριπτεις κατι που λεει καποιος αλλος.
Με λιγα λογια λες οτι ο ΕΡΜΗΣ λεει ψεμματα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηδη εχει αποδειχτει οτι το "μηνες πριν" ειναι κατι που δεν ειπωθηκε απο τον Ερμη αλλα το φανταστηκε ο Χελις
Αρίστος for Tsirpas
- shrike
Αγαπητέ, σχεδόν κανείς δεν ψάχνει πλέον λυσσαλέα τους διαχειριστές (του σχωρεμένου εννοείς, να υποθέσω).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:17Σε ενα φορουμ που λειτουργει επι 17 συνεχη ετη το να υποστηριξει καποιος οτι κλεινει σε pm ενημερωνοντας και λιγο μετα να κλεισει δεν μειωνει τηνπιθανοτητα να ειναι λογια του αερα;ST48410 έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:13Όχι απαραίτητα. Ίσως κάποιοι υποθέτουν ότι ήταν λόγια του αέρα ή υποθέσεις τρίτων που έβλεπαν τεχνικά προβλήματα να χρονίζουν ή να μην αντιμετωπίζονται τόσο άμεσα όσο πριν. Δηλαδή πολλές φορές κάποιος μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη η οποία κάποια στιγμή επαληθεύεται. Δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι ήξερε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 02:0957 σελιδες και δεν αναρωτηθηκε κανεις ποια ειναι αυτη η ψυχη
Αδικο εχω;
Φυσικα μονο η Ψυχη και ο Ερμης μπορουν να μας πουν περισσοτερα
Αλλα και λογια του αερα να ειναι
Μα να μην ρωτησει κανεις;Ενω τοσοι ψαχνου λυσσαλεα τους διαχειριστες;
Ακόμα κι οι τελευταίοι που μείνανε να κλαίνε πάνω απ' το χυμένο γάλα του παλιού, το 'χουν κόψει πια και συνεχίζουν με το νέο.
Μια φιλική συμβουλή (και τίποτα παραπάνω από συμβουλή, ούτε κάποια "θέση" έχω εδώ ούτε προσπαθώ να το παίξω κάποιου είδους γκουρού):
αν δεν το έχεις κάνει αυτοσκοπό να γκρινιάζεις όλη μέρα για τα κακώς κείμενα του νέου, του παλιού, του άλλου εκεί παραδίπλα, του Χ, του Ψ φόρουμ αλλά σκοπεύεις να ασχοληθείς κι εσύ με την κουβέντα εδώ μέσα, κάνε ένα φράαααααπ σε όλα (ξες, σαν να καθαρίζεις το γραφείο με μια κίνηση) και προχώρα κι εσύ παρακάτω. Πολλοί, οι περισσότεροι για την ακρίβεια, σού την λένε, σε ειρωνεύονται (παραδέχομαι ότι ως έναν βαθμό το 'χω κάνει κι εγώ) και σε παρουσιάζουν ως γραφικό. Κάτσε και σκέψου λίγο, αυτό θέλεις να είσαι; Ο "γραφικός του χωριού"; Απ' όσο θυμάμαι απ' το παλιό, είχες τη δυνατότητα και την ικανότητα ως χρήστης να είσαι κάτι πολύ παραπάνω, είτε συμφωνούσα είτε διαφωνούσα μ' αυτά που έλεγες κατά καιρούς. Εναλλακτικά (και πάλι χωρίς ίχνος ειρωνίας αυτό), αν δεν σου κάνει ο παρών χώρος, απλά αποχώρησε. Είναι πολύ πιο αξιοπρεπές, πιστεύω. Νομίζω όμως ότι το να συνεχίσεις ξεχνώντας τα έως τώρα, είναι το καλύτερο. Άποψή μου βέβαια...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καπου εχεις μπερδευτει
Εγω δεν εψαξα ποτε για το αρχειο και το κλεισιμο,δεν το αναπολησα ποτε και δεν εχω και καμια ιδιαιτερη συμμετοχη στα νηματα που το αφορουν τοσο το αρχειο οσο και το κλεισιμο
Επισημανα κατι προφανες και τωρα ερχεσαι εσυ να με πεις γραφικο και οτι γκρινιαζω
Μαλλον εχεις χασει την μπαλα
Τωρα αν δεν εχεις δει να ψαχνουν λυσσαλεα τους διαχειριστες και το αρχειο η εσυ δεν βλεπεις καλα η εγω ειμαι τυφλος
Δεν τους κατακρινω γι αυτο να το ξεκαθαρισουμε γιατι με σενα ποτε δεν ειναι ακνεις σιγουρος για το τι συμπερασαμ θα βγαλεις
Εγω δεν εψαξα ποτε για το αρχειο και το κλεισιμο,δεν το αναπολησα ποτε και δεν εχω και καμια ιδιαιτερη συμμετοχη στα νηματα που το αφορουν τοσο το αρχειο οσο και το κλεισιμο
Επισημανα κατι προφανες και τωρα ερχεσαι εσυ να με πεις γραφικο και οτι γκρινιαζω
Τωρα αν δεν εχεις δει να ψαχνουν λυσσαλεα τους διαχειριστες και το αρχειο η εσυ δεν βλεπεις καλα η εγω ειμαι τυφλος
Δεν τους κατακρινω γι αυτο να το ξεκαθαρισουμε γιατι με σενα ποτε δεν ειναι ακνεις σιγουρος για το τι συμπερασαμ θα βγαλεις
Αρίστος for Tsirpas
- shrike
Λοιπόν, τέρμα. Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι είτε έχεις θέμα κατανόησης κειμένου ή διαβάζεις 3 λέξεις και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για όλο το σχόλιο, οπότε κάνω αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου χθες να κάνω: σταματάω να ασχολούμαι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:20Καπου εχεις μπερδευτει
Να 'σαι καλά, μεγάλε. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις κι ό,τι σε φωτίσει ο Γιαραμπής. Shrike out.

Εμενα στα τετοια μου που εκλεισε, ετσι κι αλλιως μπαναρισμενος ημουνα και δεν ειχα και σκοπο να ξαναγυρισω. Ομως υπηρχε κοσμος που ηθελε να κρατήσει ποστς δικα του ή αλλων, τα πμ του κλπ.
Για μενα επρεπε να πουν, κοιταξτε σε 10-15 μερες κλείνει το σαιτ οποτε καντε τα κουμαντα σας. Κανενας σεβασμός σε αυτούς που εγραφαν τοσα χρονια.
Για μενα επρεπε να πουν, κοιταξτε σε 10-15 μερες κλείνει το σαιτ οποτε καντε τα κουμαντα σας. Κανενας σεβασμός σε αυτούς που εγραφαν τοσα χρονια.
Αν είχε ακούσει ο Ερμής ότι κλείνει γιατί διαμαρτύρεται ότι έκλεισε και λέει για χλέπες στη μούρη κτλ κτλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 21 Ιουν 2018, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
shrike έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:24
Λοιπόν, τέρμα. Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι είτε έχεις θέμα κατανόησης κειμένου ή διαβάζεις 3 λέξεις και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για όλο το σχόλιο, οπότε κάνω αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου χθες να κάνω: σταματάω να ασχολούμαι.
Να 'σαι καλά, μεγάλε. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις κι ό,τι σε φωτίσει ο Γιαραμπής. Shrike out.
Ναι αλλα θα το κλεισουμε οταν γραψω και εγω
Χτες στην ουσια με ρωτησες γιατι ανοιγω νημα για το μπαν μου και δεν αποχωρω και σημερα αρχισες να με λες γραφικο και γκρινιαρη επειδη συμμετεχω με πολυ λιγα σχολια στο απρων νημα
Μαλλον σου περασε απο το μυαλο οτι θα γραφω οπου και οτι θες εσυ να γραφω
Δεν εχω αλλη εξηγηση
Αντε τωρα που τα παμε αντε στο καλο και να μου γραφεις
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελειωσες;Σταματησες να ασχολεισαι η εχει και συνεχεια;
Αρχιζεις και με μπερδευεις
Αρχιζεις και με μπερδευεις
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28