Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Α, σόρυ. Είδα που μου ζήτησες να σου γράφω, γι' αυτό.
Ρε συ, πέρα απ' την πλάκα τώρα. Επειδή βαριέμαι να κάνω αυτό που κάνεις εσύ συνήθως (να πηγαίνεις σε όλα τα νήματα και να μαζεύεις ποστς για παράθεση), κάνε τουλάχιστον το αυτονόητο: ξαναδιάβασε τι σου έγραψα και χθες και σήμερα, και ίσως καταλάβεις τι σου λέω και τι μου λες.
Ρε συ, πέρα απ' την πλάκα τώρα. Επειδή βαριέμαι να κάνω αυτό που κάνεις εσύ συνήθως (να πηγαίνεις σε όλα τα νήματα και να μαζεύεις ποστς για παράθεση), κάνε τουλάχιστον το αυτονόητο: ξαναδιάβασε τι σου έγραψα και χθες και σήμερα, και ίσως καταλάβεις τι σου λέω και τι μου λες.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οκ θα το κανω αργοτερα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά να πάθεις shrike 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το είχα γράψει 2 μήνες πριν κλείσει, οτι θα κλείσει ναι ή όχι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 01:01Μια ψυχη ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Aυτη η ψυχη το ειπε στον Ερμη που πλεον και αυτος ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Δεν ξερουμε αν η ψυχη και ο Ερμης το ειπαν σε αλλους η αν υπηρχαν και αλλες ψυχες που το ηξεραν και το ειπαν σε αλλους
Οι συντονιστες παντως δεν ηξεραν τιποτα,αυτο χουν δηλωσει ο ενας μετα τον αλλον.
Συμπερασμα ΝΟ1.Δε προκειται για ξαφνικο κλεισιμο αλλα για προσχεδιασμενο
Συμπερασμα ΝΟ2.Ακομη και μετα απο αυτην την αποκαλυψη τα περισσοτερα μελη συνεχιζουν να πιστευουν οτι το κλεισιμο ηταν ξαφνικο(περιεργο το γιατι συνεχιζουν)
Συμπερασμα ΝΟ3.Η συντονιστικη ομαδα δεν επαιρνε χαμπαρι τιποτα
Συμπερασμα ΝΟ4.Εκατονταδες ζητανε να βρεθει το παλιο αρχειο,να επικοινωνησουν με τους διαχειριστες,διατυπωνουν θεωριες γαι το κλεισιμο αλλα κανενας δεν καλεσε την ψυχη να αποκαλυφθει και να πει πως και τι ,η τον ΕΡΜΗ να πει ποιος του το ειπε και αν το ειπε και σε αλλους.
Διαβαζουμε για προσπαθεια εξαγορας του πχορουμ απο ομαδα ατομων που ηθελε να αναλαβει την διαχειριση
Ποιοι να ηταν αραγες αυτοι ειναι μια ευλογη απορια γι αυτους που ψαχνονται τοσο πολυ με το παλιο αλλα δεν την βλεπουμε να εκφραζεται(περιεργως)
Απο εκεί και πέρα δύο τα τινά.
όντως κάποιος/α μου το είπε ή το έβγαλα απο το μυαλό μου και ήμουν τυχερός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ή εκανες εσυ την καταγγελία για να κλείσει ...να τα λεμε όλα κυριε ερμή ..μην λεμε τα μισά.Ερμής έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 12:46Το είχα γράψει 2 μήνες πριν κλείσει, οτι θα κλείσει ναι ή όχι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 01:01Μια ψυχη ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Aυτη η ψυχη το ειπε στον Ερμη που πλεον και αυτος ηξερε οτι το phorum θα κλεισει
Δεν ξερουμε αν η ψυχη και ο Ερμης το ειπαν σε αλλους η αν υπηρχαν και αλλες ψυχες που το ηξεραν και το ειπαν σε αλλους
Οι συντονιστες παντως δεν ηξεραν τιποτα,αυτο χουν δηλωσει ο ενας μετα τον αλλον.
Συμπερασμα ΝΟ2.Ακομη και μετα απο αυτην την αποκαλυψη τα περισσοτερα μελη συνεχιζουν να πιστευουν οτι το κλεισιμο ηταν ξαφνικο(περιεργο το γιατι συνεχιζουν)
Συμπερασμα ΝΟ4.Εκατονταδες ζητανε να βρεθει το παλιο αρχειο,να επικοινωνησουν με τους διαχειριστες,διατυπωνουν θεωριες γαι το κλεισιμο αλλα κανενας δεν καλεσε την ψυχη να αποκαλυφθει και να πει πως και τι ,η τον ΕΡΜΗ να πει ποιος του το ειπε και αν το ειπε και σε αλλους.
Διαβαζουμε για προσπαθεια εξαγορας του πχορουμ απο ομαδα ατομων που ηθελε να αναλαβει την διαχειριση
Ποιοι να ηταν αραγες αυτοι ειναι μια ευλογη απορια γι αυτους που ψαχνονται τοσο πολυ με το παλιο αλλα δεν την βλεπουμε να εκφραζεται(περιεργως)
~~¥~~
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oπως διαβαζεις,πολλοι ( και οχι εγω)γραφουν οτι αυτος που στο ειπε το ειπε στην τυχη,δηλαδη σου μετεφερε μια φημη που απλως κατα τυχη βηκε αληθινη
Αυτο που επισημανα λοιπον εγω ειναι πως κανενας δεν σε ρωτησε ποτε ποιος στο ειπε ενω τοσοι και τοπσοι προσπαθουν να βρουν μια ακρη
Επισης επισημανα πως ενω εσυ γραφεις οτι το ηξερες αυτοι επιμενουν οτι ηταν κατι ξαφνικο που δεν το ηξερε κανεις
Και τωρα επισημαινω οτι δεν εχεις απαντησει ποτε σε αυτους που υποστηριζουν οτι αυτος που στο ειπε το ειπε κατα τυχη
Αρίστος for Tsirpas
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑlyna έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 13:42ή εκανες εσυ την καταγγελία για να κλείσει ...να τα λεμε όλα κυριε ερμή ..μην λεμε τα μισά.Ερμής έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 12:46Το είχα γράψει 2 μήνες πριν κλείσει, οτι θα κλείσει ναι ή όχι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 01:01Μια ψυχη ηξερε οτι το phorum θα κλεισει

Είναι μια βάσιμη εκδοχήΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 13:46
Oπως διαβαζεις,πολλοι γραφουν οτι αυτος που στο ειπε το ειπε στην τυχη,δηλαδη σου μετεφερε μια φημη που απλοως κατα τυχη βηκε αληθινη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλω λοιπον αυτον που στο ειπε να εμφανιστει αυτοβουλως για να λυσει το μεγαλο αυτο μυστηριο
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;
Μαλάκα, έχεις σοβαρά προβλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να πω ενα σεναριο (μη) επιστημονικης φαντασιας; Εχουμε σκεφτει το ενδεχομενο το ΓΓ να μην ειναι ατομο αλλα "ιδεα";hellegennes έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 13:49Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;
Το τρολλαρισμα παντως ειναι επιστημονικα επιτυχημενο.
Τα λεφτά μου εδώ

Αν και δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιωθεί ότι το είχες γράψει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ερμής έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 12:46Το είχα γράψει 2 μήνες πριν κλείσει, οτι θα κλείσει ναι ή όχι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 01:01Μια ψυχη ηξερε οτι το phorum θα κλεισει

Τα δυο που λες, συν ένα τρίτο (και πιθανότερο, κατά τη γνώμη μου), ότι ναι μεν όντως κάποιος/α σου το είπε, αλλά δεν είχει την παραμικρή ιδέα ότι πρόκειται να συμβεί και τυχαία έπεσε μέσα. Δηλαδή, ότι αυτός ήταν ο "τυχερός", όχι εσύ.
Ενδείξεις ότι δεν τραβούσε το πράμα υπήρχαν από πολύ καιρό πριν. Ε, κάποιος έκανε τα μαθς (που λένε κι οι γραμματιζούμενοι) και σκέφτηκε ότι σε κάποια στιγμή θα φουντάρει. Τυχαία ίσως, έπεσε μέσα χρονικά. Στο περίπου δηλαδή χρονικά, επειδή κι αυτός αν κατάλαβα καλά σου το είπε μήνες πριν. Επίσης, μπορεί κι άλλοι να το λέγανε κάθε τόσο, και απλά κάποιος απ' όλους να έτυχε να το πει λίγο πριν κλείσει. Ξες, σαν αυτούς που κάθε τρεις και λίγο "προβλέπουν" το τέλος του κόσμου. Ε, όταν σε κάποια στιγμή έρθει αυτό (ή τέλος πάντων ό,τι εκλάβουν ως "τέλος του κόσμου"), ένας απ' όλους, ο πιο τυχερός που το είπε τελευταίος, θα πει "είδατε που σας τα λέγα εγώ;"...
Χαίρεσαι ε; Που να σου καεί το τρίτο σύμβολο από πάνω δεξιά στην πύλη...

Εννοείς να είναι ένα nom de plume, μια ποιητική συλλογικότητα;
Κάτσε λίγο ρε συ. Κι εγώ δεν θυμόμουν το περιστατικό με λεπτομέρειες και θεωρούσα ότι μπορεί να ήταν μια μαντεψιά που απλά έτυχε.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 13:49Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;
Όταν βγαίνει τώρα ο Ερμής και επιβεβαιώνει ότι έγινε μόλις 2 μέρες πριν δεν σε προβληματίζει το timing; Πάλι ο Γιάννης φταίει;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από hellegennes » 11 λεπτά πριν
Αφού εσύ δήλωσες ότι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί φαγώθηκες ποιος του το είπε;
εγραψα επι λεξη
Και το εγραψα απαντωντας στο shrike που μου εγραψε τα εξηςΕγω δεν εψαξα ποτε για το αρχειο και το κλεισιμο,δεν το αναπολησα ποτε και δεν εχω και καμια ιδιαιτερη συμμετοχη στα νηματα που το αφορουν τοσο το αρχειο οσο και το κλεισιμο
Δηλαδη σε ενα νημα στο οποιο ειχα μεχρι χτες σχεδον μηδενικη συμμετοχη και δεν ειχα επειδειξει ιδιαιτερο ενδιαφερον μολις γραφω μερικα post καποιος μου δινει φιλικη συμβουλη ωστε να μην γκρινιαζω να μην με λενε γραφικο να μην με ειρωνευονται κτλ κτλαν δεν το έχεις κάνει αυτοσκοπό να γκρινιάζεις όλη μέρα για τα κακώς κείμενα του νέου, του παλιού, του άλλου εκεί παραδίπλα, του Χ, του Ψ φόρουμ αλλά σκοπεύεις να ασχοληθείς κι εσύ με την κουβέντα εδώ μέσα, κάνε ένα φράαααααπ σε όλα (ξες, σαν να καθαρίζεις το γραφείο με μια κίνηση) και προχώρα κι εσύ παρακάτω.Πολλοί, οι περισσότεροι για την ακρίβεια, σού την λένε, σε ειρωνεύονται (παραδέχομαι ότι ως έναν βαθμό το 'χω κάνει κι εγώ) και σε παρουσιάζουν ως γραφικό. Κάτσε και σκέψου λίγο, αυτό θέλεις να είσαι; Ο "γραφικός του χωριού";
Επισης στο συγκεκριμενο νημα μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο χτες γραφοντας στο δευτερο κιολας post
57 σελιδες και δεν αναρωτηθηκε κανεις ποια ειναι αυτη η ψυχη
Αδικο εχω;
Oποτε το μοναδικο προβλημα που εντοπιζω ειναι το δικο σου προβλημα; να κατανοησεις απλα πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Ιουν 2018, 14:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28