Ε για να ρωτάω τι εννοούσες προφανώς περιμένω απάντηση. Μην δημιουργούμε τριβές εκεί που δεν υπάρχουν (εκτός από την μεγάλη και βαριά σόμπα της Μοργκανας)
Κάνε παραθέσεις ρε Χέλη γμτ. Τυχαία το είδα, λίγο πριν αποσυνδεθώ.
Το παλιό είχε 3 διαχειριστάδες. Οι δύο ήταν Λαρσαίοι, ο ένας όχι. Οι δύο ήταν φοιτητές, ο ένας όχι. Γι' αυτό και το "δύο Λαρσαίοι και δύο φοιτητές" που είπα, το μπέρδεψε η Γκερ για 2+2 = 4, αν και (κάπως) το διευκρίνισα.
Εδώ έχει έναν και μοναδικό. Απ' όσο ξέρουμε, δηλαδή.
Ε για να ρωτάω τι εννοούσες προφανώς περιμένω απάντηση. Μην δημιουργούμε τριβές εκεί που δεν υπάρχουν (εκτός από την μεγάλη και βαριά σόμπα της Μοργκανας)
Το παλιό είχε 3 διαχειριστάδες. Οι δύο ήταν Λαρσαίοι, ο ένας όχι. Οι δύο ήταν φοιτητές, ο ένας όχι. Γι' αυτό και το "δύο Λαρσαίοι και δύο φοιτητές" που είπα, το μπέρδεψε η Γκερ για 2+2 = 4, αν και (κάπως) το διευκρίνισα.
ΟΚ, ή να κάνω και κακά;
Μάλιστα. Το είχες εξηγήσει αυτό σε προηγούμενο ποστ οπότε δεν πήγε εκεί το μυαλό μου. Καλή συνέχεια αποσύνδεση.
ΟΚ, ή να κάνω και κακά;
Μάλιστα. Το είχες εξηγήσει αυτό σε προηγούμενο ποστ οπότε δεν πήγε εκεί το μυαλό μου. Καλή συνέχεια αποσύνδεση.
Ευχαριστώ. Αποσυνδέομαι τώρα, στα γρήγορα μάλιστα επειδή πρέπει ν
ΟΚ, ή να κάνω και κακά;
Ευχαριστώ. Αποσυνδέομαι τώρα, στα γρήγορα μάλιστα επειδή πρέπει ν
Γεια χαρά σε όλους τους χρήστες του παλιού ιστότοπου.
Είμαι από τα πολύ πρώτα μέλη που γράφτηκαν μαζικά τον καιρο που πρωτοξεκινησε. Δεν θυμάμαι καν με τι όνομα ήμουν. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ αν θυμάμαι περιστασιακά διάβαζα.
Σήμερα, μιλώντας με φιλαράκι που βρήκα τυχαία στο νησί που ήμουν για σεζόν θυμηθήκαμε το phorum και το αναζητήσαμε. Με έκπληξη είδα ότι έκλεισε. Ρωτώντας άλλους μου είπαν ότι άνοιξε καινούριο. Είμαι εδώ κάποιοι παλιοι; δεν θυμάμαι πολύ κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες παραμενουν;
Χάρηκα ρε παιδιά που σας βρήκα θυμήθηκα παλιές καλές ανεμελες εποχες
εισαι φιλος του Βιολόγου;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Πως ευνόησες ότι εννόησα ότι εννοούσες πολιτικό βάψιμο;
Το λες ξεκάθαρα επάνω ...ούτε συντονιστής ούτε διαχειριστής...
Το κανεις ακόμη πιο ξεκάθαρο βάζοντας φωτο ...
Σορυ αλλά η αντιληπτική μου ικανότητα είναι μίλια μακριά σου.
Εκτός από Μπάρμπι έχω και μυαλό μπρε...
Τεσπα αρκετά ειπα
Ο νους χρειάζεται να ξεφεύγει από την καθημερινότητα του...
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.