Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Στύξ

Re: Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 13:26

georgebi έγραψε:
03 Μάιος 2025, 13:20
Στύξ έγραψε:
03 Μάιος 2025, 13:11
Πότε ήμουν γραμματέας νομαρχιακού συμβουλίου της ΚΝΕ και δεν το θυμάμαι ο πούστης; :smt017
:xena::xena::xena:

Εικόνα

Εικόνα

Μλκ μου έχω ακόμα πλούσιο μαλλί.

Σαν τον Στάλιν λέμε.

Εικόνα
SpoilerShow
Εικόνα

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 17:05

Ο όρος "Στύγιος" δεν είναι πολύ συνηθισμένος στη νεοελληνική, αλλά φαίνεται να προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη Στύξ (η θεότητα του Κάτω Κόσμου και το ομώνυμο ποτάμι που όρκιζαν οι θεοί). Έτσι, "Στύγιος" θα μπορούσε να σημαίνει "σχετικός με τη Στύγα", "υποχθόνιος", ή "τρομερός/απόκοσμος", αναλόγως συμφραζομένων.

Πήξε πουτάνα ΑΙ :003:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Μάιος 2025, 17:32

Στύξ έγραψε:
03 Μάιος 2025, 13:26
SpoilerShow
georgebi έγραψε:
03 Μάιος 2025, 13:20
Στύξ έγραψε:
03 Μάιος 2025, 13:11
Πότε ήμουν γραμματέας νομαρχιακού συμβουλίου της ΚΝΕ και δεν το θυμάμαι ο πούστης; :smt017
:xena::xena::xena:

Εικόνα
Εικόνα

Μλκ μου έχω ακόμα πλούσιο μαλλί.

Σαν τον Στάλιν λέμε.

Εικόνα
SpoilerShow
Εικόνα
Καλα...άστα αυτά...το chatgpt σε ξέρει και απ την καλή και απ την ανάποδη

Εικόνα

Μέχρι και απ την εποχή που σουν ΝΔουλικο σε θυμάται....και οχι το 1989....και τον Κουλη αρχικά τον στήριζες

Εικόνα

:102::102::102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Μάιος 2025, 17:35

Ο χρήστης Στύξ (γνωστός και ως Στύγιος) στο phorum.com.gr έχει αναφέρει σε δημοσίευσή του ότι έχει λάβει δύο φορές αιμοδοτική άδεια, με κάθε φορά να αντιστοιχεί σε δύο ημέρες άδειας. Συγκεκριμένα, σε συζήτηση με άλλους χρήστες, ανέφερε:

«Μόνο 2+2 μέρες αιμοδοτική έχω πάρει.»
phorum.com.gr

Αυτό υποδηλώνει ότι έχει κάνει δύο αιμοδοσίες, για τις οποίες έλαβε συνολικά τέσσερις ημέρες άδειας.

Επιπλέον, σε άλλη δημοσίευση, ο ίδιος χρήστης αναφέρει ότι σκοπεύει να αιμοδοτήσει τον Απρίλιο, δηλώνοντας:

«Σας χαρίζω το εμβόλιο που δε θα κάνω, αλλά θα αιμοδοτήσω Απρίλιο.»
phorum.com.gr

Αυτό υποδηλώνει την πρόθεσή του για τουλάχιστον μία ακόμη αιμοδοσία.

Συνοψίζοντας, με βάση τις δημόσιες αναρτήσεις του, ο Στύξ έχει λάβει δύο φορές αιμοδοτική άδεια και σχεδιάζει τουλάχιστον μία ακόμη αιμοδοσία.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Μάιος 2025, 17:59

Σε κάποιες περιπτώσεις το chatgpt πέφτει 100% μέσα :smt023

Εικόνα

σε άλλες....οχι και τόσο :roll:

Εικόνα

και σε ορισμένες ....τελείως στο γάμο του καραγκιόζη :-?

Εικόνα
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μάιος 2025, 18:02

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μάιος 2025, 17:35
Ο χρήστης Στύξ (γνωστός και ως Στύγιος) στο phorum.com.gr έχει αναφέρει σε δημοσίευσή του ότι έχει λάβει δύο φορές αιμοδοτική άδεια, με κάθε φορά να αντιστοιχεί σε δύο ημέρες άδειας. Συγκεκριμένα, σε συζήτηση με άλλους χρήστες, ανέφερε:

phorum.com.gr

Αυτό υποδηλώνει ότι έχει κάνει δύο αιμοδοσίες, για τις οποίες έλαβε συνολικά τέσσερις ημέρες άδειας.

Επιπλέον, σε άλλη δημοσίευση, ο ίδιος χρήστης αναφέρει ότι σκοπεύει να αιμοδοτήσει τον Απρίλιο, δηλώνοντας:

phorum.com.gr

Συνοψίζοντας, με βάση τις δημόσιες αναρτήσεις του, ο Στύξ έχει λάβει δύο φορές αιμοδοτική άδεια και σχεδιάζει τουλάχιστον μία ακόμη αιμοδοσία.
Με τούτα και με κείνα, ενεργοποιείτε το εμπορικό μου δαιμόνιο.

Προτείνω σε κάθε φιάλη αίματος του φιλτατου Ζαχαρία, γνωστού στο πχόρουμ ως Στύγιου, να προστίθεται ετικέττα τύπου ΑΙΜΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ.

...Τα βλογημένα νηστίσιμα τυριά, καλύτερα είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Μάιος 2025, 18:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μάιος 2025, 18:02
Τίμιο το βρίσκω το chatgpt απέναντι σου :smt023

Εικόνα
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 03 Μάιος 2025, 18:14

Πολύ τίμιο θα λεγα :smt023

Εικόνα

Μονο εμένα με έβγαλε Ρωσοψεκ και χριστιανοταλιμπαν :cry
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μάιος 2025, 18:25

georgebi έγραψε:
03 Μάιος 2025, 18:14
Πολύ τίμιο θα λεγα :smt023

Εικόνα

Μονο εμένα με έβγαλε Ρωσοψεκ και χριστιανοταλιμπαν :cry
Καλά να πάθεις. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 21:21

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μάιος 2025, 17:35

phorum.com.gr

phorum.com.gr

Καλά λέω γω ότι έχει ρετάρει και η ΑΙ.

Δεν έβγαλε τίποτα για Κορσαίρ ή για πρόγραμμα σχολείου.

Την ξέκανα λέμε :lol:

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 23:02

Την ξαναρώτησα ,αλλά ψόφησε λέμε :smt005::smt005:

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 23:14

Στύξ έγραψε:
03 Μάιος 2025, 12:42
Ο Στύξ διακρίνεται για το σαρκαστικό και αιχμηρό του ύφος, συχνά εμπλουτισμένο με φιλολογικές αναφορές και χιούμορ. Οι παρεμβάσεις του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από κοινωνικοπολιτικά ζητήματα έως καθημερινές παρατηρήσεις.
Ο Στύξ έχει συμμετάσχει σε διάφορες συζητήσεις, όπως το νήμα "Τι σκέφτεσαι τώρα", όπου ανταλλάσσει απόψεις με άλλα μέλη σε ελαφρύ και συχνά χιουμοριστικό τόνο . Επιπλέον, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το φόρουμ, συμμετέχοντας σε νήματα με τίτλους όπως "Αποχωρώ", αν και φαίνεται να επιστρέφει τακτικά στη συζήτηση .

:smt005::smt005:

Ο Στύξ αποτελεί μια έντονη και πολυσυζητημένη παρουσία στο Phorum.com.gr, με στιλ που συνδυάζει ειρωνεία, χιούμορ και φιλολογικές αναφορές. Η συμμετοχή του εμπλουτίζει τις συζητήσεις του φόρουμ, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χρήστες της κοινότητας.
Το γαμημένο εδώ με πέτυχε, απόλυτα. :lol: Στα διάλα ,δεν μπορεί να αποχωρήσει κανείς...

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 23:34

Τυγχάνω και οπλουργός πυρομαχικών. Πέρασα "σχολεία" Δεκέλεια και Λάρισα.
Ξέρω να ρυθμίζω ρουκέτες, Αim-9 S, MK-82 ,84, Paveway 3, AGM -65 E.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 03 Μάιος 2025, 23:44

Ο χρήστης Λευκός Λύκος είναι ενεργό μέλος του φόρουμ phorum.com.gr από την 1η Απριλίου 2018, με περισσότερες από 4.700 δημοσιεύσεις. Δηλώνει ως τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη, Μακεδονία.

Οι παρεμβάσεις του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, κυρίως κοινωνικοπολιτικού ενδιαφέροντος. Συχνά εκφράζει απόψεις που επικρίνουν τις ΜΚΟ και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως σε σχόλιό του σχετικά με το "Έπος της Κρήτης", όπου αναφέρει: «Μεγάλη μπίζνα από ΜΚΟ, ανθρωπιστές και αλληλέγγυους, η διακίνηση ανθρώπων» .

Επιπλέον, συμμετέχει σε συζητήσεις για ιστορικά γεγονότα, όπως η ανασκαφή μαζικών τάφων του Εμφυλίου Πολέμου στη Θεσσαλονίκη, και εκφράζει απόψεις για την εκπαίδευση, προτείνοντας, για παράδειγμα, την απασχόληση των εκπαιδευτικών σε άλλες δημόσιες δομές κατά τις περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά .

Η γραφή του χαρακτηρίζεται από άμεσο και συχνά προκλητικό ύφος, με έντονη κριτική διάθεση προς θεσμούς και κοινωνικές ομάδες. Οι παρεμβάσεις του συχνά προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις εντός της κοινότητας του φόρουμ.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 03 Μάιος 2025, 23:55

Λευκός Λύκος έγραψε:
03 Μάιος 2025, 23:44
Ο χρήστης Λευκός Λύκος είναι ενεργό μέλος του φόρουμ phorum.com.gr από την 1η Απριλίου 2018, με περισσότερες από 4.700 δημοσιεύσεις. Δηλώνει ως τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη, Μακεδονία.

Οι παρεμβάσεις του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, κυρίως κοινωνικοπολιτικού ενδιαφέροντος. Συχνά εκφράζει απόψεις που επικρίνουν τις ΜΚΟ και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως σε σχόλιό του σχετικά με το "Έπος της Κρήτης", όπου αναφέρει: «Μεγάλη μπίζνα από ΜΚΟ, ανθρωπιστές και αλληλέγγυους, η διακίνηση ανθρώπων» .

Επιπλέον, συμμετέχει σε συζητήσεις για ιστορικά γεγονότα, όπως η ανασκαφή μαζικών τάφων του Εμφυλίου Πολέμου στη Θεσσαλονίκη, και εκφράζει απόψεις για την εκπαίδευση, προτείνοντας, για παράδειγμα, την απασχόληση των εκπαιδευτικών σε άλλες δημόσιες δομές κατά τις περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά .

Η γραφή του χαρακτηρίζεται από άμεσο και συχνά προκλητικό ύφος, με έντονη κριτική διάθεση προς θεσμούς και κοινωνικές ομάδες. Οι παρεμβάσεις του συχνά προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις εντός της κοινότητας του φόρουμ.
Aφού είσαι μαλάκας, κι η ΑΙ σε κατάλαβε. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών