Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Γειά σας η περίπτωση μου είναι λίγο περίεργη.
Ανακάλυψα το παλιό phorum.gr τυχαία περίπου το 2014 από μια αναζήτηση που είχα κάνει σε θέματα Ιστορίας. Τότε μου γεννήθηκε μια περίεργη για να μην πω διεστραμένη επιθυμία να διαβάσω όλα τα θέματα της συγκεκριμένης ενότητας από την αρχή μέχρι το σήμερα. Εκεί διάβασα εξαιρετικά άρθρα και έμαθα πολλά που τα αγνοούσα. Βέβαια από τους ίδιους χρήστες διάβαζα και ένα σωρό καφρίλες αλλά τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε.
Anyway άρχισα να διαβάζω με την σειρά όλα τα θέματα που ήταν όσον αφορά την Ιστορία 10 χρόνια πίσω από την εποχή μου και έτσι συνδίαζα τις αναμνήσεις μου για διάφορα γεγονόντα εκείνων των εποχών με τα σχόλια από τους τότε χρήστες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φτάσω στο θέμα Ιστορία τον Δεκέμβριο του 2008 για να δω τι αντίκτυπο θα είχε στην ενότητα.
Η αρρώστεια μου που λέτε χειροτέρεψε και άρχισα να παρακολουθώ και άλλες ενότητες όπως ήταν οι ακόλουθες Φυσικές επιστήμες,Πληροφορική,Οικονομικά.
Δυστυχώς όλα τελείωσαν πριν 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Έχω κρατήσει τις συνδέσεις στο θέμα που ήμουν αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τις ημερομηνίες οι οποίες είναι περίπου οι ακόλουθες:
Ιστορία: Ιανουάριος 2008
Φυσικές Επιστήμες : Περίπου Φεβρουάριος 2013
Πληροφορική: Νομίζω Αύγουστος 2010
Οικονομικά: Νομίζω Οκτώβριος 2008 (Ναι! πρόλαβα την κατάρευση της Lehman Brothers)
Η ασθένεια προχώρησε και άλλο και το ίδιο τροπάριο συνχίζω ακόμα σε άλλα 2 sites όπως είναι το www.filosofia.gr σε μια ενότητα και στο www.adslgr.com σε 2 ενότητες μέχρις στιγμής. Βέβαια με εξαίρεση την πληροφορική το phorum.gr ήταν πολύ ανώτερο.
Τέλος να διευκρινίσω ότι δεν είμαι κανένας μπάτσος ή επικύνδινος ψυχοπαθής που ψάχνω στοιχεία από το internet, απλώς μου αρέσει (αν είναι διαστροφή δεν είναι επικύνδινη) αυτό που έκανα και να διάβαζα/διαβάζω όταν είμαι στο τρένο και λεωφορείο στο κινητό μου όταν οι άλλοι παίζουν παιχνίδια ή σε καφετέρια ή και στο σπίτι μου. Πραγματικά την έβρισκα με αυτό που έκανα.
Κλείνοντας θα ήθελα μια υπέυθυνη απάντηση από τους δημιουργούς αυτου το forum. Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε πρόσβαση στα περιεχόμενα του παλιού phorum.gr σε συνεργασία με τους παλιούς διαχειριστές????? Απάντηση του τύπου να τα βρω στο web.archive.org/ το δοκίμασα και δεν μου κάνει γιατί δεν φτάνει τόσο πίσω στο χρόνο όσο θέλω.
Για αυτό θα ήθελα μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ώστε αν δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσω μια για πάντα τους browsers Safari που έχω ανοιχτούς για χρονια στο κινητό μου για τις συγκεκριμένες ενότητες με το όλο μεχρι τότε ιστορικό χωρίς να υπάρχει επιστροφή
Ανακάλυψα το παλιό phorum.gr τυχαία περίπου το 2014 από μια αναζήτηση που είχα κάνει σε θέματα Ιστορίας. Τότε μου γεννήθηκε μια περίεργη για να μην πω διεστραμένη επιθυμία να διαβάσω όλα τα θέματα της συγκεκριμένης ενότητας από την αρχή μέχρι το σήμερα. Εκεί διάβασα εξαιρετικά άρθρα και έμαθα πολλά που τα αγνοούσα. Βέβαια από τους ίδιους χρήστες διάβαζα και ένα σωρό καφρίλες αλλά τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε.
Anyway άρχισα να διαβάζω με την σειρά όλα τα θέματα που ήταν όσον αφορά την Ιστορία 10 χρόνια πίσω από την εποχή μου και έτσι συνδίαζα τις αναμνήσεις μου για διάφορα γεγονόντα εκείνων των εποχών με τα σχόλια από τους τότε χρήστες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φτάσω στο θέμα Ιστορία τον Δεκέμβριο του 2008 για να δω τι αντίκτυπο θα είχε στην ενότητα.
Η αρρώστεια μου που λέτε χειροτέρεψε και άρχισα να παρακολουθώ και άλλες ενότητες όπως ήταν οι ακόλουθες Φυσικές επιστήμες,Πληροφορική,Οικονομικά.
Δυστυχώς όλα τελείωσαν πριν 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Έχω κρατήσει τις συνδέσεις στο θέμα που ήμουν αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τις ημερομηνίες οι οποίες είναι περίπου οι ακόλουθες:
Ιστορία: Ιανουάριος 2008
Φυσικές Επιστήμες : Περίπου Φεβρουάριος 2013
Πληροφορική: Νομίζω Αύγουστος 2010
Οικονομικά: Νομίζω Οκτώβριος 2008 (Ναι! πρόλαβα την κατάρευση της Lehman Brothers)
Η ασθένεια προχώρησε και άλλο και το ίδιο τροπάριο συνχίζω ακόμα σε άλλα 2 sites όπως είναι το www.filosofia.gr σε μια ενότητα και στο www.adslgr.com σε 2 ενότητες μέχρις στιγμής. Βέβαια με εξαίρεση την πληροφορική το phorum.gr ήταν πολύ ανώτερο.
Τέλος να διευκρινίσω ότι δεν είμαι κανένας μπάτσος ή επικύνδινος ψυχοπαθής που ψάχνω στοιχεία από το internet, απλώς μου αρέσει (αν είναι διαστροφή δεν είναι επικύνδινη) αυτό που έκανα και να διάβαζα/διαβάζω όταν είμαι στο τρένο και λεωφορείο στο κινητό μου όταν οι άλλοι παίζουν παιχνίδια ή σε καφετέρια ή και στο σπίτι μου. Πραγματικά την έβρισκα με αυτό που έκανα.
Κλείνοντας θα ήθελα μια υπέυθυνη απάντηση από τους δημιουργούς αυτου το forum. Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε πρόσβαση στα περιεχόμενα του παλιού phorum.gr σε συνεργασία με τους παλιούς διαχειριστές????? Απάντηση του τύπου να τα βρω στο web.archive.org/ το δοκίμασα και δεν μου κάνει γιατί δεν φτάνει τόσο πίσω στο χρόνο όσο θέλω.
Για αυτό θα ήθελα μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ώστε αν δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσω μια για πάντα τους browsers Safari που έχω ανοιχτούς για χρονια στο κινητό μου για τις συγκεκριμένες ενότητες με το όλο μεχρι τότε ιστορικό χωρίς να υπάρχει επιστροφή
Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Καλώς ήλθες

Δες λιγάκι αυτό το νήμα, ίσως βρεις κάποιες από τις απαντήσεις που ζητάς
Διαχειριστές Φαντομάδες και πώς να τους αποφύγουμε
ΥΓ:

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ως η εκλεκτότερη δεξαμενή σκέψης μελετάται ήδη από τα ελληνομαθή τσιράκια του Άντι στας Βρυξέλλας.
Γιά αυτούς υπάρχει πρόσβαση.
Γιά αυτούς υπάρχει πρόσβαση.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ασφαλιτης μου κανει ο τυπος. Μη του πειτε που κρυβουμε το αρχειο.
Ορεστη πουλιά στον αέρα πιάνεις, τώρα τι είδους πουλιά εσυ ξερειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 16:41Ασφαλιτης μου κανει ο τυπος. Μη του πειτε που κρυβουμε το αρχειο.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί γνώμη έχεις για Γράμμο/Βίτσι;tyxaios έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 18:25Ορεστη πουλιά στον αέρα πιάνεις, τώρα τι είδους πουλιά εσυ ξερειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 16:41Ασφαλιτης μου κανει ο τυπος. Μη του πειτε που κρυβουμε το αρχειο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χαχαχα τι αστειος.tyxaios έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 18:25Ορεστη πουλιά στον αέρα πιάνεις, τώρα τι είδους πουλιά εσυ ξερειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 16:41Ασφαλιτης μου κανει ο τυπος. Μη του πειτε που κρυβουμε το αρχειο.
Υ.Γ. Τι ακυρη η δικαιολογια με τους browser!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 23 Απρ 2018, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το νημα με την ΙΒΑΝΚΑ το διαβασες? Σε συγκινησε η σεψαφησε αδιαφορο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν έχω διαβάσει κανένα νήμα σε αυτό το φόρουμ. Θα ήθελα να συνεχίσω από το παλιό, το τελευταίο θέμα που ήμουν ειναι το «ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» το οποίο ήταν νήμα του Ιανουαρίου του 2008. Έκανα 4 χρόνια να φτάσω εκεί.
Τώρα όσο αφορά εσυ που με ρωτάς για το Γράμμο και το Βιτση η αποψη μου ειναι ότι τον εμφύλιο τον πληρώνουμε ακόμα και σήμερα. Μικρότερος υποστήριζα την αριστερά για να πω την αλήθεια την άκρα αριστερά στα όρια του αναρχικού χώρου αλλά και μέχρι πριν μια πενταετία είχα φίλο αριστερά αισθήματα. Ομως μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου χωρίς βέβαια να έχω περάσει στην δεξιά ποσό μάλλον στην άκρα δεξιά παρόλο που θεωρω και από εκεί καποιεσ απόψεις σωστές.Πιστεύω ότι το δίλημμα αριστερά δεξιά δεν υπάρχει και ειναι σανό για τον κόσμο. Προσωπικά απέχω από τις εκλογές γιατί θεωρώ ότι όλο το σύστημα ειναι διεφθαρμένο και διαφθείρει τους πάντες. Παλιά πίστευα ότι έφταιγε ο δικομματισμός (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) όπως αποδείχτηκε είχα λάθος όταν ένα κόμμα του 3% έγινε κυβέρνηση και έγινε χειρότερο από τα προηγούμενα.
Θεωρώ τον εαυτό μου φιλελεύθερο και δεν το κρύβω έχω μεγάλη συμπάθεια στην Γερμανία (την μεταπολεμική όχι του Χιτλερ) και θα ήθελα η χώρα μου να μοιάσει με αυτήν. Δεν κάνω πλάκα μου και στα παπάρια μου αν οι περισσότεροι τσαντίζεσται με αυτό. Θεωρώ ότι η Ελλάδα πρέπει να συνταχθεί με την Δύση και να μην έχει καμία σχέση με την Ρωσία και ολουσ τους ψεκασμένους Ρώσο φίλους που φαντασιώνονται με το ξανθό γένος. Σίγουρα δεν ειναι το κατάλληλο θέμα να τα γράψω αυτά αλλά εσείς με ρωτήσατε για Γράμμο και Βιτση για να δείτε τι καπνό φούμαρω.
Στο παλιό φόρουμ απλώς το παρακολουθούσα 4 χρόνια και δεν είχα γράψει ποτέ και και λογαριασμό με το ίδιο nickname τον είχα ανοίξει γύρω στο 1 χρόνο πριν κλείσει. Αυτό θέλω να κάνω και εδω να σας διαβάζω χωρίς να σας ενοχλώ απλώς δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι για αυτό σας έγραψα τα παραπάνω. Είμαι απλώς ένας τυχαίος και άσημος άνθρωπος χαμένος μέσα στο πλήθος τίποτα παραπάνω.
Τώρα όσο αφορά εσυ που με ρωτάς για το Γράμμο και το Βιτση η αποψη μου ειναι ότι τον εμφύλιο τον πληρώνουμε ακόμα και σήμερα. Μικρότερος υποστήριζα την αριστερά για να πω την αλήθεια την άκρα αριστερά στα όρια του αναρχικού χώρου αλλά και μέχρι πριν μια πενταετία είχα φίλο αριστερά αισθήματα. Ομως μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου χωρίς βέβαια να έχω περάσει στην δεξιά ποσό μάλλον στην άκρα δεξιά παρόλο που θεωρω και από εκεί καποιεσ απόψεις σωστές.Πιστεύω ότι το δίλημμα αριστερά δεξιά δεν υπάρχει και ειναι σανό για τον κόσμο. Προσωπικά απέχω από τις εκλογές γιατί θεωρώ ότι όλο το σύστημα ειναι διεφθαρμένο και διαφθείρει τους πάντες. Παλιά πίστευα ότι έφταιγε ο δικομματισμός (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) όπως αποδείχτηκε είχα λάθος όταν ένα κόμμα του 3% έγινε κυβέρνηση και έγινε χειρότερο από τα προηγούμενα.
Θεωρώ τον εαυτό μου φιλελεύθερο και δεν το κρύβω έχω μεγάλη συμπάθεια στην Γερμανία (την μεταπολεμική όχι του Χιτλερ) και θα ήθελα η χώρα μου να μοιάσει με αυτήν. Δεν κάνω πλάκα μου και στα παπάρια μου αν οι περισσότεροι τσαντίζεσται με αυτό. Θεωρώ ότι η Ελλάδα πρέπει να συνταχθεί με την Δύση και να μην έχει καμία σχέση με την Ρωσία και ολουσ τους ψεκασμένους Ρώσο φίλους που φαντασιώνονται με το ξανθό γένος. Σίγουρα δεν ειναι το κατάλληλο θέμα να τα γράψω αυτά αλλά εσείς με ρωτήσατε για Γράμμο και Βιτση για να δείτε τι καπνό φούμαρω.
Στο παλιό φόρουμ απλώς το παρακολουθούσα 4 χρόνια και δεν είχα γράψει ποτέ και και λογαριασμό με το ίδιο nickname τον είχα ανοίξει γύρω στο 1 χρόνο πριν κλείσει. Αυτό θέλω να κάνω και εδω να σας διαβάζω χωρίς να σας ενοχλώ απλώς δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι για αυτό σας έγραψα τα παραπάνω. Είμαι απλώς ένας τυχαίος και άσημος άνθρωπος χαμένος μέσα στο πλήθος τίποτα παραπάνω.
νόου σιτ Σέρλοκ!!
Η Βάση Δεδομένων (ΒΔ) του Πχώρουμ φυλάσσεται σε χρηματοκιβώτιο στο οποίο μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση μόνο με τη βοήθεια ενος δυνατου κομπρεσέρ κι ενος νυχοκόπτη. Αλλά ήδη είπα πολλά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Ετσι ειναι τα παλια καλα σαιτ. Τα τρωει το σκοταδι. Δες πχορουμ και bulgarmak
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τι γινεται με το phorum.gr και το GDPR ?
κανονικά πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα του χρήστη να εξάγει τα στοιχεία του και τις δημοσιεύσεις του
κανονικά πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα του χρήστη να εξάγει τα στοιχεία του και τις δημοσιεύσεις του
- dna replication
Σκέφτομαι να κάνω μια αναφορά και να ζητήσω πληροφορίες για την τήρηση προσωπικών μου δεδομένων από τρίτους και να ζητήσω δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά.
Σε ποιά εθνική ή ευρωπαϊκή αρχή θα πρέπει να γίνει η αναφορά?
Σε ποιά εθνική ή ευρωπαϊκή αρχή θα πρέπει να γίνει η αναφορά?
https://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=197109 έγραψε: Τάγματα Ασφαλείας, το φαινόμενο πέρα από τον μύθο... Άλλη μια βάρβαρη ενέργεια των κατακτητών, άλλη μία θυσία.... Από την άποψη αυτή, το αινιγματικό στοιχείο είναι η καθυστέρησή τους να συστήσουν τέτοιες ομάδες.
https://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=325612&start=15 έγραψε: Όσο για τις αιχμές σου στα τάγματα ασφαλείας, σου υπενθυμίζω απλά ότι τα ... Αυτό είναι η δική σου άποψη. Ίσως και λίγων ακόμα, η ιστορία έχει άλλη άποψη.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- dna replication
τι εννοείς?
οτι η ανακοίνωση "τελος λειτουργίας" συνεπάγεται τέλος υποχρεώσεων?
Απο ποιούς τηρήθηκαν στο παρελθόν τα προσωπικά δεδομένα και που βρισκονται τωρα?
αν καταστράφηκαν απο ποιούς και πως ?
πειτε μου σε ποιά αρχή να κάνω αναφορά και ας μου απαντήσουν εκείνοι υπέυθυνα
οτι η ανακοίνωση "τελος λειτουργίας" συνεπάγεται τέλος υποχρεώσεων?
Απο ποιούς τηρήθηκαν στο παρελθόν τα προσωπικά δεδομένα και που βρισκονται τωρα?
αν καταστράφηκαν απο ποιούς και πως ?
πειτε μου σε ποιά αρχή να κάνω αναφορά και ας μου απαντήσουν εκείνοι υπέυθυνα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 1025 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Σεπ 2023, 01:34
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει περίπτωση να έχω καταστρέψει τις νευρικές μου απολήξεις;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 13 Φεβ 2025, 12:17 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
13 Φεβ 2025, 12:42
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Ιαν 2025, 16:04