-----

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Μητσακος DJ

-----

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μητσακος DJ » 22 Μαρ 2020, 14:25

Καλησπέρα σας.

Είμαι ο Δημήτρης και μιας και δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω νέο νήμα το δημοσιεύω εδώ. Αν παραβιάζω κανόνες ας διαγραφεί το νήμα. Για αρχή ας γράψω λίγο το υπόβαθρο και μετά το πρόβλημα μου.

Δυστύχως, εδώ και κάποια χρόνια με έχει χτυπήσει μια σειρά απο ατυχίες που με έχουν οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο. Απο μικρός ήμουν πάντα κάπως παχύσαρκος για αυτό τον λόγο ακολουθούσα πάντα ειδικές δίαιτες για να χάσω βάρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιοτυργήσει κατάθλιψη αφού έβλεπα τους συμμαθητές μου να μπορούν να τρώνε οτι θέλουν. Απο αντίδραση τότε στα κρυφά έτρωγα κάθε μερα όλο junk. Σουβλάκια, κοκακόλες, γλυκά, τσιπς. Αργότερα βέβαια, αποδείχτηκε οτι δεν ήταν αυτό το πρόβλημα άλλα το οτι έιχα κάπως ανεβασμένο θεροειδή. Έτσι είχα περάσει την εφηβεία ως παχύσαρκος ένα θέμα που ουσιαστηκά με απέτρεπε ακόμη και απο το να δουλέψω και έτσι ζούσα για καιρό με ένα μικρό χαρτζηλίκι απο τους γονιούς μου. Ταυτόχρονα, το συστηματικό bullying απο τα αδέρφια μου αλλα και τους φίλους μου στο χωριό με ανάγκαζε να περνάω πολύ χρόνο στο δωμάτιο μου παίζοντας όλη την ώρα παιχνίδια στο κομπιούτερ. Για σχέση με κοπέλα ούτε λόγος αφού καμμιά γυναίκα δεν θέλει έναν χοντρό δίπλα της. Όσες κοπέλες είχα φίλες με εκμεταλλεύονταν για όσο καιρό τους πλήρωνα τον καφέ ή το φαγητό αμα βγαίναμε.

Το μονο πάθος που είχα ήταν να κάνω DJ. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα είμαστε πολύ πισω σε αυτόν τον τομέα αφου ο χώρος δεν ψάχνει άτομα με γνώσεις μουσικής/κονσόλας άλλα άτομα εμφανίσημα με μεγάλο κοινωνικό κύκλο που απλά θα φέρνουν κόσμο στο μαγαζί. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα με το να μαθαίνω τα πάντα για τους DJ-consoles. ΠΡοσέγγισα πολλά μαγαζιά ακόμη και στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη για να μου προσφέρουν μια δουλειά ως DJ αλλά κανείς δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε μια πίεση απο τους γονείς μου να βρώ δουλειά ενώ γνωρίζανε ότι λόγο του προβλήματος υγείας που είχα με την παχυσαρκία δεν μπορούσα να εργαστώ όρθιος. Αγοράζανε επίτηδες ακριβά κινητά στα αδέλφια μου, τα καινούρια apple, ενώ εμένα μου δίνανε πολύ χειρότερης ποιότητας η ακόμη και μεταχειρισμένα για να με πιέσουνε ψυχολογικά.

Αφού λύγισα και για να μην πάθω κατάθλιψη, έπιασα δουλειά ως ντελίβερη για έναν μήνα όπου είχα ατύχημα με το μηχανάκι, ευτυχώς όχι σοβαρό, την γλίτωσα με κάτι γρατζουνιές και μελανιές, όμως μου δημιουργησε τρομερή φοβία με τις μηχανές οπότε το τελευταίο χειρονακτικό επάγγλεμα που μπορούσα να ασκήσψ έφαγε Χ. Τότε ο πατέρας μου μου είπε να με γράψει σε μια σχολή να μάθω απο υπολογιστές. Του ζήτησα να γραφτώ σε μια ιδιωτική στο σύνταγμα που συνμεργάζεται με πανεπιστήμια της Αμερικής, στο πρόγραμμα των πολιτικών επιστημών. Ατυός επέμενε ότι με τέτοιο πτυχίο δεν μπορώ να βρω δουελιά και μου είπε οτι αμα πάω να μάθω κάτι πιο χειρονακτικό θα μου γράψει ένα εξοχικό που έχουμε στην Κω. Εγώ συμφώνησα και γραφτηκα σε μια σχολή αλλα ο μεγαλύτερος αδερφος μου αποκάλυψε στον πατέρα μου οτι θα πουλαγα το σπιτι για να αγοράσω κονσολες DJ και να ανοίξω μαγαζί με εξοπλισμό για κλαμπ νυχτερινά. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε εξω φρενών και είχαμε τον χειρότερο τσακωμό.

Πλέον δεν την παλεύω να ζω στο ίδιο σπιτι με τους γονιούς μου. δυστυχώς όμως επεδη δεν μπορώ να εργαστώ σωματικά δεν έχω επιλογή αν παραμείνω Ελλάδα να κάτσω μαζί τους. Για αυτό λοιπόν πήρα την απόφαση να φύγω στο εξωτερικό οπου υπάρχει καοινωνική πρόονοια για ανρθωπους όπως εγώ. Έχω ακούσει οτι στη Γερμανία άνθρπωοι χωρις εργασια κάτω των 22 δικαιόυνται διακοσια ευρώ επιδομα+επίδομα στέγασης+αναηρίας+διατροφής. Εγώ θέλω να βγάζω τα βασικά, το νοίκι μου, τις επισκέψεις σε γιατρό/οδοντίατρο, και να έχω λίγο στην άκρη για να φαι νερό και games. Δεν με νοιάζει η κοινωνική ζωή άλλωστε ποτέ δεν είχα και οι φίλοι μουθ ακόμη και η οικογένεια μου με εκμεταλλέυτηκαν.

Οπότε, σε ποιά χωρα είναι καλύτερα να μετακομίσει κανείς ούτως ώστε να επιβιώσει με τα απολύτως βασικά; Η κατάσταση στο σπίτι δεν παλεύεται οπότε το να κάτσω με τους δικούς μου τρώει Χ. Οτι πληροφορία μου δώσετε είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

:wave:

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Νέα μέλη, καλωσορίσατε!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 22 Μαρ 2020, 16:53

Μητσακος DJ έγραψε:
22 Μαρ 2020, 14:25
Ελπίζω να μην είσαι ο Ορέστης.

Λοιπόν γιατί δεν αρχίζεις με την απώλεια βάρους; Το λέω γιατί περιγράφεις μία κατάσταση όπου το πάχος δημιουργεί πρόβλημα και στην σωματική υγεία και στην ψυχολογία, όχι μόνον στην εμφάνιση. Ό,τι και να έχεις υποθυρεοειδισμό ή οτιδήποτε άλλο, είσαι νέος άντρας, θα χάσεις κιλά, το μόνο σίγουρο.

Σε ξένη χώρα δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα παίρνεις αυτά τα επιδόματα ούτε αν σε αφήσουν να εγκατασταθείς εκεί χωρίς δουλειά όπως έκαναν μέχρι τώρα. Είναι γεγονός πως το είχαν παρατραβήξει με τις παροχές, αλλά να, μία πανδημία και η οικονομία πάει για φούντο. Αν αναγκαστούν να πάρουν ειδικά μέτρα για μήνες, θα δεις πόσο θα πέσουν μετά τα επιδόματα.

Συγνώμη που το λέω, αλλά μου βγάζεις περισσότερο πως ή έχεις αφεθεί σε αυτήν την κατάσταση ή έχεις βολευτεί. Οι γονείς δεν θα είναι για πάντα δίπλα σου, δεν είναι επιχείρημα "... ξεκίνησε μια πίεση από τους γονείς μου να βρω δουλειά ενώ γνωρίζανε ότι λόγο του προβλήματος υγείας που είχα με την παχυσαρκία δεν μπορούσα να εργαστώ όρθιος." Κάνε κάτι για το πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας σου είναι άγιος. Αν πούλαγες εξοχικό σε νησί για να κάνεις τον dj, εγώ θα σε έγδερνα ζωντανό.

Γενικώς σταμάτα να φέρεσαι σαν να είσαι πεντάχρονο, είσαι μεγάλος άντρας και πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και τόσο πιο εύκολα θα θέσεις τους όρους σου. Αν φύγουν οι γονείς σου και σκοτώνεσαι με τα αδέλφια σου για τα περιουσιακά και για να σε συντηρούν, θα πάρεις ό,τι περισσεύει από όποιον θέλει να σε βοηθήσει.

Στην Κω είναι το εξοχικό; Βρε παιδιά από πού είχε πει πως είναι ο Ορέστης; Από την Κω ή από την Ρόδο;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Μαρ 2020, 17:03

Δεν είναι λύση το εξωτερικό. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τη φοβία σου για το μηχανάκι και ξαναπήγαινε ντελιβερι. Εναλλακτικά δες τι άλλες δουλειές μπορείς να κάνεις από το ίντερνετ. Επίσης μπορείς να κάνεις και άλλες εργασίες καθιστικές. Σε κάποιο ταμείο ίσως; θα μπορείς να έχεις επικοινωνία και με άλλους ανθρώπους έτσι.

Αυτό το Μητσακος, στη καρδιά με χτύπησε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Re: -----

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 » 24 Μαρ 2020, 18:42

Φίλε Μητσακος DJ καλησπέρα.
Το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι το πάχος σου αλλά η λάθος άποψη, ότι λόγω της εμφάνισής σου θα σε απορρίψουν.
Χοντροί υπάρχουν εκατομμύρια και πολλοί από αυτούς είναι διάσημοι και αποδεκτοί από όλους.
Απαλάξου από την χαζή ιδέα, και να βγαίνεις " Όταν με το καλό ξεμπερδέψουμε με το πρόβλημα του κωρονοιού.
Η αποδοχή ή απόρριψη είναι καθαρά, θέμα χαρακτήρα.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν

Άβαταρ μέλους
relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 » 24 Μαρ 2020, 18:46

Juno έγραψε:
22 Μαρ 2020, 16:53
Μητσακος DJ έγραψε:
Ελπίζω να μην είσαι ο Ορέστης.

Λοιπόν γιατί δεν αρχίζεις με την απώλεια βάρους; Το λέω γιατί περιγράφεις μία κατάσταση όπου το πάχος δημιουργεί πρόβλημα και στην σωματική υγεία και στην ψυχολογία, όχι μόνον στην εμφάνιση. Ό,τι και να έχεις υποθυρεοειδισμό ή οτιδήποτε άλλο, είσαι νέος άντρας, θα χάσεις κιλά, το μόνο σίγουρο.

Σε ξένη χώρα δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα παίρνεις αυτά τα επιδόματα ούτε αν σε αφήσουν να εγκατασταθείς εκεί χωρίς δουλειά όπως έκαναν μέχρι τώρα. Είναι γεγονός πως το είχαν παρατραβήξει με τις παροχές, αλλά να, μία πανδημία και η οικονομία πάει για φούντο. Αν αναγκαστούν να πάρουν ειδικά μέτρα για μήνες, θα δεις πόσο θα πέσουν μετά τα επιδόματα.

Συγνώμη που το λέω, αλλά μου βγάζεις περισσότερο πως ή έχεις αφεθεί σε αυτήν την κατάσταση ή έχεις βολευτεί. Οι γονείς δεν θα είναι για πάντα δίπλα σου, δεν είναι επιχείρημα "... ξεκίνησε μια πίεση από τους γονείς μου να βρω δουλειά ενώ γνωρίζανε ότι λόγο του προβλήματος υγείας που είχα με την παχυσαρκία δεν μπορούσα να εργαστώ όρθιος." Κάνε κάτι για το πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας σου είναι άγιος. Αν πούλαγες εξοχικό σε νησί για να κάνεις τον dj, εγώ θα σε έγδερνα ζωντανό.

Γενικώς σταμάτα να φέρεσαι σαν να είσαι πεντάχρονο, είσαι μεγάλος άντρας και πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και τόσο πιο εύκολα θα θέσεις τους όρους σου. Αν φύγουν οι γονείς σου και σκοτώνεσαι με τα αδέλφια σου για τα περιουσιακά και για να σε συντηρούν, θα πάρεις ό,τι περισσεύει από όποιον θέλει να σε βοηθήσει.

Στην Κω είναι το εξοχικό; Βρε παιδιά από πού είχε πει πως είναι ο Ορέστης; Από την Κω ή από την Ρόδο;
Από ότι θυμάμαι, από Κω
Και εμένα Ορέστης μου μυρίζει ! :102:

Άβαταρ μέλους
relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 » 24 Μαρ 2020, 19:00

Μπορεί να θυμάται καλήτερα ο Σκεπτικός.
Έχει πολύ καλή μνήμη και είναι γατόνι.
Αυτός Μπορεί να καταλάβει Εάν πρόκειται για τον Ορέστη.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 24 Μαρ 2020, 19:04

.

Ολλανδία τά επιδόματα είναι πιό καλά.....

Οπου καί νά πάς ισχύει ότι πρέπει νά δουλέψεις ένα εξάμηνο

γιά να έχεις τίς παροχές.....

Αν δέν βρίσκεις στήν αρχή δουλειά....μπορείς νά πληρώσεις έναν Τούρκο ή Ελληνα

νά σέ δηλώσουν οτι "δουλεύεις" γιά αυτούς γιά 6 μήνες.....

Θά μπορούσες καί νά βρείς δουλειά σέ θερμοκήπια πιό εύκολα από άλλες.....

Σέ πολύ δύσκολη κατάσταση υπάρχει τρόπος πού δέν θά μπορούσα

νά στόν πώ δημόσια.....πμ μέ τηλέφωνο.....

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 24 Μαρ 2020, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Μαρ 2020, 19:07

Αγαπητε φιλε θα προτεινα καταρχας αλλαγη καλλιτεxνικου ονοματος
Η προταση μου ειναι Mitsum Dj
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 24 Μαρ 2020, 19:10

γεια σου δημητρη, καλα εκανες και μπηκες στο φορουμ μας, εδω θα βρεις πολλους και πολλες φιλες και γιατι οχι μπορει και να κουτουπωσεις και μερικες συμφορουμιτισες οπως πολλοι αλλοι.
να ξερεις οτι εδω τα κοριτσια μας ειναι πολυ ευκολα αλλα παριστανουν τα δυσκολα βεβαια μονο στην αρχη καθαρα για να κρατανε τα προσχηματα.

τωρα σχετικα με το ερωτημα σου, οχι δεν ξερω κατι να σου γραψω, μην σε παρω και στον λαιμο μου :)

Άβαταρ μέλους
relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 » 24 Μαρ 2020, 19:14

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
24 Μαρ 2020, 19:04
.

.
Ρέ μλκα άλλο είναι το θέμα. Για Ορέστη.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 24 Μαρ 2020, 19:18

Τύπε, πάρε 2-3 κάμερες και ανέβαζε djing σετάκια στο youtube. Φρόντιζε να αξίζουν να τα βλέπει κάποιος, δηλαδή δώσε πολύ προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ήχου και εικόνας.

Επίσης πρέπει να βρεις κάποιο χαρακτηριστικό ψευδώνυμο. Εκμεταλλεύσου το μειονέκτημα της παχυσαρκίας και βρες κάτι σε στυλ Dj Fatty, Fat D, Dj XXXL κάτι τέτοιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 24 Μαρ 2020, 19:18

Μητσακος DJ έγραψε:
Καλησπέρα σας.

Είμαι ο Δημήτρης και μιας και δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω νέο νήμα το δημοσιεύω εδώ. Αν παραβιάζω κανόνες ας διαγραφεί το νήμα. Για αρχή ας γράψω λίγο το υπόβαθρο και μετά το πρόβλημα μου.

Δυστύχως, εδώ και κάποια χρόνια με έχει χτυπήσει μια σειρά απο ατυχίες που με έχουν οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο. Απο μικρός ήμουν πάντα κάπως παχύσαρκος για αυτό τον λόγο ακολουθούσα πάντα ειδικές δίαιτες για να χάσω βάρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιοτυργήσει κατάθλιψη αφού έβλεπα τους συμμαθητές μου να μπορούν να τρώνε οτι θέλουν. Απο αντίδραση τότε στα κρυφά έτρωγα κάθε μερα όλο junk. Σουβλάκια, κοκακόλες, γλυκά, τσιπς. Αργότερα βέβαια, αποδείχτηκε οτι δεν ήταν αυτό το πρόβλημα άλλα το οτι έιχα κάπως ανεβασμένο θεροειδή. Έτσι είχα περάσει την εφηβεία ως παχύσαρκος ένα θέμα που ουσιαστηκά με απέτρεπε ακόμη και απο το να δουλέψω και έτσι ζούσα για καιρό με ένα μικρό χαρτζηλίκι απο τους γονιούς μου. Ταυτόχρονα, το συστηματικό bullying απο τα αδέρφια μου αλλα και τους φίλους μου στο χωριό με ανάγκαζε να περνάω πολύ χρόνο στο δωμάτιο μου παίζοντας όλη την ώρα παιχνίδια στο κομπιούτερ. Για σχέση με κοπέλα ούτε λόγος αφού καμμιά γυναίκα δεν θέλει έναν χοντρό δίπλα της. Όσες κοπέλες είχα φίλες με εκμεταλλεύονταν για όσο καιρό τους πλήρωνα τον καφέ ή το φαγητό αμα βγαίναμε.

Το μονο πάθος που είχα ήταν να κάνω DJ. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα είμαστε πολύ πισω σε αυτόν τον τομέα αφου ο χώρος δεν ψάχνει άτομα με γνώσεις μουσικής/κονσόλας άλλα άτομα εμφανίσημα με μεγάλο κοινωνικό κύκλο που απλά θα φέρνουν κόσμο στο μαγαζί. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα με το να μαθαίνω τα πάντα για τους DJ-consoles. ΠΡοσέγγισα πολλά μαγαζιά ακόμη και στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη για να μου προσφέρουν μια δουλειά ως DJ αλλά κανείς δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε μια πίεση απο τους γονείς μου να βρώ δουλειά ενώ γνωρίζανε ότι λόγο του προβλήματος υγείας που είχα με την παχυσαρκία δεν μπορούσα να εργαστώ όρθιος. Αγοράζανε επίτηδες ακριβά κινητά στα αδέλφια μου, τα καινούρια apple, ενώ εμένα μου δίνανε πολύ χειρότερης ποιότητας η ακόμη και μεταχειρισμένα για να με πιέσουνε ψυχολογικά.

Αφού λύγισα και για να μην πάθω κατάθλιψη, έπιασα δουλειά ως ντελίβερη για έναν μήνα όπου είχα ατύχημα με το μηχανάκι, ευτυχώς όχι σοβαρό, την γλίτωσα με κάτι γρατζουνιές και μελανιές, όμως μου δημιουργησε τρομερή φοβία με τις μηχανές οπότε το τελευταίο χειρονακτικό επάγγλεμα που μπορούσα να ασκήσψ έφαγε Χ. Τότε ο πατέρας μου μου είπε να με γράψει σε μια σχολή να μάθω απο υπολογιστές. Του ζήτησα να γραφτώ σε μια ιδιωτική στο σύνταγμα που συνμεργάζεται με πανεπιστήμια της Αμερικής, στο πρόγραμμα των πολιτικών επιστημών. Ατυός επέμενε ότι με τέτοιο πτυχίο δεν μπορώ να βρω δουελιά και μου είπε οτι αμα πάω να μάθω κάτι πιο χειρονακτικό θα μου γράψει ένα εξοχικό που έχουμε στην Κω. Εγώ συμφώνησα και γραφτηκα σε μια σχολή αλλα ο μεγαλύτερος αδερφος μου αποκάλυψε στον πατέρα μου οτι θα πουλαγα το σπιτι για να αγοράσω κονσολες DJ και να ανοίξω μαγαζί με εξοπλισμό για κλαμπ νυχτερινά. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε εξω φρενών και είχαμε τον χειρότερο τσακωμό.

Πλέον δεν την παλεύω να ζω στο ίδιο σπιτι με τους γονιούς μου. δυστυχώς όμως επεδη δεν μπορώ να εργαστώ σωματικά δεν έχω επιλογή αν παραμείνω Ελλάδα να κάτσω μαζί τους. Για αυτό λοιπόν πήρα την απόφαση να φύγω στο εξωτερικό οπου υπάρχει καοινωνική πρόονοια για ανρθωπους όπως εγώ. Έχω ακούσει οτι στη Γερμανία άνθρπωοι χωρις εργασια κάτω των 22 δικαιόυνται διακοσια ευρώ επιδομα+επίδομα στέγασης+αναηρίας+διατροφής. Εγώ θέλω να βγάζω τα βασικά, το νοίκι μου, τις επισκέψεις σε γιατρό/οδοντίατρο, και να έχω λίγο στην άκρη για να φαι νερό και games. Δεν με νοιάζει η κοινωνική ζωή άλλωστε ποτέ δεν είχα και οι φίλοι μουθ ακόμη και η οικογένεια μου με εκμεταλλέυτηκαν.

Οπότε, σε ποιά χωρα είναι καλύτερα να μετακομίσει κανείς ούτως ώστε να επιβιώσει με τα απολύτως βασικά; Η κατάσταση στο σπίτι δεν παλεύεται οπότε το να κάτσω με τους δικούς μου τρώει Χ. Οτι πληροφορία μου δώσετε είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Λοιπόν , λιτά και περιεκτικά :
Είχα το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά ότι πήρα μέτρα στα 15 και όχι στα 20 . Όμως ποτέ δεν είναι αργά .
Αρχικά , πάνε σε διαιτολόγο και πες του θέλω να χάσω όσα πιο πολλά κιλά γίνεται . Ταυτόχρονα , ξεκίνα με βασική γυμναστική , τρέξιμο ή αν δεν μπορείς , περπάτημα τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα την ημέρα . Μόλις κατεβείς από τα εκατό κιλά , ξεκίνα γυμναστήριο για να σφίγγεις ταυτόχρονα .
Σε ένα χρόνο το πολύ αν τα τηρήσεις , θα είσαι σε ένα φυσιολογικό σωματότυπο .
Έπειτα , στρώσου βρες μία δουλειά , δεν θα έχεις πια την δικαιολογία της εμφάνισης , και κάνε παρέες . Χώσου και σε όποιο κορίτσι σου αρέσει . Δεν έχεις να χάσεις τίποτα όσα άκυρα και να φας αν φας . Στα 20 , και στα 30 μην σου πω , δεν σε πιέζει ο χρόνος , αλλά άμα αφεθείς έτσι στο μακρινό μέλλον θα χτυπάς το κεφάλι σου .
Εγώ στα 15 ήμουν 120 κιλά και με μοναδική μου παρέα το παλιό πχώρουμ και σε ένα χρόνο πήγα 70 . Δέκα χρόνια μετά είμαι με σκαμπανεβάσματα 65 κιλά και με φουλ κοινωνική ζωή . Αν δεν τρολάρεις , εμπιστέψου με .

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 24 Μαρ 2020, 19:25

.

Επίσης ξέχασα ότι υπάρχει στόν ΟΑΕΔ κάποια ΕURES υπηρεσία

γιά νά πρωτοκοιτάξεις γιά δουλειές στό Ευρώπα.....

Κανα φίλο γνωστό έχεις εκιαπάνω ;;;

Πάντως καί δώ στήν Κώ πού λές.....υπηρέτησα στό 282 τάγμα.... :romance-hearteyes:

Εχει καταπληκτικό κλίμα.... μέ 200 από τό ΚΕΑ.....σύν κανά επίδομα Ψυχασθένειας....

σύν ένα κήπο μέ κηπευτικά πού θά σού βγάζει τό 70% τού φαγητού σου....

καλύτερα θά περνάς....από τό ανήλιαγο καταθλιπτικό Βόρειο τοπίο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 24 Μαρ 2020, 19:31

relativer777 έγραψε:
24 Μαρ 2020, 19:14
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
24 Μαρ 2020, 19:04
.

.
Ρέ μλκα άλλο είναι το θέμα. Για Ορέστη.

.

Επεξήγησε καλύτερα γιατί σήμερα δέν σε καταλαβαίνω..... :8)

Ηδη κάπου αλλού πέταξες μιά παντόφλα..... :8)

Φρονείν.....

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μαρ 2020, 19:34

Άτιμο πράμα αυτός ο θεροειδής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών