Τέλος Μνημονιακής Εποχής;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Τέλος Μνημονιακής Εποχής;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Ιουν 2018, 12:50

Με το παρόν θα ήθελα να παρατηρήσω το διαφαινομενο τέλος της Μνημονιακής Εποχής στο Πχώρουμ και την επιστροφή στα πατροπαράδοτα στρατόπεδα παραδοσιακώς φρονούντων (εθνικια-δεξιοί) εναντι προοδευτικώς σκεπτόμενων (εθνομηδένια-αριστεροί). Eντάξει το ΑΕΠ ειναι 30% κάτω ξερω 'γω αλλα...new normal.

Τέλος εποχής για τα μπλοκ Μνη - Αντιμνή; Πώς θα πέσουν τα χαρτιά της τράπουλας; Και κυρίως, κυρίως τώρα που επέστρεψε το Άλας της Γης και ο Φος της Αυγής foscilis που ειναι ο under?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τέλος Μνημονιακής Εποχής;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Ιουν 2018, 13:00

δεν καταλαβαίνω τη διαφορά ανάμεσα σε εθνομηδένια και μνημονιακούς

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 28 Ιουν 2018, 13:12

δεν πάει έτσι Γιάκο, έναν μόνο πεπλανημένο έχομε, όλοι οι υπόλοιποι παρακμίες παριστάνουν τους χ''αβάτες μνη ταυτόχρονα κλείνοντας οθωμανικά το μάτι στο βδελυρό ελλαμπανάτο, πχ το αρχετυπικό τουρανομογγολάκι ο Παππάς που έταζε ζαετς πάλι χτες (συντάξεις/φοροελαφρύνσεις) μαζί με καταστροφολογίες για το μαύρο που θα επιβάλει ο κουλης στην ερτ αφού ξεθάψει και μαστιγώσει τα κόκκαλα των νεκρών της
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 28 Ιουν 2018, 15:52

Yochanan έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:50
Τέλος εποχής για τα μπλοκ Μνη - Αντιμνή; Πώς θα πέσουν τα χαρτιά της τράπουλας?
Κρυφοσυριζαίοι (ΣΕ, Μερκούριος κλπ) vs "2 και πέφτουν" :bored:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 28 Ιουν 2018, 16:15

foscilis έγραψε:
28 Ιουν 2018, 13:00
δεν καταλαβαίνω τη διαφορά ανάμεσα σε εθνομηδένια και μνημονιακούς
Κακώς. Είσαι τυπικό παράδειγμα. Παρουσιαστηκες ως μνημονιακος δήθεν. Φαινόταν πειστικό αφού είσαι άνθρωπος ευφυής. Εν τούτοις όμως κρυβόταν ο εθνομηδενισμος και το σελφ χειτινγκ από πίσω. Απλά χαιροσουν με τα ζόρια που τραβούσαν οι Έλληνες, δικαιολογημενα ή μη.

Τρανή απόδειξη ότι στις πιο κρίσιμες εκλογές στις 25/1/15 εσύ ως γνήσιος εθνομηδενιστής ψήψισες ΣΥΡΙΖΑ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Ιουν 2018, 16:23

και; Περάσανε όλα τα μνημονιακά μέτρα που τρενάρανε οι άλλοι 5 χρόνια ή όχι; Μόνο το 1ο εξάμηνο ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Θυμάμαι σε συζήτηση με πρώην συμμαθήτριά μου κάργα δραχματζανική να της λέω ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμόσει σωστό μνημόνιο και να απαντάει :giggle:.

Το οικογενειακό τους βιβλιοπωλείο που έκλεισε το 2017 ακόμα γράφει "νοικιάζεται ή πωλείται" κι εγώ :giggle: τελευταίος.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 28 Ιουν 2018, 16:31

foscilis έγραψε:
28 Ιουν 2018, 16:23
Το οικογενειακό τους βιβλιοπωλείο που έκλεισε το 2017 ακόμα γράφει "νοικιάζεται ή πωλείται" κι εγώ :giggle: τελευταίος.
δεδομένης της κατάληξης μάλλον δικαιούσαι να :smt005: τελευταίος

επειδή όμως οι αριστερές ιδεοληψίες υπέρ πάντων και οι άνθρωποι πάνω από τους αριθμούς, τσίμπα εθνολαϊκισμό και μνημείο νεκρών της ερτ μαζί με τη ζημιά που έκανε ο βαρουβλάκας και την ουσιαστικά παρελκυστική ψευδομεταρρυθμιστική πολιτική των ζαίων (και ηριάννα κερασάκι)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 28 Ιουν 2018, 16:33

Yochanan έγραψε:
Με το παρόν θα ήθελα να παρατηρήσω το διαφαινομενο τέλος της Μνημονιακής Εποχής στο Πχώρουμ και την επιστροφή στα πατροπαράδοτα στρατόπεδα παραδοσιακώς φρονούντων (εθνικια-δεξιοί) εναντι προοδευτικώς σκεπτόμενων (εθνομηδένια-αριστεροί). Eντάξει το ΑΕΠ ειναι 30% κάτω ξερω 'γω αλλα...new normal.

Τέλος εποχής για τα μπλοκ Μνη - Αντιμνή; Πώς θα πέσουν τα χαρτιά της τράπουλας; Και κυρίως, κυρίως τώρα που επέστρεψε το Άλας της Γης και ο Φος της Αυγής foscilis που ειναι ο under?
Ίσως να έχουμε Υπερταμείο -Αντυπερταμείο ή Πλεονάσματα - Αντιπλεονάσματα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Ιουν 2018, 17:08

Μαυροβασίλης έγραψε:
28 Ιουν 2018, 16:31
foscilis έγραψε:

επειδή όμως οι αριστερές ιδεοληψίες υπέρ πάντων και οι άνθρωποι πάνω από τους αριθμούς, τσίμπα εθνολαϊκισμό και μνημείο νεκρών της ερτ μαζί με τη ζημιά που έκανε ο βαρουβλάκας και την ουσιαστικά παρελκυστική ψευδομεταρρυθμιστική πολιτική των ζαίων (και ηριάννα κερασάκι)
Μνημείο νεκρών ΕΡΤ. Αααχχ, ωραία χρόνια, καραμπαμπίσια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 28 Ιουν 2018, 17:22

argouen έγραψε:
28 Ιουν 2018, 15:52
Yochanan έγραψε:
Τέλος εποχής για τα μπλοκ Μνη - Αντιμνή; Πώς θα πέσουν τα χαρτιά της τράπουλας?
Κρυφοσυριζαίοι (ΣΕ, Μερκούριος κλπ) vs "2 και πέφτουν" :bored:
Όχι και κρυφό, όχι και κρυφό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Ιουν 2018, 18:15

Μαυροβασίλης έγραψε:
28 Ιουν 2018, 16:31
foscilis έγραψε:

Όλα αυτά που μου λες τα έχω σκεφτεί και τα έχω ζυγίσει και σε διαβεβαιώ ότι τους θεωρώ τεράστια καθίκια και ακόμα περισσότερο θεωρώ καθίκια τα πουλέν τους στα σόσιαλ μίντια.

Όμως σε τελική ανάλυση αν από τη μια μεριά της ζυγαριάς μπαίνει (π.χ. εντελώς ενδεικτικά) να καταλάβει αυτός που πιστεύει στους νεκρούς της ΕΡΤ ότι είναι μαλάκας και από την άλλη (π.χ. πάλι εντελώς ενδεικτικά) να έχει το παιδί μου το σχολείο που θέλει η παιδαγωγική επιστήμη και όχι το σχολείο που θέλουν τα Τζημεροειδή, σόρι αλλά η ζυγαριά γέρνει προς το δεύτερο.

Για να στο πω και πολύ απλά θέλω να είναι δυστυχισμένη ξεγωγω η χοντρή μαλακισμένη προπαγανδίστρια του #this_is_a_coup ή ο μαλάκας που υποστηρίζει Ηριάννα, αλλά θέλω πιο πολύ να είμαι ευτυχισμένος εγώ.

Αυτό νομίζω είναι και ένα στοιχείο ωριμότητας :)

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 28 Ιουν 2018, 18:29

παπαί μαρδονιε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Ιουν 2018, 18:30

Υπάρχει κανείς που να νομίζει πως τέλειωσαν τα μνημόνια = ηρωική διαπραγματεύση ανά 3μηνο για να σωθούν οι κομματικοί στρατοί του καθενός ?

Για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον έτσι θα πορευτούμε. ΟΧΙ, η απάντηση στο ερώτημα του νήματος.

φόσι : εννοείς πως νομίζεις πως το παιδί σου θα λάβει παιδεία απ'το σχολείο ? περίμενε ... όχι παιδεία, ούτε καν βασική εκπαίδευση δεν θα λάβει απτο σχολείο ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Ιουν 2018, 18:44

Εχμ πάει 3 χρόνια σχολείο και είμαι σε θέση να ξέρω τι μαθαίνει και πώς (καθώς και να το συγκρίνω με αυτά που θέλει το Μέτωπο).

Και δεν εννοώ τα αμιγώς "ιδεολογικά" μαθήματα στυλ Ιστορία και Θρησκευτικά που όλοι μέσα στο σχολείο τα έχουν καραχεσμένα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 28 Ιουν 2018, 20:17

Το τέλος των μνημονίων δεν έχει έρθει αλλά το τέλος του μνημονιακού διχασμού ήρθε.
Π.χ. δείτε πόσες φορές έχει ειπωθεί το γερμανοτσολιάς, δοσίλογος, κλπ. Καμία σχεδόν. Στο πικ του διχασμού αυτά λέγονταν 5 φορές σε κάθε σελίδα.

Τώρα ο Τσίπρας μας πετάει εθνικά θέματα, κοινωνικά θέματα, μημς, καραμπαμπισμούς, κι εμείς τα καταβροχθίζουμε ωσαν να έβγαλε νέο βίντεο ο αγαπημένος μας γιουτιούμπερ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών