Επιθυμώ να διαγραφώ απ' το φόρουμ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Επιθυμώ να διαγραφώ απ' το φόρουμ.
Ωραία ήταν η παρέα κάποιων αλλά κυκλοφορούν και πολλοί καθυστερημένοι. Και οι κυβερνητικοί περιορισμοί ολοένα και αυξάνονται. Μη πω καμιά βλακεία και βρεθώ στη ψηρού την άλλη μέρα. Για αυτό επιθυμώ να διαγραφεί μόνιμα ως πνευματική μου περιουσία αυτό εδώ το προφίλ. Από τον Spiros252 ή τον Beria.
Να είστε όλοι καλά. Υγεία πάνω απ' όλα!
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Επιθυμώ να διαγραφώ απ' το φόρουμ.
Το ίδιο. Δεν βρήκα τρόπο να καταργήσω τον λογαριασμό τουλάχιστον. Κάποιες πληροφορίες; Αν δεν έχεις λογαριασμό, δεν μπαίνεις στο πειρασμό να σχολιάσεις εύκολα.
Α δε μπορείς , δε διάβασες προσεκτικά τα "ψιλά γράμματα" στους όρους συμμετοχής. Έχεις πάρει το "χάραγμα" του phorum..Sothan έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:30Ωραία ήταν η παρέα κάποιων αλλά κυκλοφορούν και πολλοί καθυστερημένοι. Και οι κυβερνητικοί περιορισμοί ολοένα και αυξάνονται. Μη πω καμιά βλακεία και βρεθώ στη ψηρού την άλλη μέρα. Για αυτό επιθυμώ να διαγραφεί μόνιμα ως πνευματική μου περιουσία αυτό εδώ το προφίλ. Από τον Spiros252 ή τον Beria.
- ΜπλεΜπουμπυς
ωχχχχ να την κανω και εγω σιγα-σιγα με τους πολυωνυμους ασφαλιτες πlουf εχουν μαζευτει εδω ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Έχεις ήδη φάκελο στην ασφάλεια ..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:40ωχχχχ να την κανω και εγω σιγα-σιγα με τους πολυωνυμους ασφαλιτες πlουf εχουν μαζευτει εδω ;

-
ναιΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:40ωχχχχ να την κανω και εγω σιγα-σιγα με τους πολυωνυμους ασφαλιτες πlουf εχουν μαζευτει εδω ;
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Με τέτοιο αβαταρ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, και γω φεύγω και ξεχνάω να μπω και δεν λείπω σε κανένα, έτσι και συ , φύγε και μη κάνεις δηλώσεις, τζάμπα όλαSothan έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:30Ωραία ήταν η παρέα κάποιων αλλά κυκλοφορούν και πολλοί καθυστερημένοι. Και οι κυβερνητικοί περιορισμοί ολοένα και αυξάνονται. Μη πω καμιά βλακεία και βρεθώ στη ψηρού την άλλη μέρα. Για αυτό επιθυμώ να διαγραφεί μόνιμα ως πνευματική μου περιουσία αυτό εδώ το προφίλ. Από τον Spiros252 ή τον Beria.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μας κλανουν τον πουτσο οι ανίκανοιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:42Έχεις ήδη φάκελο στην ασφάλεια ..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 22:40ωχχχχ να την κανω και εγω σιγα-σιγα με τους πολυωνυμους ασφαλιτες πlουf εχουν μαζευτει εδω ;

Από το συγκεκριμένο φόρουμ, καλό θα ήταν τα ρεμαλια να αυτοδιαγραφουν.
Αν δεν αυτοδιαγραφουν, θα τα διαγράψουμε.
Αν δεν αυτοδιαγραφουν, θα τα διαγράψουμε.
Βραχύς αιών.
Red
_προειδοποιητικες λυχνίες_
Red
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα ενα νημα όπου ένας απελπισμένα εθισμένος ζητάει συντονιστικη βοήθεια ευθανασίας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αντε ρε μίζερε, πετάμε πυροτεχνήματα, χαμός
Βραχύς αιών.
Red
Red
πυροτεχνήματα 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορώ να βοηθήσω με κάποιον τρόπο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ο υποκύπριος μίστερ μαξ και οι άλλοι που τους έχει σαν μέλη που αποχώρησαν τι είναι; μπαναρισμένοι;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απο τότε που έκανε το αουτινγκ οτι τον παίρνει για τα νεφρα τον πλαστικό φαλλο από την γκόμενα του, έκοψε τις συμμετοχές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2926 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-