ΜΠΑΝΟΛΟΓΙΟΝ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
ΜΠΑΝΟΛΟΓΙΟΝ
Εδω γραφουμε τι καναμε και φαγαμε μπαν.
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.
Πριν αρχισω να γραφω τους λογους για τα 7 μπαν που εχω φαει, τα 2 απο αυτα πεντάμηνα θελω να ρωτησω τον Spiros252 αν η υπαρξη αυτου του νηματος παραβιαζει καποιον κανονα του φορουμ.
Μη γραφω τσαμπα..
Πριν αρχισω να γραφω τους λογους για τα 7 μπαν που εχω φαει, τα 2 απο αυτα πεντάμηνα θελω να ρωτησω τον Spiros252 αν η υπαρξη αυτου του νηματος παραβιαζει καποιον κανονα του φορουμ.
Μη γραφω τσαμπα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 30 Ιούλ 2021, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: ΜΠΑΝΟΛΟΓΙΟΝ
Έχω φάει ban, δεν πειράζει. Πρέπει να πω, ότι ήταν οι πιο παραγωγικές ημέρες της ζωής μου. Συμμετέχω εδώ ευχάριστα, αν φάω ban επειδή υπερέβαλα, ας είναι. Έχω χυμήξει και στον Διαχειριστή. Με μπάναρε. Ε, και;
Ordem e Progresso.
ριξτε του ενα μπαν για το καλο του παρακαλω.
πήζον μπρέικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 30 Ιούλ 2021, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kongrosian
σε πείραξε την πρώτη φορά. θύμωσες. σκέφτηκες να μην ξαναμπείς. αλλά... σου πέρασε. την δεύτερη ήταν πιο εύκολο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εγω παντως μετα απο 12 χρονια λάρκινγκ μπηκα για να δειρω γγ σατανικο και το συναφι με τα καθημερινα ψεμματα. Θα εγραφα μεχρι το τελος του μηνα ειχα πει στον εαυτο μου... (και σε καποιον σε πμ).
Καποιος με μπαναρε ομως λιγο πριν αποχωρησω και επιστρεψω στο λαρκινγκ.
Το πηρα προσωπικα
Ο αφρικανος φυλαρχος Τουιαβίι ειχε αποφανθει καποτε:
το ψαρι μες στο νερο αν το κρατας χαλαρα μεσα στο χερι σου, δεν μπορει να φυγει ποτε.
Αν το σφιξεις για να μη σου φυγει τοτε ειναι που ξεγλιστραει.
καπως ετσι αλλα αναποδα
Καποιος με μπαναρε ομως λιγο πριν αποχωρησω και επιστρεψω στο λαρκινγκ.
Το πηρα προσωπικα
Ο αφρικανος φυλαρχος Τουιαβίι ειχε αποφανθει καποτε:
το ψαρι μες στο νερο αν το κρατας χαλαρα μεσα στο χερι σου, δεν μπορει να φυγει ποτε.
Αν το σφιξεις για να μη σου φυγει τοτε ειναι που ξεγλιστραει.
καπως ετσι αλλα αναποδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 30 Ιούλ 2021, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει ζέστη ,δε πας για κάνα μπάνιο;
Καλά.kongrosian έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 00:55σε πείραξε την πρώτη φορά. θύμωσες. σκέφτηκες να μην ξαναμπείς. αλλά... σου πέρασε. την δεύτερη ήταν πιο εύκολο.
Ordem e Progresso.
Πάλι πεπόνια θα μας τα κάνει.
ΦΡΟΥΡΑΑΑ!!!
ΦΡΟΥΡΑΑΑ!!!
- I know just what you re sayin
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- kongrosian
Cavaliere έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 01:55Καλά.kongrosian έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 00:55σε πείραξε την πρώτη φορά. θύμωσες. σκέφτηκες να μην ξαναμπείς. αλλά... σου πέρασε. την δεύτερη ήταν πιο εύκολο.
Το ωραίο με αυτό το νήμα είναι ότι καθένας απλά καταγράφει για ποιο λόγο φαντάζεται ότι δέχθηκε μπαν.πήζον bot έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 00:46Εδω γραφουμε τι καναμε και φαγαμε μπαν.
Μη γραφω τσαμπα..
Πιο πολύ με Πήτερ Μπαν θα μοιάζει το νήμα. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον.