συνάντηση Αθήνας 2023
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
συνάντηση Αθήνας 2023
καθότι το σουβλατζίδικο του Νέου Κόσμου τραβιέται στην δουλειά τις καθημερινές, σκέφτηκα άλλο μέρος:
προτείνω ως χώρο διεξαγωγής το Νιάρχος, ώστε αν προκύψει κάποια θεωρητική διαφωνία πάνω στην κουβέντα, να είναι εύκαιρη η αναζήτηση πηγών στην τεράστια βιβλιοθήκη
επίσης αν κάποιος νιώθει λίγο συνεσταλμένος ας καλέσει και κάποιον φίλο/η του, που στο κάτω κάτω μπορεί να πρόκειται για κάποιο μελλοντικό μέλος
δηλώσεις συμμετοχής εδώ
προτείνω ως χώρο διεξαγωγής το Νιάρχος, ώστε αν προκύψει κάποια θεωρητική διαφωνία πάνω στην κουβέντα, να είναι εύκαιρη η αναζήτηση πηγών στην τεράστια βιβλιοθήκη
επίσης αν κάποιος νιώθει λίγο συνεσταλμένος ας καλέσει και κάποιον φίλο/η του, που στο κάτω κάτω μπορεί να πρόκειται για κάποιο μελλοντικό μέλος
δηλώσεις συμμετοχής εδώ
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Re: συνάντηση Αθήνας 2023
αν και μου έχει γυαλίσει το αρχικό μέρος, οκ, να πούμε K.O.T.E.S. (Booze Cooperativa) διότι έχει σκάκι για τον μπέρια (και αλικατ

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κοντεύουν και οι Απόκριες, να έρθουμε μεταμφιεσμένοι 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ψήνεται κανείς να το κάνουμε σε κανένα ινδικό με φουλ θερμανση, να μπορούμε να κυκλοφορούμε και με αμανικο κάποιοι?
- Cecily Anne
Μη μου γαμήσεις το στέκι να χαρείς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- EKPLIKTIKOS
Αν κάνετε συνάντηση να βγάλετε οπωσδήποτε αναμνηστική σελφι
- vantono

- Cecily Anne
Σήμερα πήγα πρώτη φορά τον ανιψιό μου, γιατί έτρωγε δυο μέρες στη σειρά κινέζικο και τους είχε πρήξει, οπότε είπα να τον πάω σε κάτι διαφορετικό. Οι γονείς του θεωρούσαν ότι δε θα αγγίξει τίποτα ρε και πέσανε στοιχήματα. Καλά ένα θα σου πω, έφαγε μισό πιάτο τσικεν μπατερ μασάλα και μισό ρυζι με κύμινο και δεν ξέρω αν τα έχεις παραγγείλει ποτέ, αλλά μιλάμε για ΠΟΛΥ ΦΑΙ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Που τα χώρεσε όλα αυτά ο πιτσιρίκος? Έχω φάει τέτοια και απ'οσο θυμαμαι είναι ποσοτηταρες. Ακόμα και εκείνη η πρασινη σαλάτα με το κοτόπουλο και το αβοκάντο είναι τεράστια ποσότητα, και τα σουβλάκια, γενικά ο,τι κάνουν εκεί.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 21:26Σήμερα πήγα πρώτη φορά τον ανιψιό μου, γιατί έτρωγε δυο μέρες στη σειρά κινέζικο και τους είχε πρήξει, οπότε είπα να τον πάω σε κάτι διαφορετικό. Οι γονείς του θεωρούσαν ότι δε θα αγγίξει τίποτα ρε και πέσανε στοιχήματα. Καλά ένα θα σου πω, έφαγε μισό πιάτο τσικεν μπατερ μασάλα και μισό ρυζι με κύμινο και δεν ξέρω αν τα έχεις παραγγείλει ποτέ, αλλά μιλάμε για ΠΟΛΥ ΦΑΙ.
Όταν δεν πεινάω του σκασμου, αλλά νορμάλ, με ζόρια τρώω ολόκληρο σουβλακι. Και με μισό αισθάνομαι να χορταινω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογαν
από George_V » 13 Μάιος 2024, 16:23 » σε Διεθνής πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
14 Μάιος 2024, 10:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τριμερης συνάντηση κορυφής Ελλάδας Κύπρου, Αιγύπτου
από Ίακχος » 03 Ιαν 2025, 09:14 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
05 Ιαν 2025, 23:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Βανς απέρριψε συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μόναχο και για αυτό δεν παρέστη ο Έλληνας ΠΘ
από Animal » 16 Φεβ 2025, 11:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Φεβ 2025, 13:21
-