Κοπή πίτας.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Κοπή πίτας.
Θα μπορούσαμε να παίξουμε ως εξής:
Να δηλώσουμε συμμετοχή σε αυτό το νήμα και μαζί το νούμερό μας, με αύξουσα αρίθμηση (π.χ. εγώ που γράφω αυτό το ποστ, έχω το 1)
Μετά θα πάρει κάποιος και θα κάνει μία λίστα με τα ονόματα και τα νούμερα.
Τέλος, μπορεί κάποιος γνώστης αλγορίθμων, να χρησιμοποιήσει κάποιο αλγόριθμο τυχαιότητας όπου μέσα από το σύνολο θα βγει ο τυχερός αριθμός.
Η περσόνα στην οποία θα αντιστοιχεί ο τυχερός αριθμός, έχει τύχει το φλουρί.
Να δηλώσουμε συμμετοχή σε αυτό το νήμα και μαζί το νούμερό μας, με αύξουσα αρίθμηση (π.χ. εγώ που γράφω αυτό το ποστ, έχω το 1)
Μετά θα πάρει κάποιος και θα κάνει μία λίστα με τα ονόματα και τα νούμερα.
Τέλος, μπορεί κάποιος γνώστης αλγορίθμων, να χρησιμοποιήσει κάποιο αλγόριθμο τυχαιότητας όπου μέσα από το σύνολο θα βγει ο τυχερός αριθμός.
Η περσόνα στην οποία θα αντιστοιχεί ο τυχερός αριθμός, έχει τύχει το φλουρί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Re: Κοπή πίτας.
Επειδή είναι υποθετική πίτα, μπορεί να είναι ακόμη και μηλόπιτα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:33Έχεις πίτα χωρίς γλουτένη; Ή για αυτή πρέπει να φτιάξουμε άλλο νήμα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
χωρίς γλουτένη χωρίς πατρινούς χωρίς κριτική στους ζαίους και χωρίς άντρες, θα γίνει οπωσδήποτε προς τιμήν σου και έχεις και 100% πιθανότητα να πέσει σε σένα το φλουρί από όλους τους παρευρισκόμενουςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:33Έχεις πίτα χωρίς γλουτένη; Ή για αυτή πρέπει να φτιάξουμε άλλο νήμα;
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Ε, μπορεί να γίνει και μια κριτική στους πατρινούς και στους ζαίους.filitsa έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:38χωρίς γλουτένη χωρίς πατρινούς χωρίς κριτική στους ζαίους και χωρίς άντρες, θα γίνει οπωσδήποτε προς τιμήν σου και έχεις και 100% πιθανότητα να πέσει σε σένα το φλουρί από όλους τους παρευρισκόμενουςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:33Έχεις πίτα χωρίς γλουτένη; Ή για αυτή πρέπει να φτιάξουμε άλλο νήμα;
Μπορούμε να πούμε ωστόσο, ότι η Καραμελίτσα είναι το 2 και η Φιλίτσα είναι το 3
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο τυχέρος/τυχερή κερδίζει και αναλαμβάνει αποκλειστικά για ένα 1 χρόνο την επιτήρηση/συντονισμό της εσωτερικής πολιτικής και των κοινωνικών θεμάτων του φόρουμ.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θες να οδηγησεις κοσμο στην αυτοκτονια εσυ...

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Χωρίς γλουτένη, και να μην είναι από Πάτρα η πίτα μου αρκεί, αγαπητή.filitsa έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:38χωρίς γλουτένη χωρίς πατρινούς χωρίς κριτική στους ζαίους και χωρίς άντρες, θα γίνει οπωσδήποτε προς τιμήν σου και έχεις και 100% πιθανότητα να πέσει σε σένα το φλουρί από όλους τους παρευρισκόμενουςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:33Έχεις πίτα χωρίς γλουτένη; Ή για αυτή πρέπει να φτιάξουμε άλλο νήμα;
Z
Ε, να πάρουμε μια από Πύργο τότεΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 18:45Χωρίς γλουτένη, και να μην είναι από Πάτρα η πίτα μου αρκεί, αγαπητή.filitsa έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:38χωρίς γλουτένη χωρίς πατρινούς χωρίς κριτική στους ζαίους και χωρίς άντρες, θα γίνει οπωσδήποτε προς τιμήν σου και έχεις και 100% πιθανότητα να πέσει σε σένα το φλουρί από όλους τους παρευρισκόμενουςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 17:33Έχεις πίτα χωρίς γλουτένη; Ή για αυτή πρέπει να φτιάξουμε άλλο νήμα;

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Το υποθετικό φλουρί τι απεικονίζει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το Βασιλιά τι άλλο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η κλεμμενη θα την εχουν ή δε θα εχει φλουρι μεσα.AlienWay έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 18:47Ε, να πάρουμε μια από Πύργο τότεΚαραμελίτσα έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 18:45Χωρίς γλουτένη, και να μην είναι από Πάτρα η πίτα μου αρκεί, αγαπητή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Ιαν 2025, 20:40