Γιατί σβήσατε τη νηματάρα του Πόντικα βρε παιδιά?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Γιατί σβήσατε τη νηματάρα του Πόντικα βρε παιδιά?
Μια χαρά τους είχα βάλει κάτω και τους γλεντούσα, κλαίγονταν αγκαλιασμένοι όλοι ναζί, εεεεε, μαζί ήθελα να πώ. Και σβήσατε τέτΧοιο διαμάντι?
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Γιατί σβήσατε τη νηματάρα του Πόντικα βρε παιδιά?
Πρώην ΧΑτης και μιλάς για ναζί;
Μλκ μου, καθόλου τσίπα.
Μλκ μου, καθόλου τσίπα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- taxalata xalasa
† ΜΕΤΑΝΟΗCE †

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Ώρες-ώρες μού θυμίζεις το γνωστό ανέκδοτο "Καλό το σεξ γιε μου; Πώς σου φάνηκε;", "Μια χαρά ήταν μπαμπά, απλά ακόμα με πονάει ο κώλος μου..."

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Όσοι στηρίζουν τους Ουκρανέζους, δηλαδή οι Ουκρολάγνοι, είναι υποστηρικτές των ναζί.
Δε ξέρω τί έκανες εσύ με τους δικούς σου, και δε θέλω να ξέρω, αλλά εδώ μέσα σκούζανε αγκαλιασμένοι κάτι πολτικοί, κάτι Λεγεούνηδες, και κάτι άλλοι μπανταβοί, κι έριχνα το γέλιο της αρκούδας.
Να βάλω κι ένα τραγουδάκι.
Πρόλαβα και το είδα στα γρήγορα (βασικά, δεν πήρα καν είδηση ότι το πέταξαν), δεν είχα γράψει κάτι. Απλά, το γλέντι που λες δεν το είδα ακριβώς...Kauldron έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:43Δε ξέρω τί έκανες εσύ με τους δικούς σου, και δε θέλω να ξέρω, αλλά εδώ μέσα σκούζανε αγκαλιασμένοι κάτι πολτικοί, κάτι Λεγεούνηδες, και κάτι άλλοι μπανταβοί, κι έριχνα το γέλιο της αρκούδας.
Να βάλω κι ένα τραγουδάκι.

Πλάκα κάνεις ρε 'συ? Τα διάβαζα και είχα σκάσει στα γέλια. Ε, ρε κλάμα που έριχναν "μα τί είναι αυτά", μπήκε ο άλλος ο Σενέκος και κλαιγόταν για το νήμα που αποκαλούσα τη Κεραμέως Κεραπέος. Στεναχώριες που τις έχει ο κόσμος.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:45Πρόλαβα και το είδα στα γρήγορα (βασικά, δεν πήρα καν είδηση ότι το πέταξαν), δεν είχα γράψει κάτι. Απλά, το γλέντι που λες δεν το είδα ακριβώς...

Last year. Τώρα είναι antifa.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Α, αυτό εννοείς;Kauldron έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:46Πλάκα κάνεις ρε 'συ? Τα διάβαζα και είχα σκάσει στα γέλια. Ε, ρε κλάμα που έριχναν "μα τί είναι αυτά", μπήκε ο άλλος ο Σενέκος και κλαιγόταν για το νήμα που αποκαλούσα τη Κεραμέως Κεραπέος. Στεναχώριες που τις έχει ο κόσμος.
Δηλαδη: "γελάω μόνος μου που τα διαβάζω" = "τους γλεντάω"; ΟΚ...

Φιλαράκο είχε πολύ γέλιο η κωλοπιλάλα τους. Λογικό είναι να μη καταλαβαίνεις, αφού κι εσύ με τη πλευρά τους είσαι.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:50Α, αυτό εννοείς;
Δηλαδη: "γελάω μόνος μου που τα διαβάζω" = "τους γλεντάω"; ΟΚ...
Μη μας το παίζεις και αντικειμενικός τώρα.
-
Αυτός πρέπει να είναι μεγάλη κομπλεξάρα. Μιλάμε για θέμα και καλό είναι να κοιταχτεί.Kauldron έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:46Πλάκα κάνεις ρε 'συ? Τα διάβαζα και είχα σκάσει στα γέλια. Ε, ρε κλάμα που έριχναν "μα τί είναι αυτά", μπήκε ο άλλος ο Σενέκος και κλαιγόταν για το νήμα που αποκαλούσα τη Κεραμέως Κεραπέος. Στεναχώριες που τις έχει ο κόσμος.
Τους γλέντησε όλους με την όπισθεν, δεν το πρόσεξες;

Ζούμε μεγάλες στιγμές πλέον στην φορουμάρα, όπου όλα τα σούργελα που συλλέγουν χλέπες και κατακεφαλιές, πιστεύουν πως στην πραγματικότητα είναι φίρμες που όλοι τους ζηλεύουν και εποφθαλμιούν τις δόξες τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
25 Μαρ 2025, 12:42
-
- 53 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Σεπ 2024, 13:28
-
-
Νέα δημοσίευση Πως γεννιούνται τα παιδιά;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 03 Μάιος 2025, 23:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 15:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελλαδα ΤΡΩΕΙ τα παιδια της
από killzone » 31 Μάιος 2023, 22:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug