Phorum παλιά μεγαλεία
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Phorum παλιά μεγαλεία
Γεια χαρά σε όλους τους χρήστες του παλιού ιστότοπου.
Είμαι από τα πολύ πρώτα μέλη που γράφτηκαν μαζικά τον καιρο που πρωτοξεκινησε. Δεν θυμάμαι καν με τι όνομα ήμουν. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ αν θυμάμαι περιστασιακά διάβαζα.
Σήμερα, μιλώντας με φιλαράκι που βρήκα τυχαία στο νησί που ήμουν για σεζόν θυμηθήκαμε το phorum και το αναζητήσαμε. Με έκπληξη είδα ότι έκλεισε. Ρωτώντας άλλους μου είπαν ότι άνοιξε καινούριο. Είμαι εδώ κάποιοι παλιοι; δεν θυμάμαι πολύ κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες παραμενουν;
Χάρηκα ρε παιδιά που σας βρήκα θυμήθηκα παλιές καλές ανεμελες εποχες
Είμαι από τα πολύ πρώτα μέλη που γράφτηκαν μαζικά τον καιρο που πρωτοξεκινησε. Δεν θυμάμαι καν με τι όνομα ήμουν. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ αν θυμάμαι περιστασιακά διάβαζα.
Σήμερα, μιλώντας με φιλαράκι που βρήκα τυχαία στο νησί που ήμουν για σεζόν θυμηθήκαμε το phorum και το αναζητήσαμε. Με έκπληξη είδα ότι έκλεισε. Ρωτώντας άλλους μου είπαν ότι άνοιξε καινούριο. Είμαι εδώ κάποιοι παλιοι; δεν θυμάμαι πολύ κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες παραμενουν;
Χάρηκα ρε παιδιά που σας βρήκα θυμήθηκα παλιές καλές ανεμελες εποχες
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Phorum παλιά μεγαλεία
δε θυμαται με τι νικ έγραφε τότε. ήταν 24 ετών.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Κανείς σοβαρός παλαιοφορουμιτης δε θα καταδεχόταν να βάλει Νικ kostas larisa , το θεωρεί προσβλητικό για την ιστορία του και το τεράστιο φορουμεγώ του.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει. Από τη μια δεν ασχολήθηκε και πολύ και έφυγε γρήγορα, από την άλλη τον έπιασε η νοσταλγία για τα παλιά...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Την ιδια περίοδο που ανοίξαμε συζήτηση για τους απέναντι. Εγω ΝΔκράτης ειμαι, αλλά ένας πιο πονηρός από εμένα ίσως υποπτευόταν ότι πρόκειται περί μούφας.Isildur έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 13:52Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει. Από τη μια δεν ασχολήθηκε και πολύ και έφυγε γρήγορα, από την άλλη τον έπιασε η νοσταλγία για τα παλιά...
Εσύ να προσέχεις μ' αυτά που λες, γιατί δίνεις ασίστ για υπογραφές. Έστω και με κοπτορραπτική.Bazoomba έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 13:54Την ιδια περίοδο που ανοίξαμε συζήτηση για τους απέναντι. Εγω ΝΔκράτης ειμαι, αλλά ένας πιο πονηρός από εμένα ίσως υποπτευόταν ότι πρόκειται περί μούφας.

Tι εννοείς;Isildur έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 14:21Εσύ να προσέχεις μ' αυτά που λες, γιατί δίνεις ασίστ για υπογραφές. Έστω και με κοπτορραπτική.
Ιδού. Πρώτη φορά βάζω υπογραφή μετά την επάνοδό μου, απλά για να σού δείξω τι εννοούσα.

Αφήστε ρε τον άθρωπα. Το πιάσατε απ'τα μούτρα, στην πόρτα του Ασύλου.
Κώστας από Λάρισσα ακούει; Καλώς ήλθες.
Κώστας από Λάρισσα ακούει; Καλώς ήλθες.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μ' αυτά που λες, και μια που μιλάμε για υπογραφές, μού θύμισες την θεϊκή υπογραφή του Yochanan

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Μάιος 2023, 12:51
-
-
Νέα δημοσίευση Φαντασιώσεις Μητσοτάκη για την υποχρεωτική_ιδιωτική_ασφάλιση_ακινήτων και άλλα μεγαλεία.
από Frappezitis » 20 Σεπ 2023, 07:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Σεπ 2023, 18:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στρουμφάκια playlist ... τα παλιά !!!
από tanipteros » 19 Μαρ 2024, 16:23 » σε Μουσική - 9 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
19 Μαρ 2024, 17:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι κανείς εδώ απ τα παλιά;
από Μοιραία_Ολα » 07 Μάιος 2025, 15:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 45 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
Χθες, 15:57
-