Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gordian Knot » 20 Φεβ 2024, 01:15
Νήμα υπενθύμισης βαρβάτων διαλόγων που υπερβαίνουν κατά πολύ όσα συνήθως εκστομίζονται στο section των αθλητικών («θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε*» κ.λπ.) που στο φινάλε μπορεί να θεωρηθούν -αν το ξεχειλώσουμε εντελώς- και
καζούρα.
Ξεκινάμε με ανταλλαγές ευχών για...
μακροημέρευση στο Πισπιρίγκειο thread.
[Παραδόξως τα μηνύματα δεν διαγράφηκαν]
ΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας
μερσώ μαντάμ,
ορέν ντουβάρ 
-
aLiCat
από aLiCat » 20 Φεβ 2024, 08:22
Προς τι η υπενθύμιση; (και μάλιστα την ώρα που παλεύουμε να ξεχάσουμε πρόσφατους εμετικούς διαλόγους συγκεκριμένου νήματος)

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 20 Φεβ 2024, 08:31
aLiCat έγραψε: ↑20 Φεβ 2024, 08:22
Προς τι η υπενθύμιση; (και μάλιστα την ώρα που παλεύουμε να ξεχάσουμε πρόσφατους εμετικούς διαλόγους συγκεκριμένου νήματος)

Ποιους ;;;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 20 Φεβ 2024, 08:53
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Φεβ 2024, 08:31
aLiCat έγραψε: ↑20 Φεβ 2024, 08:22

Ποιους ;;;

Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Φεβ 2024, 09:34
Μόνος του πρηζεται. Ναι ρε την ξεπερνάω την γαμωσοκολατα. Εννοείται. Και μάλιστα όχι μόνο ξεπέρασα τη σοκολάτα, αντιλήφθηκα και όλες τις άλλες σαχλαμαρες που συμπεριλαμβάνει ο έρωτας. Πχ ερχόταν απέξω στο σπίτι; με το που άκουγα τα κλειδιά πήγαινα στη πόρτα να ανοίξει τον αγκαλιάζα, τον φιλούσα, του έβγαζα το μπουφάν, τον μύριζα(αυτό ήταν και λίγο διερευνητικό

). Κομμένο τώρα, σαχλαμάρες. Δεν γυρίζω καν να τον κοιτάξω, ηρθε, δεν ήρθε στα @@ μου και μένα.
Θέλει να κοιμόμαστε αγκαλιά το βράδυ; Τι αγκαλιές και μαλακίες, κομμένα. Εξάλλου εγώ δεν βολευόμουν οπως κοιμάται αυτός. Να καταπιεζομαι; απαππαα.
Θέλει να με φιλάει όλη την ώρα; κομμενα τα φιλιά. Εμένα μου δημιουργεί ερεθισμό στο πρόσωπο και στα χείλη. Εξάλλου τι σαχλαμάρες είναι αυτές, φιλιά και μαλακίες. Να καταπιεζω το δέρμα μου; με τίποτα.
Θέλει να πάμε σήμερα στη φιλική τους μάζωξη σε ταβερνοποτειο; τι συντροφικοτητα και μαλακίες. Να πάει μόνος του.
Θα κάτσω σπίτι με την κολλητή μου να δω σειρές.
Ολα καλά!
Στύξ έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 23:10
Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την
κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.