Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
Μόνο για μένα είναι ανησυχητικό το φαινόμενο; Προσωπικά δεν το χωράει ο νους μου ότι νευρικά κύτταρα οποιασδήποτε ποιότητας κι αν είναι, μπορούν να παράγουν αυτό
nemo @ Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
Εσάς δεν σας ξεσηκώνει να κάνετε κάτι; Σαν να εκπαιδεύουν τεχνητή νοημοσύνη και βρίσκονται στην πρώτη μέρα είναι. Κάποιος ειδικός υπάρχει; να προτείνει κάποιες τεχνικές ή κάποια διατροφή. Δεν ξέρω...
Εσάς δεν σας ξεσηκώνει να κάνετε κάτι; Σαν να εκπαιδεύουν τεχνητή νοημοσύνη και βρίσκονται στην πρώτη μέρα είναι. Κάποιος ειδικός υπάρχει; να προτείνει κάποιες τεχνικές ή κάποια διατροφή. Δεν ξέρω...
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
Έχει λογική αυτό που λέει. Οι άθεοι είναι σαν κάτι τέρμα ομοφοβικους (πολιτικούς) που σε κάποια φάση βγαίνει στην φόρα βίντεο να τσιμπουκωνουν τον bodyguard τους.
nemo φίλε, δεν πιστεύω να έχεις και bodyguard;
nemo φίλε, δεν πιστεύω να έχεις και bodyguard;

- Οργισμένος
δεν πα να βρειτε ερωτικο ταιρι ρε θεουσοθεουσες που θα μιλησετε για τους αθεους...
Ρομπες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Είμαι αθεϊστής. Ανατράφηκα σε χριστιανικό περιβάλλον. Δε μου αρέσει που είμαι αθεϊστής. Θα προτιμούσα να υπήρχε Θεός, να είχα κάτι να ελπίζω για μετά το θάνατο, αλλά δεν το πιστεύω.marabou έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 14:55Μόνο για μένα είναι ανησυχητικό το φαινόμενο; Προσωπικά δεν το χωράει ο νους μου ότι νευρικά κύτταρα οποιασδήποτε ποιότητας κι αν είναι, μπορούν να παράγουν αυτό
Επι του θέματος απάντησα στο αρχικό πόστ, εδώ εννοείται πως τρολλάρω. Αθεος είμαι.Οργισμένος έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:07δεν πα να βρειτε ερωτικο ταιρι ρε θεουσοθεουσες που θα μιλησετε για τους αθεους...
Ρομπες.

Πλάκα κάνει. Ξετυφλώσου επί τέλους, οι ορμόνες σου με την ένταση που προκαλούν φουντώνουν το νευρικό σύστημα και προτρέχεις.Οργισμένος έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:07δεν πα να βρειτε ερωτικο ταιρι ρε θεουσοθεουσες που θα μιλησετε για τους αθεους...
Ρομπες.
δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι το σκεφτοσαστε μονοδιαστατα
δεν θελετε εκκλησιες; θα εχετε μιναρεδες και συναγωγες
χιλιες φορες πιο απαιτητικες απο τον χριστιανισμο
ετσι παει βρε γιδια ....αθελα σας στρώνετε τον δρομο για το ισλαμ και κλπ κλπ
φαντασιοπληκτα γιδια!
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σκληρες Αληθειες απο τον nemonemo έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:21
δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι το σκεφτοσαστε μονοδιαστατα
φαντασιοπληκτα γιδια!
Άρα λέμε ψέμματα στον εαυτό μας ότι είμαστε άθεοι;
Δεν θέλουμε να μας ζαλίζεται τα αρχίδια. Δεν ξέρω με τι 18χρονα ή αιώνιους φοιτητές της ΚΝΕ μιλάς και έχεις την εντίπωση πως ενας άθεος δεν θέλει να υπάρχουν εκκλησιες. Εαν θέλεις εσυ να πας εκκλησία πάνε. Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνεις και δεν σου ζαλίζω τα αρχίδια. Στις Δυτικές χώρες η πλειοψηφία έχει καταλάβει πως δεν πρέπει ο ενας να ζαλίζει τα αρχίδια του άλλου στο θέμα της πίστης, οπότε είμαστε win-win. Γενικά με την θρησκεία αρπάζονται μόνο κάτι ούγκανοι στα βαλκάνια.nemo έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:21δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι το σκεφτοσαστε μονοδιαστατα
φαντασιοπληκτα γιδια!
Σωστά, γιατί ποιος θέλει να μένει σε shitholes όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι άθεοι, πχ Σκανδιναβία, Γαλλία, Αγγλία, Ιαπωνία, Νοτιο Κορέα κτλ
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
δεν αναφερθηκα στους αθεους και για την επιλογη τους ....αλλαστην γενικοτερη εικοναGoBzi έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:29Δεν θέλουμε να μας ζαλίζεται τα αρχίδια. Δεν ξέρω με τι 18χρονα ή αιώνιους φοιτητές της ΚΝΕ μιλάς και έχεις την εντίπωση πως ενας άθεος δεν θέλει να υπάρχουν εκκλησιες. Εαν θέλεις εσυ να πας εκκλησία πάνε. Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνεις και δεν σου ζαλίζω τα αρχίδια. Στις Δυτικές χώρες η πλειοψηφία έχει καταλάβει πως δεν πρέπει ο ενας να ζαλίζει τα αρχίδια του άλλου στο θέμα της πίστης, οπότε είμαστε win-win. Γενικά με την θρησκεία αρπάζονται μόνο κάτι ούγκανοι στα βαλκάνια.nemo έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:21δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι το σκεφτοσαστε μονοδιαστατα
φαντασιοπληκτα γιδια!
και στην τελευταια προταση σου για τα ουγκανα βαλκανια εχω να σου πω οτι εισαι βλακας
και πολυ χαζος να πιανεις στο στομα σου τα βαλκανια φαντασιοπληκτε -βαρεθηκα ! δεν θα απαντησω αλλο στο νημα δεν εχω υπομονη με τους χαζους
marabou έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 14:55Μόνο για μένα είναι ανησυχητικό το φαινόμενο; Προσωπικά δεν το χωράει ο νους μου ότι νευρικά κύτταρα οποιασδήποτε ποιότητας κι αν είναι, μπορούν να παράγουν αυτό
Πολυ απλο ειναι αυτο που ειπε, οτι ενας αθεος που εχει μεγαλωσει σε χωρα με χριστιανικο πολιτισμο δυσκολα θα επελεγε να ζησει σε χωρα που εφαρμοζεται Σαρια πιχι.
και δεν ειναι γνωμη του, ειναι γεγονος για τη μεγαλυτερη πλειοψηφια των αθεων νομιζω.
.
Ναι, είναι γεγονός οτι σε χώρες με τεράστια ποσοστά αθείας όπως η Κίνα, Ιαπωνία, Β/Ν Κορεα, οι άθεοι έχουν μεγαλωσει σε χωρα με χριστιανικο πολιτισμό.Αρίστος έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 15:47marabou έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 14:55Μόνο για μένα είναι ανησυχητικό το φαινόμενο; Προσωπικά δεν το χωράει ο νους μου ότι νευρικά κύτταρα οποιασδήποτε ποιότητας κι αν είναι, μπορούν να παράγουν αυτό
Πολυ απλο ειναι αυτο που ειπε, οτι ενας αθεος που εχει μεγαλωσει σε χωρα με χριστιανικο πολιτισμο δυσκολα θα επελεγε να ζησει σε χωρα που εφαρμοζεται Σαρια πιχι.
και δεν ειναι γνωμη του, ειναι γεγονος για τη μεγαλυτερη πλειοψηφια των αθεων νομιζω.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
από Casp » 03 Ιαν 2025, 20:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 415 Απαντήσεις
- 8753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
14 Ιαν 2025, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια
από SeaHawk » 16 Δεκ 2024, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 65 Απαντήσεις
- 1895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
10 Ιαν 2025, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από Unicex » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
23 Οκτ 2024, 16:37
-