Υπάρχει πχορουμικός σεξισμός στα μπαναρίσματα?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Υπάρχει πχορουμικός σεξισμός στα μπαναρίσματα?
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Γιατί απ' ό,τι βλέπω, ορισμένες κυρίες (λέμε τώρα), μπορούν να σουλατσάρουν στα νήματα και να βρίζουν απρόκλητα, χωρίς κανένα φόβο μπαναρίσματος.
Τί φάση, τα γυναικεία προφίλ έχουν το ελεύθερο να κάνουν ο,τι θέλουν? Ή τα γυναικεία προφίλ που στηρίζουν συγκεκριμένη πολιτική παράταξη?
Γιατί απ' ό,τι βλέπω, ορισμένες κυρίες (λέμε τώρα), μπορούν να σουλατσάρουν στα νήματα και να βρίζουν απρόκλητα, χωρίς κανένα φόβο μπαναρίσματος.
Τί φάση, τα γυναικεία προφίλ έχουν το ελεύθερο να κάνουν ο,τι θέλουν? Ή τα γυναικεία προφίλ που στηρίζουν συγκεκριμένη πολιτική παράταξη?
Re: Υπάρχει πχορουμικός σεξισμός στα μπαναρίσματα?
Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Μόνο μια γυναίκα έμεινε κι αυτή βαρεμενη, δεν ειναι τυχαίο. Να το κοιτάξουμε εμείς οι άνδρες μήπως τις διώχνουμε με την πατριαρχική μας τοξικότητα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
παιδιά αν αρχίσετε τώρα να μπανάρετε τις γκόμενες θα γίνουμε από δυο χωριά.
Τί να πώ. Και 'γω δε μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:21Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Μία απάντηση στο ερώτημα σου για τα γυναικεία προφίλ έδωσα. Το τι φαντάζεσαι ή όχι, είναι δικό σου θέμα.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:41Τί να πώ. Και 'γω δε μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:21Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΤουσέKauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:41Τί να πώ. Και 'γω δε μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:21Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολλά παραπονάκια βλέπω από τα ευαίσθητα αγόρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε πάλι. Εγώ ενόχλησα τους συντονιστές, διότι είπες σκατόψυχες μαλακίες για την Τζούνο. Έφαγες ένα μηνα εξαιτίας μου και ακόμη κλαψομουνιάζεις; Αφού στο έχω πει πολλάκις, δημόσια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:21Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Α! Κι εγώ υπήρξα, περήφανη μπαναρισμένη για ένα μήνα. Δικαιως εννοείται.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επιτέλους.Πασιφάη έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 15:45Άντε πάλι. Εγώ ενόχλησα τους συντονιστές, διότι είπες σκατόψυχες μαλακίες για την Τζούνο. Έφαγες ένα μηνα εξαιτίας μου και ακόμη κλαψομουνιάζεις; Αφού στο έχω πει πολλάκις, δημόσια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:21Εγώ έχω φάει μπαν χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί.Kauldron έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 14:19Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Α! Κι εγώ υπήρξα, περήφανη μπαναρισμένη για ένα μήνα. Δικαιως εννοείται.

Το ότι εσύ ενόχλησες τους συντονιστές το ξέρω. Το τι ακριβώς έγραψα στη Τζούνο, που να δικαιολογεί μπαν δεν έμαθα ποτέ. Μια που προσφέρθηκες, ρίχτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι, για να κλείνουν ένας ένας οι λογαριασμοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
για να ειμαι δικαιος δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται στην Γαλη ασχετα αν η αλλη πλευρα με χαρα μου εκανε τα ιδια σε χαμηλοτερη ενταση 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Μαρ 2025, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το έχω γράψει πολλες φορές μωρή ηλίθια. Πάνε στα σκατόψυχα ποστς. Τα έχουμε ξαναπεί. Τι να ρίξω στην τελική; Πάνε να κάνεις καμιά κρυα βουτιά να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 15:47Επιτέλους.
Το ότι εσύ ενόχλησες τους συντονιστές το ξέρω. Το τι ακριβώς έγραψα στη Τζούνο, που να δικαιολογεί μπαν δεν έμαθα ποτέ. Μια που προσφέρθηκες, ρίχτο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κουτσουμποειδής σεξισμός
από Καραμελίτσα » 07 Μαρ 2024, 12:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 12041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
07 Νοέμ 2024, 13:35