Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 17:53

Μετα λύπης μου βλέπω πως το Phorum, το τελευταίο διάστημα άρχισε να θυμίζει τα τελευταία άθλια χρόνια του παλιού(δεν αναφέρομαι στον συντονισμό). Ήμασταν καλά και αγαπημένοι, με τον χαβαλέ και τον νταλκά μας, μέχρι την αποφράδα μέρα που ο Πολέμαρχος με τον Τσίπρα αποφάσισαν να παραστήσουν τους διαζευγμένους και κήρυξαν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ρε φίλε, σαν να άνοιξε ο ασκός της βαρεμάρας. Ροζ μποτ VS Γαλάζιων: η επιστροφη ,κάνουν την ίδια ανιαρή συζήτηση όλη μέρα σε 250 τοπικ. Τι φάση ρε μλκες; Δεν κουράζεστε καθόλου; Οι λοιποί τι σας φταίνε;
Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να συμμερίζεται την αγωνία μου; Πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 18:00

:lol: πριν απ αυτά ήταν τα "άντρες ιππότες κορίτσια μαύρες κότες"

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 18:08

Αυτά ήταν καλύτερα,βγάζανε και λίγο γέλιο, για εμένα τουλάχιστον που ήμουν κυρίως αναγνώστης. Για αρχή προτείνω να επανέρθει ως υπέρτατη μάχη το Φεμινίστριες VS Ψαρεύω Απογοητευμένα Αγόρια, περισσότερες παρεμβάσεις από τον Souvlatzi, νέα θεματική ενότητα με ζώδια-ταρό-χαρομαντεία , δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων και ενα ριζοσπαστικό μπανάρισμα στην Εσωτερική Πολιτική.

opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos » 21 Ιαν 2019, 18:21

ένα κανονάκι δέκα τοποθετήσεων ανά ημέρα και το πρόβλημα πάειιιιιιι.
και ένας αλγόριθμος θα μπορούσε να αυξομειώνει τα πυρομαχικά υπολογίζοντας παλαιότητα/λάικ/κουότε/ορθογραφικά/φέικ....

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 18:55

opsimasmenos έγραψε:
21 Ιαν 2019, 18:21
ένα κανονάκι δέκα τοποθετήσεων ανά ημέρα και το πρόβλημα πάειιιιιιι.
και ένας αλγόριθμος θα μπορούσε να αυξομειώνει τα πυρομαχικά υπολογίζοντας παλαιότητα/λάικ/κουότε/ορθογραφικά/φέικ....
Καλή ιδέα, με εξαίρεση τα ορθογραφικά.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Ιαν 2019, 19:07

Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν. Κι εγώ με τον Γιόχι θα έπρεπε να ανταλλάσουμε κανένα πουστριλίκι που και που αλλά του έχω κάνει τόσα λάικ που δεν πάει το χέρι του.

Στο ποιός χρήστης δεν σας λείπει μόνο εγώ είχα γράψει όνομα, :a040: οφείλομε αν δεν είμαστε διασκεδαστικοί να είμεθα τουλάχιστον πρωτότυποι ή να πασάρουμε καλά στο μικρό μας καφενείο.

Συμφωνώ γιά souvlatzi, παρόλο που εύχομαι να απαγκιστρωθεί από τα τραβελάκια και να γίνει πολύτεκνος με συντηρητική παχουλή σύζυγο, πάντα περιμένω τις ... παρεμβάσεις του.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 19:17

Μπίστης έγραψε:
21 Ιαν 2019, 19:07
Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν.
Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.

Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης » 21 Ιαν 2019, 19:21

Μπίστης έγραψε:
Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν. Κι εγώ με τον Γιόχι θα έπρεπε να ανταλλάσουμε κανένα πουστριλίκι που και που αλλά του έχω κάνει τόσα λάικ που δεν πάει το χέρι του.

Στο ποιός χρήστης δεν σας λείπει μόνο εγώ είχα γράψει όνομα, :a040: οφείλομε αν δεν είμαστε διασκεδαστικοί να είμεθα τουλάχιστον πρωτότυποι ή να πασάρουμε καλά στο μικρό μας καφενείο.

Συμφωνώ γιά souvlatzi, παρόλο που εύχομαι να απαγκιστρωθεί από τα τραβελάκια και να γίνει πολύτεκνος με συντηρητική παχουλή σύζυγο, πάντα περιμένω τις ... παρεμβάσεις του.
Αυτο ειναι πολυ εκνευριστικό. Καμμία φορα μου λεει καποιος καλη κουβεντα και αμα μπει σε νημα δυσκολα γινομαι ανθέλληνας. Γιαυτο καλο ειναι να κραταμε αποστάσεις γιατι χανει τη ζωηραδα του το φορουμ.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 21 Ιαν 2019, 19:21

Ανοίγουμε 2 θέματα για κάθε ένα δικό τους.
Και απαντάμε όλοι μεταξύ μας σνομπάροντας τα ροζγαλαζια θέματα.
:P

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Ιαν 2019, 19:24

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
21 Ιαν 2019, 19:17
Μπίστης έγραψε:
Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν.
Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.
Έτσι το εξήγησα κι εγώ, λογικό είναι, να περιοριστούν οι ομάδες μασαμπούκας. Και πμ να ανταλλάξεις με κάποιον είναι πιά γνωστός. Γιά τον Καβαλιέρε λέω, του πέταγες και κανένα άσσο ή πιπεράτο πείραγμα, δεν δυσκολεύοταν συχνά τον καιρό που ήταν σούπερστάρ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 21 Ιαν 2019, 19:33

Kάτσε ρε φίλε κι αυτοί πώς θα βγάλουνε ψωμάκι; Κλέφτες θα γίνουνε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 21 Ιαν 2019, 19:42

δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων
αφού καλέ δε συμμετέχεις!
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 19:45

Μπίστης έγραψε:
21 Ιαν 2019, 19:24

Έτσι το εξήγησα κι εγώ, λογικό είναι, να περιοριστούν οι ομάδες μασαμπούκας. Και πμ να ανταλλάξεις με κάποιον είναι πιά γνωστός. Γιά τον Καβαλιέρε λέω, του πέταγες και κανένα άσσο ή πιπεράτο πείραγμα, δεν δυσκολεύοταν συχνά τον καιρό που ήταν σούπερστάρ.
Μπα δεν είμαστε γνωστοί, πάνω από δεκα χρόνια έχει που είπαμε απλά ένα γεια χαρά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Από δίπλα μου να περάσει δεν θα τον καταλάβω. Ε, ως χρήστης είναι κομπλε, δεν μου έρχετε να τον κράξω τον άνθρωπο.
Και γενικά, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι, καλό.Για αρκετούς,είναι χαρά μου που τους γνώρισα.
Δεν αναφέρομαι όμως σε χομπίστες χρήστες,που είναι εδώ για να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα, αλλά σε σπάμερ,αυτό το ελεεινό πράγμα που γίνεται τον τελευταίο καιρό. Και πιο πολύ με απογοητεύουν τα συριζομποτ. Τα γυφτοδεξια κατακάθια, τα ξέραμε. Είμαι αφελής και πίστευα πως ποτέ οι ζαίοι δεν θα έφθαναν σε τέτοια κατάντια, όπως τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας με τον στρατό τους.
Στο ναζοκομμουνιστικο σπαμ, είμαι ανεκτικός. Θέλω να πιστεύω πως έχει κάτι ρομαντικό.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 21 Ιαν 2019, 19:50

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
21 Ιαν 2019, 19:42
δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων
αφού καλέ δε συμμετέχεις!
Με αδικείς. Τα πρώτα θέματα που κοιτάω, αυτά είναι, άσε που το 90% των ποστ μου περι ανέμων είναι, άσχετο σε πια ενότητα έγιναν :)

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Ιαν 2019, 21:17

θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει επιλογή να μπορείς να μπλοκάρεις ολόκληρη ενότητα. π.χ. εσωτερική πολιτική. έχω αρρωστήσει με αυτή την κατάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών