Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Υπερκουλτουριάρης
Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Μετα λύπης μου βλέπω πως το Phorum, το τελευταίο διάστημα άρχισε να θυμίζει τα τελευταία άθλια χρόνια του παλιού(δεν αναφέρομαι στον συντονισμό). Ήμασταν καλά και αγαπημένοι, με τον χαβαλέ και τον νταλκά μας, μέχρι την αποφράδα μέρα που ο Πολέμαρχος με τον Τσίπρα αποφάσισαν να παραστήσουν τους διαζευγμένους και κήρυξαν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ρε φίλε, σαν να άνοιξε ο ασκός της βαρεμάρας. Ροζ μποτ VS Γαλάζιων: η επιστροφη ,κάνουν την ίδια ανιαρή συζήτηση όλη μέρα σε 250 τοπικ. Τι φάση ρε μλκες; Δεν κουράζεστε καθόλου; Οι λοιποί τι σας φταίνε;
Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να συμμερίζεται την αγωνία μου; Πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε;
Ρε φίλε, σαν να άνοιξε ο ασκός της βαρεμάρας. Ροζ μποτ VS Γαλάζιων: η επιστροφη ,κάνουν την ίδια ανιαρή συζήτηση όλη μέρα σε 250 τοπικ. Τι φάση ρε μλκες; Δεν κουράζεστε καθόλου; Οι λοιποί τι σας φταίνε;
Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να συμμερίζεται την αγωνία μου; Πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε;
Re: Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.

- Υπερκουλτουριάρης
Αυτά ήταν καλύτερα,βγάζανε και λίγο γέλιο, για εμένα τουλάχιστον που ήμουν κυρίως αναγνώστης. Για αρχή προτείνω να επανέρθει ως υπέρτατη μάχη το Φεμινίστριες VS Ψαρεύω Απογοητευμένα Αγόρια, περισσότερες παρεμβάσεις από τον Souvlatzi, νέα θεματική ενότητα με ζώδια-ταρό-χαρομαντεία , δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων και ενα ριζοσπαστικό μπανάρισμα στην Εσωτερική Πολιτική.
-
ένα κανονάκι δέκα τοποθετήσεων ανά ημέρα και το πρόβλημα πάειιιιιιι.
και ένας αλγόριθμος θα μπορούσε να αυξομειώνει τα πυρομαχικά υπολογίζοντας παλαιότητα/λάικ/κουότε/ορθογραφικά/φέικ....
και ένας αλγόριθμος θα μπορούσε να αυξομειώνει τα πυρομαχικά υπολογίζοντας παλαιότητα/λάικ/κουότε/ορθογραφικά/φέικ....
- Υπερκουλτουριάρης
Καλή ιδέα, με εξαίρεση τα ορθογραφικά.opsimasmenos έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 18:21ένα κανονάκι δέκα τοποθετήσεων ανά ημέρα και το πρόβλημα πάειιιιιιι.
Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν. Κι εγώ με τον Γιόχι θα έπρεπε να ανταλλάσουμε κανένα πουστριλίκι που και που αλλά του έχω κάνει τόσα λάικ που δεν πάει το χέρι του.
Στο ποιός χρήστης δεν σας λείπει μόνο εγώ είχα γράψει όνομα,
οφείλομε αν δεν είμαστε διασκεδαστικοί να είμεθα τουλάχιστον πρωτότυποι ή να πασάρουμε καλά στο μικρό μας καφενείο.
Συμφωνώ γιά souvlatzi, παρόλο που εύχομαι να απαγκιστρωθεί από τα τραβελάκια και να γίνει πολύτεκνος με συντηρητική παχουλή σύζυγο, πάντα περιμένω τις ... παρεμβάσεις του.
Στο ποιός χρήστης δεν σας λείπει μόνο εγώ είχα γράψει όνομα,

Συμφωνώ γιά souvlatzi, παρόλο που εύχομαι να απαγκιστρωθεί από τα τραβελάκια και να γίνει πολύτεκνος με συντηρητική παχουλή σύζυγο, πάντα περιμένω τις ... παρεμβάσεις του.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υπερκουλτουριάρης
Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.
Αυτο ειναι πολυ εκνευριστικό. Καμμία φορα μου λεει καποιος καλη κουβεντα και αμα μπει σε νημα δυσκολα γινομαι ανθέλληνας. Γιαυτο καλο ειναι να κραταμε αποστάσεις γιατι χανει τη ζωηραδα του το φορουμ.Μπίστης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:07Γνωριστήκαμε αρκετά και δεν ανάβουν τα αίματα εύκολα πλέον. Ξενέρωσα όταν ο Υπέρ σταμάτησε να την λέει σε διάσημο μέλος αφότου γνωρίστηκαν. Κι εγώ με τον Γιόχι θα έπρεπε να ανταλλάσουμε κανένα πουστριλίκι που και που αλλά του έχω κάνει τόσα λάικ που δεν πάει το χέρι του.
Στο ποιός χρήστης δεν σας λείπει μόνο εγώ είχα γράψει όνομα,οφείλομε αν δεν είμαστε διασκεδαστικοί να είμεθα τουλάχιστον πρωτότυποι ή να πασάρουμε καλά στο μικρό μας καφενείο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ανοίγουμε 2 θέματα για κάθε ένα δικό τους.
Και απαντάμε όλοι μεταξύ μας σνομπάροντας τα ροζγαλαζια θέματα.

Και απαντάμε όλοι μεταξύ μας σνομπάροντας τα ροζγαλαζια θέματα.

Έτσι το εξήγησα κι εγώ, λογικό είναι, να περιοριστούν οι ομάδες μασαμπούκας. Και πμ να ανταλλάξεις με κάποιον είναι πιά γνωστός. Γιά τον Καβαλιέρε λέω, του πέταγες και κανένα άσσο ή πιπεράτο πείραγμα, δεν δυσκολεύοταν συχνά τον καιρό που ήταν σούπερστάρ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:17Το πρώτο σκέλος είναι αλήθεια. Στο δεύτερο σε ποιον αναφέρεσαι, γιατί δεν πάει το μυαλο μου. Αν το κάνω, είναι ασυναίσθητα. Άπαξ και γνωρίσω κάποιον, είναι αδύνατον να του την πω μετά, μου έρχεται στο μυαλό ως φυσικό πρόσωπο, όχι ως περσόνα και μεταξύ γνωστών κρατάμε τύπους ευγενείας.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
Kάτσε ρε φίλε κι αυτοί πώς θα βγάλουνε ψωμάκι; Κλέφτες θα γίνουνε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αφού καλέ δε συμμετέχεις!δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων
(✿ ♥‿♥)
- Υπερκουλτουριάρης
Μπα δεν είμαστε γνωστοί, πάνω από δεκα χρόνια έχει που είπαμε απλά ένα γεια χαρά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Από δίπλα μου να περάσει δεν θα τον καταλάβω. Ε, ως χρήστης είναι κομπλε, δεν μου έρχετε να τον κράξω τον άνθρωπο.
Και γενικά, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι, καλό.Για αρκετούς,είναι χαρά μου που τους γνώρισα.
Δεν αναφέρομαι όμως σε χομπίστες χρήστες,που είναι εδώ για να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα, αλλά σε σπάμερ,αυτό το ελεεινό πράγμα που γίνεται τον τελευταίο καιρό. Και πιο πολύ με απογοητεύουν τα συριζομποτ. Τα γυφτοδεξια κατακάθια, τα ξέραμε. Είμαι αφελής και πίστευα πως ποτέ οι ζαίοι δεν θα έφθαναν σε τέτοια κατάντια, όπως τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας με τον στρατό τους.
Στο ναζοκομμουνιστικο σπαμ, είμαι ανεκτικός. Θέλω να πιστεύω πως έχει κάτι ρομαντικό.
- Υπερκουλτουριάρης
Με αδικείς. Τα πρώτα θέματα που κοιτάω, αυτά είναι, άσε που το 90% των ποστ μου περι ανέμων είναι, άσχετο σε πια ενότητα έγινανκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:42αφού καλέ δε συμμετέχεις!δυναμικότερη συμμετοχή στο Περί Ανέμων

θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει επιλογή να μπορείς να μπλοκάρεις ολόκληρη ενότητα. π.χ. εσωτερική πολιτική. έχω αρρωστήσει με αυτή την κατάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός: Επέστρεψαν τα κοντέινερ για τους εργαζόμενους. Έρχονται γαλέρες.
από Kauldron » 23 Μάιος 2024, 15:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
26 Μάιος 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μας λυπούνται καθόλου.
από Otto Weininger » 22 Σεπ 2024, 21:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Σεπ 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-