Ignore η όχι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ignore η όχι;
Έστω ότι υπάρχουν μερικές περσόνες που σας δίνουν στα νεύρα λόγω των πολιτικών τους τοποθετήσεων. Κάθε φορά που τους διαβάζετε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σας.
Ποια είναι η καλύτερη λύση κατά την γνώμη σας;
Τους βάζετε στο ιγκνόρ και η εμπειρία σας στο πχόρουμ γίνεται πιο ψυχαγωγική και χαλαρή ή τους παρακολουθείτε για να απαντάτε στα ψέματά τους και να τους κάνετε και κανένα ριπόρτ όταν ξεφεύγουν;
Τους βάζετε στο ιγκνόρ και η εμπειρία σας στο πχόρουμ γίνεται πιο ψυχαγωγική και χαλαρή ή τους παρακολουθείτε για να απαντάτε στα ψέματά τους και να τους κάνετε και κανένα ριπόρτ όταν ξεφεύγουν;
Re: Ignore η όχι;
Ignore και ησυχαζεις. Και φυσικα αναφορα στις αναιτιες ad hominem επιθεσεις.
Όχι. Στην τελική, αν απαντούσαμε σε ότι διαφωνούμε στο φόρουμ, γάμησες τα.
Υπάρχει και η πιθανότητα να διαβάσουμε κάτι που ίσως, ίσως λέω, μας κάνει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.
Εκτός αν,νομίζουμε, πως τα ξέρουμε όλα.
Υπάρχει και η πιθανότητα να διαβάσουμε κάτι που ίσως, ίσως λέω, μας κάνει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.
Εκτός αν,νομίζουμε, πως τα ξέρουμε όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρίκαλος την 24 Ιαν 2019, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Είδες; Δεν ξέρεις τι θέλω να πω!
Δεν λέω να κάνεις ιγκνόρ όλους που διαφωνείς έστω και λίγο, εκεί έχεις δίκιο. Διαφωνώ με πολύ κόσμο που μιλάμε πολιτισμένα (συνήθως) αλλά στο τέλος αναγνωρίζω ότι είναι άξιοι συνομιλητές και μου έχουν δώσει πράματα.
Εσύ δεν έχεις δει ποτέ κάποιον χρήστη που μετά από 100-200 ποστ να ξέρεις, πριν τον διαβάσεις ακόμα, ότι θα πει μαλακία;
Φυσικά,και τις περισσότερες φορές δεν τον διαβάζω καν. Απλά δεν μου πάει να κάνω ιγκνόρ, θεωρώ ότι πιο πολύ χαρακτηρίζει αυτόν που το κάνει και όχι αυτόν που το δέχεται.Γραφικός έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:42Δεν λέω να κάνεις ιγκνόρ όλους που διαφωνείς έστω και λίγο, εκεί έχεις δίκιο. Διαφωνώ με πολύ κόσμο που μιλάμε πολιτισμένα (συνήθως) αλλά στο τέλος αναγνωρίζω ότι είναι άξιοι συνομιλητές και μου έχουν δώσει πράματα.
Εσύ δεν έχεις δει ποτέ κάποιον χρήστη που μετά από 100-200 ποστ να ξέρεις, πριν τον διαβάσεις ακόμα, ότι θα πει μαλακία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρίκαλος την 24 Ιαν 2019, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Στο φουλ όταν γίνονται προσωπικές επιθέσεις και τρολάρισμα. Και αν δεν έβγαιναν quote σε δημοσιεύσεις άλλων, ακόμα καλύτερα.Γραφικός έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 22:20Έστω ότι υπάρχουν μερικές περσόνες που σας δίνουν στα νεύρα λόγω των πολιτικών τους τοποθετήσεων. Κάθε φορά που τους διαβάζετε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 24 Ιαν 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ιγνορ επιβάλλεται, γενικά όταν διαβάζω απόψεις με τις οποίες υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα το χρησιμοποιώ. Δεν υπάρχει λόγος να χάνω χρόνο διαβάζοντας κάτι με το οποίο διαφωνώ απολύτως.

Γκομενίστικη φάση 150%,όχι για άντρες.Σιγά και τι θα πάθεις αν διαβάζεις έναν μαλάκα.Όσοι κάνουν ιγκνόρ πρέπει να είναι πολύ στραβόξυλα στην πραγματική ζωή,ο Θεός να σε φυλάει από κάτι τέτοιους.
-
εχω βαλει τρεις, δεν το εχω μετανιωσει στιγμη
Σωστός.Η εμπειρία μου, γι'αυτό και έγραψα όσα έγραψα, από εκεί έξω

Γραφικέ το νου σου ε. Πλάκα κάνω, πράξε όπως καταλαβαίνεις

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί το "ignore";
από Saliveros » 16 Ιουν 2023, 13:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
16 Ιουν 2023, 15:58
-