Μπορεί να κηρυχθεί ένα νήμα ban-free ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- wooded glade
Μπορεί να κηρυχθεί ένα νήμα ban-free ;
Γίνεται αυτό ;
Ένα τέτοιο νήμα θα μπορούσε να κλειδωθεί, να σβηστεί, να σβηστούν ή να παραλλαχθούν posts αλλά θα δηλώνεται ban-free υπό της διοικήσεως.
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε ;
Ένα τέτοιο νήμα θα μπορούσε να κλειδωθεί, να σβηστεί, να σβηστούν ή να παραλλαχθούν posts αλλά θα δηλώνεται ban-free υπό της διοικήσεως.
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Re: Μπορεί να κηρυχθεί ένα νήμα ban-free ;
Στηρίζω, πλάκα θα είχε.
Αν κατάλαβα καλά, ένα νήμα στο οποίο ο καθένας θα γράφει ότι π@π@αριά του κατέβει, θα βρίζει/προσβάλει όπως και όσο θέλει, αλλά τις επιπτώσεις θα τις υφίσταται το νήμα στη θέση του χρήστη;
Αν έτσι είναι, ποιο το νόημα;
Πόσο θα μπορούσε επιβιώσει ένα νήμα που θα εξαρχής θα είχε τόσες παρεμβάσεις (αλλοίωση των μηνυμάτων, κλείδωμα ή διαγραφή) ;
Πόσο θα μπορούσε επιβιώσει ένα νήμα που θα εξαρχής θα είχε τόσες παρεμβάσεις (αλλοίωση των μηνυμάτων, κλείδωμα ή διαγραφή) ;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
aLiCat έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 09:23Αν κατάλαβα καλά, ένα νήμα στο οποίο ο καθένας θα γράφει ότι π@π@αριά του κατέβει, θα βρίζει/προσβάλει όπως και όσο θέλει, αλλά τις επιπτώσεις θα τις υφίσταται το νήμα στη θέση του χρήστη;
Κατα το paraben free ενα πραγμα,ή το free willy ;
Τι αλλη π@π@ρια θα δουμε;
Οχι δεν μπορει.Δεν θεμε.
Τι αλλη π@π@ρια θα δουμε;
Οχι δεν μπορει.Δεν θεμε.
Τα παραμπεν ειναι χημικα συντηρητικα που τα εβαζαν και βαζουν ακομα κατα κορον απο οδοντοκρεμες,μεχρι κρεμες προσωπου,σαμπουαν κλπ και ειναι καρκινογονα.Οι εξυπνες εταιριες πλεον δεν τα χρησιμοποιουν και το αναγραφουν στα συστατικα:Parabens free,δηαδη δεν περιεχουν παραμπενς.
Εμαθες και κατι.

μάλιστα. δεν το γνώριζα. θα το έχω υπόψη μου. από βδομάδα θα πάω σ/μ, μου τελειώνει κι ο καφές... και θέλω να δω και για το ταντούρι που έλεγες...Εσθήρ έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 09:33Τα παραμπεν ειναι χημικα συντηρητικα που τα εβαζαν και βαζουν ακομα κατα κορον απο οδοντοκρεμες,μεχρι κρεμες προσωπου,σαμπουαν κλπ και ειναι καρκινογονα.Οι εξυπνες εταιριες πλεον δεν τα χρησιμοποιουν και το αναγραφουν στα συστατικα:Parabens free,δηαδη δεν περιεχουν παραμπενς.
Εμαθες και κατι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς μου περνάει απ το μυαλό όταν βλέπω το αβαταρ σου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 09:48Αυτό ακριβώς μου περνάει απ το μυαλό όταν βλέπω το αβαταρ σου.

Θέλουμε ένα purge thread κάτι αντίστοιχο του purge night.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τις καλημερες μου.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σιγά μην αντιδράσουν κιόλας. Δεν καταλαβαίνουν καν το ερώτημα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 389 Απαντήσεις
- 11391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιαν 2025, 12:26
-