Μέλη που έχω στο ignore
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Μέλη που έχω στο ignore
Για πολλά χρόνια έγραφα σε φόρουμς χωρίς να καταλαβαίνω εκείνους που έβαζαν άλλα μέλη στο ignore μέχρι που τελικά συνειδητοποίησα πόσο χρήσιμη είναι η συγκεκριμένη δυνατότητα.
Για διάφορους λόγους που δεν αναφέρω γιατί δε θέλω να τους προσβάλω, τα μέλη που έχω στο ignore μου είναι τελείως αδιάφορα. Αυτά τα μέλη πλέον θ' αναφέρονται και στην υπογραφή μου ώστε να μην απορούν σε περίπτωση που δε λάβουν απάντηση αν κάποια στιγμή παραθέσουν κάτι που γράφω εγώ.
Μέλη που έχω στο ignore: ΑΙΝΕΙΑΝ06, Nandros, Εσθήρ, wooded glade.
Η λίστα ενδέχεται να εμπλουτιστεί.
Για διάφορους λόγους που δεν αναφέρω γιατί δε θέλω να τους προσβάλω, τα μέλη που έχω στο ignore μου είναι τελείως αδιάφορα. Αυτά τα μέλη πλέον θ' αναφέρονται και στην υπογραφή μου ώστε να μην απορούν σε περίπτωση που δε λάβουν απάντηση αν κάποια στιγμή παραθέσουν κάτι που γράφω εγώ.
Μέλη που έχω στο ignore: ΑΙΝΕΙΑΝ06, Nandros, Εσθήρ, wooded glade.
Η λίστα ενδέχεται να εμπλουτιστεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 29 Ιαν 2019, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Re: Μέλη που έχω στο ignore
Μάλιστα. Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Μήπως ξέρεις και κανένα μαγαζί με όμορφα κορίτσα?
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..
Όλους όσους απλά τρολάρανε χωρίς να δίνουν καμία σημασία στο νήμα και σε ότι έγραφα. Εννοείται ότι το έκαναν συνέχεια οπότε το ιγκνόρ ήταν η μόνη λύση. Κυριολεκτικά για εμένα δεν υπάρχουν και θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην έβγαιναν σε κουότ άλλων.
Όλους όσους απλά τρολάρανε χωρίς να δίνουν καμία σημασία στο νήμα και σε ότι έγραφα. Εννοείται ότι το έκαναν συνέχεια οπότε το ιγκνόρ ήταν η μόνη λύση. Κυριολεκτικά για εμένα δεν υπάρχουν και θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην έβγαιναν σε κουότ άλλων.
brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:10Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..
Κάντε με ένας κουοτ να του πρήξουμε τα συκώτια
κουαξΧουργιατς έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:13brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:10Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ είσαι πρώιμο τρολ. Δεν σε έχω ιγκνόρ για να σε γλεντάω.Χουργιατς έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:13brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:10Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..

υγ Πρέπει να έχεις προηγούμενα μαζί μου με άλλο όνομα αλλιώς δεν εξηγείται το τρολάρισμα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 28 Ιαν 2019, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη που έχω στο ignore: Jared Kushner
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:16Εσύ είσαι πρώιμο τρολ. Δεν σε έχω ιγκνόρ για να σε γλεντάω.
υγ Πρέπει να έχεις προηγούμενα μαζί μου με άλλο όνομα αλλιώς δεν εξηγείται το τρολάρισμα σου.
Με συγκινεί το ότι με ξεχώρισες <3
βλέπεις, δυστύχως για μένα,
είστε όλοι ένας

Αν τους βάλεις όλους στο ignore δε θα υπάρχει κάποιος για να διαφωνήσει μαζι σου κι έτσι θα έχεις δίκιο σε όλα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό που είπα. Το άλλο όνομα σου ποιο είναι;Χουργιατς έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:31brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:16Εσύ είσαι πρώιμο τρολ. Δεν σε έχω ιγκνόρ για να σε γλεντάω.
Με συγκινεί το ότι με ξεχώρισες <3
βλέπεις, δυστύχως για μένα,
είστε όλοι ένας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 28 Ιαν 2019, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανεναν, απλά μερικους δεν τους διαβάζω.
Το κάνω και για να του δώσω τις 200 δραχμες της προσπάθειας του.Χουργιατς έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:13brb και tyt έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:10Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..
Κάντε με ένα κουοτ να γελάσομε διοτι είμαι απο τους πρώτους στο ιγκνορ της πέτης της δραχμολάγνας.
Κατα τα άλλα κανέναν στο ιγκνορ. Αυτοί είναι η μισή χαρά του πχώρουμ, τα δάκρυα τους πιο γλυκά απο πετιμέζι.
Διάφοροι χρήστες όμως μου περνάνε αδιάφοροι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό το παθαίνω με κάποιον που με τρολάρει αλλά δεν τον έχω ιγκνόρ. Κυριολεκτικά ανύπαρκτος. Το ιγκνόρ εμπλουτίστηκε όταν έλαβα ειδοποίηση οπότε εκεί που να πάρω κι άλλη, καλύτερα στην μπουζού.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
doneΕρμής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:46Το κάνω και για να του δώσω τις 200 δραχμες της προσπάθειας του.
Κάντε με ένα κουοτ να γελάσομε διοτι είμαι απο τους πρώτους στο ιγκνορ της πέτης της δραχμολάγνας.
Κατα τα άλλα κανέναν στο ιγκνορ. Αυτοί είναι η μισή χαρά του πχώρουμ, τα δάκρυα τους πιο γλυκά απο πετιμέζι.
Διάφοροι χρήστες όμως μου περνάνε αδιάφοροι.

κατα τα αλλα δεν χρειαζεται ignore και το scrolldown μια χαρα κανει την δουλεια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί το "ignore";
από Saliveros » 16 Ιουν 2023, 13:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 1308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
16 Ιουν 2023, 15:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αταυτοποιητα μελη
από Ανδροπαραδίνομαι » 21 Οκτ 2024, 14:30 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
21 Οκτ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚΑΡΑ: Δύο μέλη στο κύκλωμα εκβιαστών
από Golden Age » 09 Ιούλ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique