Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γίνει;

1. Να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής και να παραιτηθεί ο Αυγενάκης
35
33%
2. Να εφαρμοσθεί η απόφαση της Επιτροπής
43
40%
3. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και grexit για 2 χρόνια.
29
27%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:34

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2020, 14:41
Namrail έγραψε:
31 Ιαν 2020, 13:45
Κόκκορας έγραψε:
31 Ιαν 2020, 13:29

τι ναι αυτα που γραφεις μωρε! :lol:

απλα φοβηθηκε πως θα τελειωσε η καριερα του με τις ακροβασιες και σου λεει εχω οικογενεια...
Ναι βέβαια. Ο ένας του έλεγε "τελειωσες", ο καουμπόι με το πιστόλι τον κυνηγαγε στα αποδυτήρια και του φώναζε "είσαι νεκρός" και ο κομινης ανεφερε τον μήνα εγγυμοσυνης της γυναίκας του όχι επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού του αλλά έτσι, τυχαία.

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Βουρκωμένος ο Κομίνης: «Τελείωσα από τη διαιτησία, έχω γυναίκα 7 μηνών έγκυο»
Φωτογραφία: Εurokinissi
Φωτογραφία: Εurokinissi
ΣΠΟΡ
12|03|2018 | 17:04
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε όλο τον πλανήτη.

Οι εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ντου στον διαιτητή, οι αφόρητες πιέσεις να μετρήσει ένα γκολ που είχε ακυρώσει, είχαν δημιουργήσει σκηνικό τρομοκρατίας για τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη.

Ο 38χρονος διαιτητής μετά την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και λίγη ώρα μετά ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιζόταν το παιχνίδι εξαιτίας της εισβολής Σαββίδη και του κλίματος τρομοκρατίας που κατήγγειλε η ΑΕΚ.

Ο Κομίνης για τρεις ώρες έγραφε το φύλλο αγώνα (και μέτρησε στα αποδυτήρια το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ) και τελικά έφυγε μετά τις 02:30 τα ξημερώματα από την Τούμπα. Μαζί του στα αποδυτήρια άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Εβλεπαν έναν άνθρωπο αφόρητα πιεσμένο, βουρκωμένο, ενώ σε κάποιες στιγμές έντασης έκλαψε. Η εικόνα του ήταν κάκιστη και έδειχνε αρκετά επηρεασμένος από το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί. Ο Λούμπος Μίχελ (τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ) στην εισβολή του στο ματς του φώναξε στα αγγλικά «Τελείωσες απόψε».

Ο ίδιος ο Κομίνης (γεννημένος στα Ιωάννινα, ζει στην Ηγουμενίτσα) στα αποδυτήρια έλεγε στους ανθρώπους των δύο ομάδων και τους βοηθούς του ότι ήταν η τελευταία φορά που θα σφύριζε παιχνίδι. Μάλιστα τους τόνιζε βουρκωμένος «Η γυναίκα μου είναι 7 μηνών έγκυος, έχω οικογένεια. Τελείωσα από εδώ...».

«Είσαι νεκρός...»

Απειλές του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προς τον διαιτητή του ντέρμπι, Γιώργο Κομίνη, καταγγέλλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά την ακύρωση του γκολ της ομάδας του από τον διαιτητή, στο 90' της αναμέτρησης και ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν έχοντας όπλο πάνω του, κάτι που δεν έγινε έπειτα από παρέμβαση του Βιεϊρίνα. Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης κινήθηκε απειλητικά προς τον Κομίνη διαμαρτυρόμενος έντονα και από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υποστηρίζεται ότι του φώναξε «Είσαι νεκρός»...

https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... gkyo%3famp
πωπω τώρα το είδα το βίντεο, τι οφσαϊντάρα ήταν αυτή ο τύπος ήταν μέσα στο τέρμα της ΑΕΚ κανονικότατα.
[/quote]

Εισαι αδιαβαστος. Και βιαζεσαι.
Οφσαηντ ειναι αν και εφοσον επηρρεαζει τη φαση , ωντας πισω απο τον τερματοφυλακα και μη ακουμπώντας το τοπι.
Χτεσινε, που μας εβγαλες γνωματευση και συμπερασμα...
:c020:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:37

Namrail έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:33
Κόκκορας έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:20

ο ΠΑΟΚ εγινε ισχυρος,σας εχει προσπερασει,εκθετει την ομαδα σας διαρκως με ξενους διαιτητες,με var στην εδρα σας,σερι σε κυπελο
και δεν το συγχωρειται αυτο,βγαζετε πικρα και πονο.τα κεκτημενα παρηλθαν
εσεις χαρτινο,μετα απο ασιστ,εμεις αηττητο και νταμπλ..πως να μην υπαρχει πικρα!
γι αυτο και ασχολειστε με χιλιαδες μηνυματα στα του ΠΑΟΚ,ουτε καν ματς της ομαδας δεν βλεπετε ωρες ωρες!
θυμιζει συμπεριφορα φανατικου αρειανου οπαδου

θα συνηθισετε να βλεπετε το ποδοσφαιρο αλλιως ομως σιγα σιγα...ηρθε γι ανα μεινει η ομαδα...

επισης πραγματι ναι το κρατος των αθηνων στην φαντασια μας ειναι
τα βλεπουμε τα ζουμε

δυο χαρτινα σε τρια χρονια ο χαλιφης

Μονο ο ΠΑΟΚ κ ο Ηρακλης να τιμωρουνται...
Αλήθεια διαβάζεις τι γράφεις; Τι κεκτημένα έχω εγώ να υπερασπιστώ; Στο τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ, αν εξαιρέσεις το προπερσινο, πήγαινα δημοτικό.

Δεν υπάρχει πίκρα για την υπεροχή του ΠΑΟΚ, μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Υπάρχει αηδία για τις μεθόδους που μεταχειρίζεται ο ιδιοκτήτης σου και είναι βγαλμένες από το πιο βρώμικο γαυρικο τετράδιο οδηγιών.

Βλέπω άνοδο της γαυροσυνης για μια ακόμα φορά, εις διπλούν πλεον αφού πέρα από τον ορίτζιναλ γαύρο έχουμε και το βόρειο αδερφάκι του. Βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Ενώσεις να δηλώνουν υποταγη, διαιτησίες να ξεπουλιουνται, συνειδήσεις να εξαγοράζονται.

Βλέπω ένα μπραντ ντε φερ μεταξύ εγκληματιών, όπου και οι δύο χρησιμοποιούν τα πιο βρώμικα μέσα σε αυτό τον πόλεμο.

Αντί να εξαλείψουμε τον ορίτζιναλ γαύρο είμαστε αντιμέτωποι με αυτόν αλλά και το ομοίωμα του.
Ομοιομα του γαβρου το οποιο εμπασε βαρ και ξενους διαιτητες και του εκλεψες και ενα πρωταθλημα. Αν ηταν ο ΠΑΟΚ ομοιωμα του γαβρου θα επαιζες ακομα στη Γ εθνικη με τον Εορδαικο και θα ειχες για προεδρο τον Χατζηχρηστο .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

NikolasDemetriou
Phorum.gr user: NikolasPapademetriou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikolasDemetriou » 31 Ιαν 2020, 15:38

Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:25
Namrail έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:12
Κούρασα εγώ, λέει ο κοκκορας. Που αν ανοίξεις τώρα τυχαία ένα ράδιο της μπουγατσουπολης θα ακούσεις για "κράτος των Αθηνών", για "αχρειους που θέλουν να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ μας", μιρλες και οδυρμους που επαναλαμβάνονται χωρίς σταματημό εδώ και δεκαετίες και φυσικά συμμερίζεται απόλυτα και ο ίδιος.

Αλλά κούρασα εγω, επειδή δεν του φέρομαι με στοργή και προδερμ όπως τα συνχουλιγκάνια του στο παοκμανια.

Θες πάρτο με το καλό, θες όχι. Πάντως θα το νιώσεις, θες δεν θες. Έξω από τα όρια της πόλης σου τα όσα λετε μοιάζουν γραφικά.

Είστε μια μειοψηφία με κόμπλεξ κατωτερότητας που θέλει σώνει και ντε να βγει στο προσκήνιο και να επιβαλλει για λογικό το παράλογο.

Δεν θα σας περάσει σε καμία περιπτωση. Θα μάθετε τη θέση σας στην κοινωνία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Μονο που αμφιβαλεις για την υπαρξη του κρατους των αθηνων δειχνει ποσο εξω πεφτεις.
Και φυσικα αχρειοι υπαρχουν που θελουν να καταστρεψουν τον ΠαΟκ. Ισως να μη θεωρεις αχρειο τον Μαρινακη οκ, αλλα αχρειοι υπαρχουν .,
Εδω και δεκαετιες εχεις τον ΠΑΟΚ να αδικειται μονιμα εναντι του ΠΟΚ και να του στερουνται τιτλοι και εσοδα, τι περιμενες λοιπον; Να μη μιλαει κανεις;
Κουρασες και μας τα επρηξες με επιχειρηματολογια βγαλμενη απο τις σελιδες του "μηΠρωταθλητη" ...
Ο καθε αντικειμενικος ανθρωπος βλεπει και κατανοει πολυ καλα το μεγεθος της εγκληματικοτητας και της υποκρισιας του γαβρου εκτος απο τους απολογητες του δλδ το ΠΟΚ με ενα μικρο αστερισκο στους βαζελους που οπως και να το κανουμε εχουν νωπες τις μνημες απο την κανονικοτητα του γαβρου.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη, και ο παοκ θα επρεπε να υποβιβαστει τοτε και οι τρεις του ΠΟΚ θα επρεπε να διαλυθουν ως σωματεια για παντα λογω των εγκληματων τους και να εκτελεσθουν και καμια 15-20 προεδροι-ιδιοκτητες τους. Αυτο θα ηταν δικαιοσυνη αλλα δεν το θελετε, το μονο που θελετε ειναι να παψει να φωναζει για τα δικια του ο λαος του παοκ εναντι των πρεζεμπορων τηςκαημενης της Αθηνας.
Φιλε μου δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων.
Ειναι η κλασικη προπαγανδα που υπαρχει στον Βορρα, και ξεκιναει απο τα πολιτικα,
δεν φταινε οι ομαδες της Θεσσαλονικης, που απλα το ασπαστηκαν χωρις να ξερουν κιολας.
Στην Αθηνα υπαρχει η παραδοσιακη προπαγανδα περι "βλαχιας" της επαρχιας, για να νιωσουν ανωτεροι οι πεινασμενοι Αθηναιοι,
στην Θεσσαλονικη υπαρχει το "κρατος των Αθηνων," για να νιωθετε αδικημενοι και ανημποροι.
Με τα χιλια κακα που εχει το Ελληνικο κρατος, τοπικισμο και ειδικη μεταχειριση τοπο με τοπο,
δεν εχει δειξει.
Με την ιδια λογικη θα πει η Πατρα και η Λαρισα οτι "το κατεστημενο της Θεσσαλονικης μας πολεμαει"
γιατι σε σχεση με αυτες τις πολεις εχουν πεσει ασυγκριτα περισσοτεροι ποροι στην Θεσσαλονικη.

Κερδισμενοι ειναι οι μαφιοζοι και τα τσιρακια τους που μας κυβερνουν,
μην πεφτετε στην τρυπα τους παιδια. Τριβουν τα χερια τους και οι 2 με αυτο που γινεται 5 μερες τωρα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 31 Ιαν 2020, 15:40

Οργισμένος έγραψε:
Namrail έγραψε:
Κούρασα εγώ, λέει ο κοκκορας. Που αν ανοίξεις τώρα τυχαία ένα ράδιο της μπουγατσουπολης θα ακούσεις για "κράτος των Αθηνών", για "αχρειους που θέλουν να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ μας", μιρλες και οδυρμους που επαναλαμβάνονται χωρίς σταματημό εδώ και δεκαετίες και φυσικά συμμερίζεται απόλυτα και ο ίδιος.

Αλλά κούρασα εγω, επειδή δεν του φέρομαι με στοργή και προδερμ όπως τα συνχουλιγκάνια του στο παοκμανια.

Θες πάρτο με το καλό, θες όχι. Πάντως θα το νιώσεις, θες δεν θες. Έξω από τα όρια της πόλης σου τα όσα λετε μοιάζουν γραφικά.

Είστε μια μειοψηφία με κόμπλεξ κατωτερότητας που θέλει σώνει και ντε να βγει στο προσκήνιο και να επιβαλλει για λογικό το παράλογο.

Δεν θα σας περάσει σε καμία περιπτωση. Θα μάθετε τη θέση σας στην κοινωνία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Μονο που αμφιβαλεις για την υπαρξη του κρατους των αθηνων δειχνει ποσο εξω πεφτεις.
Και φυσικα αχρειοι υπαρχουν που θελουν να καταστρεψουν τον ΠαΟκ. Ισως να μη θεωρεις αχρειο τον Μαρινακη οκ, αλλα αχρειοι υπαρχουν .,
Εδω και δεκαετιες εχεις τον ΠΑΟΚ να αδικειται μονιμα εναντι του ΠΟΚ και να του στερουνται τιτλοι και εσοδα, τι περιμενες λοιπον; Να μη μιλαει κανεις;
Κουρασες και μας τα επρηξες με επιχειρηματολογια βγαλμενη απο τις σελιδες του "μηΠρωταθλητη" ...
Ο καθε αντικειμενικος ανθρωπος βλεπει και κατανοει πολυ καλα το μεγεθος της εγκληματικοτητας και της υποκρισιας του γαβρου εκτος απο τους απολογητες του δλδ το ΠΟΚ με ενα μικρο αστερισκο στους βαζελους που οπως και να το κανουμε εχουν νωπες τις μνημες απο την κανονικοτητα του γαβρου.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη, και ο παοκ θα επρεπε να υποβιβαστει τοτε και οι τρεις του ΠΟΚ θα επρεπε να διαλυθουν ως σωματεια για παντα λογω των εγκληματων τους και να εκτελεσθουν και καμια 15-20 προεδροι-ιδιοκτητες τους. Αυτο θα ηταν δικαιοσυνη αλλα δεν το θελετε, το μονο που θελετε ειναι να παψει να φωναζει για τα δικια του ο λαος του παοκ εναντι των πρεζεμπορων τηςκαημενης της Αθηνας.
Άσε τώρα ρε όργιε με το κράτος των Αθηνών που σας πολεμάει.

Έχετε ενστερνιστεί πλήρως τη θεωρία περί συμπρωτεύουσας και οι απαιτήσεις σας έχουν πάει στο θεό. Νιώστε επιτέλους ότι είστε επαρχία. Είστε μια μεγάλη Λαμία, απλώς με πιο σημαντική γεωπολιτική θεση. Τίποτα παραπάνω όμως. Δεν μπορεί να έχετε απαίτηση να σταθείτε στο ίδιο επίπεδο υποδομών με την πρωτεύουσα στην οποία ζει (λανθασμένα φυσικά) η μισή Ελλάδα.

Δεν γίνεται. Κατά τα λοιπά, βγες έξω από τη βόρεια Ελλάδα και πες τις ίδιες μαλακίες με τις οποίες σας πιπιλαν καθημερινά τα Μέσα σας.

Το ξέρω εγώ, (θα έπρεπε να) το ξέρεις και εσύ, ότι εκτός της επικρατείας θα έπεφταν φαπες.

Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι με το χοντρό. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας αναγνωρίζουν ως ένα υγιή φόρεα και σίγουρα δεν πείθονται από τα "ακλόνητα" επιχειρήματα των τζαντζαραδων.

Πρέπει κάποτε να αποδεχθειτε το γεγονός ότι οι υπερβολές που αναμασατε μεταξύ σας, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και δεν περνάνε παραεξω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 31 Ιαν 2020, 15:44

NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:38

Σαφώς και υπάρχει και είναι και μια από τις βασικότερες αιτίες μιζέριας και καταστροφής της χώρας.
Ήδη εδώ και καιρό στους δίσκους που αποστέλλω έχω βάλει υποσημείωση "I ship everywhere in the world except Athens and turkey"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

NikolasDemetriou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikolasDemetriou » 31 Ιαν 2020, 15:45

Οργισμένος έγραψε:
NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:29
Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:19

Oπαδισμος υπαρχει και στα κομματα. Σε ολα. Κοιτα τι εγινε πχ το βραδυ του δημοψηφισματος το 15 οπου βγηκαν οι οπαδοι και χορευαν ...τσαμικα..
δεν διαφωνω .
Το θεμα ομως δεν ειναι ποδοσφαιρικο αλλα κοινωνικο. Δεν μπορει ρε φιλε μια κοινωνικη ομαδα (οπως θες ονομασε την) να εχει παντα το πανω χερι και βυσμα σε ολα και οταν γυρισει ο τροχος να το παιζει μαρθα βουρτση...
Οχι δεν παει ετσι.
Απο που και εως που ειναι κοινωνικη ομαδα οι "Ολυμπιακοι" και οι "ΠΑΟΚτζηδες;"
Δηλαδη εσυ νιωθεις οτι ανηκεις στην ιδια κοινωνικη ομαδα με τον Ιβαν...;

"Δεν μπορει ρε φιλε μια κοινωνικη ομαδα (οπως θες ονομασε την) να εχει παντα το πανω χερι και βυσμα σε ολα"
Αυτο που εγραψες ειναι ολοσωστο,
το μονο λαθος που κανεις ειναι οτι διαχωριζεις τον Μαρινακη και τον Σαββιδη σε διαφορετικες κοινωνικες ομαδες.
Στην ιδια κοινωνικη ομαδα ειναι αυτοι οι 2, οπως εισαι στην ιδια κοινωνικη ομαδα εσυ με τον μεσο γαυρο.
Οι εχθροι σας/μας ειναι αυτοι οι ανθρωποι, μην παιζετε το παιχνιδι διχασμου τους.
Οποιος και να "χασει" απο αυτους τους 2, μπροστα σε εμας κερδισμενος θα ειναι.
Δεν εγραψα κοινωνικη ταξη αλλα κοινωνικη ομάδα. Κατα τα αλλα αποφευγεις να τοποθετηθεις επι της ουσιας. Μονο για το θεο μη μας αρχισεις τιποτε τσιτατσα περι κεφαλαιου και εργατικης ταξης...
Μονο αυτο εμεινε να διαβασουμε δω μεσα/
Κοινωνικη ομαδα εγραψα και εγω, δεν μιλησα για εργατικες ταξεις και κεφαλαιο.
Ο Μαρινακης και ο Ιβαν δεν ειναι καπιταλιστες, δεν καινοτομουν, δεν δημιουργουν,
εγκληματιες και μαφιοζοι ειναι.

Ποια ειναι η ουσια που θες να σου απαντησω;
Οτι νιωθεις σαν εχθρο σου τον συμπολιτη σου, επειδη ζει πιο νοτια απο εσενα,
ενω θεωρεις "μαζι σου" τον Ιβαν...;

NikolasDemetriou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikolasDemetriou » 31 Ιαν 2020, 15:45

Sid Vicious έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:44
NikolasDemetriou έγραψε:

Σαφώς και υπάρχει και είναι και μια από τις βασικότερες αιτίες μιζέριας και καταστροφής της χώρας.
Ήδη εδώ και καιρό στους δίσκους που αποστέλλω έχω βάλει υποσημείωση "I ship everywhere in the world except Athens and turkey"
Μαλιστα, οποτε απλα δηλωνεις περηφανα ρατσιστης.
Με εσενα δεν ομιλω, καλη συνεχεια.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 31 Ιαν 2020, 15:47

NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:45
Sid Vicious έγραψε:
NikolasDemetriou έγραψε:

Μαλιστα, οποτε απλα δηλωνεις περηφανα ρατσιστης.
Με εσενα δεν ομιλω, καλη συνεχεια.
:a040:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιαν 2020, 15:50

Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:34

Οφσαηντ ειναι αν και εφοσον επηρρεαζει τη φαση , ωντας πισω απο τον τερματοφυλακα και μη ακουμπώντας το τοπι.
είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αυτός που στέκεται πίσω από τον τερματοφύλακα και βάζει το γκολ.

Συμφωνώ ότι κανονικά δεν είναι οφσάιντ, θα πρέπει να επινοηθεί μια καινούρια λέξη για αυτό το επίπεδο καφρίλας. "ΠΑΟΚ" προτείνω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:51

NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:45
Οργισμένος έγραψε:
NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:29

Απο που και εως που ειναι κοινωνικη ομαδα οι "Ολυμπιακοι" και οι "ΠΑΟΚτζηδες;"
Δηλαδη εσυ νιωθεις οτι ανηκεις στην ιδια κοινωνικη ομαδα με τον Ιβαν...;

"Δεν μπορει ρε φιλε μια κοινωνικη ομαδα (οπως θες ονομασε την) να εχει παντα το πανω χερι και βυσμα σε ολα"
Αυτο που εγραψες ειναι ολοσωστο,
το μονο λαθος που κανεις ειναι οτι διαχωριζεις τον Μαρινακη και τον Σαββιδη σε διαφορετικες κοινωνικες ομαδες.
Στην ιδια κοινωνικη ομαδα ειναι αυτοι οι 2, οπως εισαι στην ιδια κοινωνικη ομαδα εσυ με τον μεσο γαυρο.
Οι εχθροι σας/μας ειναι αυτοι οι ανθρωποι, μην παιζετε το παιχνιδι διχασμου τους.
Οποιος και να "χασει" απο αυτους τους 2, μπροστα σε εμας κερδισμενος θα ειναι.
Δεν εγραψα κοινωνικη ταξη αλλα κοινωνικη ομάδα. Κατα τα αλλα αποφευγεις να τοποθετηθεις επι της ουσιας. Μονο για το θεο μη μας αρχισεις τιποτε τσιτατσα περι κεφαλαιου και εργατικης ταξης...
Μονο αυτο εμεινε να διαβασουμε δω μεσα/
Κοινωνικη ομαδα εγραψα και εγω, δεν μιλησα για εργατικες ταξεις και κεφαλαιο.
Ο Μαρινακης και ο Ιβαν δεν ειναι καπιταλιστες, δεν καινοτομουν, δεν δημιουργουν,
εγκληματιες και μαφιοζοι ειναι.

Ποια ειναι η ουσια που θες να σου απαντησω;
Οτι νιωθεις σαν εχθρο σου τον συμπολιτη σου, επειδη ζει πιο νοτια απο εσενα,
ενω θεωρεις "μαζι σου" τον Ιβαν...;
Εχθρο δεν νιωθω κανενα. Και δεν θεωρω μαζι μου τον= Ιβαν, για πενταχρονο με περασες; Φτανει πια με την αδικια του ΠΟΚ εναντι του ΠΑΟΚ και της λοιπης ελλαδας. Θελουμεενα ποδοσφαιρικο πρωταθλημα δικαιο και ομορφο. Τελος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:53

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:50
Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:34

είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αυτός που στέκεται πίσω από τον τερματοφύλακα και βάζει το γκολ.

Συμφωνώ ότι κανονικά δεν είναι οφσάιντ, θα πρέπει να επινοηθεί μια καινούρια λέξη για αυτό το επίπεδο καφρίλας. "ΠΑΟΚ" προτείνω.
Μηπως χρειαζεσαι οφθαλμιατρο;
Και παλι βιαζεσαι . Ο επιθετικος δεν ακουμπαει καν την μπαλα και ειναι πισω απο τον τερματοφυλακα οταν γινεται η κεφαλια προς της εστια και αραα δεν επηρεαζει τη φαση και αρα δεν ειναι οφσαηντ , αν βεβαια γνωριζεις εστω και ελαχιστα την εννοια οφσαηντ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 31 Ιαν 2020, 15:54

Sid Vicious έγραψε:
NikolasDemetriou έγραψε:

Μόλις κοίταξα τα shipping terms και είσαι ψεύτης.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:56

Namrail έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:40
Οργισμένος έγραψε:
Namrail έγραψε:

Άσε τώρα ρε όργιε με το κράτος των Αθηνών που σας πολεμάει.

Έχετε ενστερνιστεί πλήρως τη θεωρία περί συμπρωτεύουσας και οι απαιτήσεις σας έχουν πάει στο θεό. Νιώστε επιτέλους ότι είστε επαρχία. Είστε μια μεγάλη Λαμία, απλώς με πιο σημαντική γεωπολιτική θεση. Τίποτα παραπάνω όμως. Δεν μπορεί να έχετε απαίτηση να σταθείτε στο ίδιο επίπεδο υποδομών με την πρωτεύουσα στην οποία ζει (λανθασμένα φυσικά) η μισή Ελλάδα.

Δεν γίνεται. Κατά τα λοιπά, βγες έξω από τη βόρεια Ελλάδα και πες τις ίδιες μαλακίες με τις οποίες σας πιπιλαν καθημερινά τα Μέσα σας.

Το ξέρω εγώ, (θα έπρεπε να) το ξέρεις και εσύ, ότι εκτός της επικρατείας θα έπεφταν φαπες.

Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι με το χοντρό. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας αναγνωρίζουν ως ένα υγιή φόρεα και σίγουρα δεν πείθονται από τα "ακλόνητα" επιχειρήματα των τζαντζαραδων.

Πρέπει κάποτε να αποδεχθειτε το γεγονός ότι οι υπερβολές που αναμασατε μεταξύ σας, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και δεν περνάνε παραεξω.
Για αθηνοκεντρικο κρατος εχουν μιλησει και γραψει πολλοι θεωρητικοι που δεν εχουν σχεση με μπαλα. ΑΝ εσυ κλεινεις τα ματια μπροστα στον ελεφαντα προβλημα σου αλλα μην προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 15:57

Ακομα γελαω με αυτα που γραφει ο φοσιλης που ευτυχως πολεμαει και αυτος τον γαβρο...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 31 Ιαν 2020, 15:58

ωραια κουβεντα γι ανα γινει αυτες τις ημερες

δεν
υπαρχει κρατος των αθηνων
:lol:

μιλαμε οκ καταλαβαινω οι παραδοσεις δεν ξεχνιουνται,με αυτες τις ατακες μεγαλωσαμε,αλλα τουλαχιστον μην την ανασυρετε ρε σεις αυτο το διαστημα,ας περασει λιγο καιρος!για δευτερο χαρτινο παει το πραγμα

μονο ο ΠΑΟΚ κ Ο ηρακλης πανε να πληρωσουν το μαρμαρο σε αυτον τον χωρο :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών