Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γίνει;

1. Να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής και να παραιτηθεί ο Αυγενάκης
35
33%
2. Να εφαρμοσθεί η απόφαση της Επιτροπής
43
40%
3. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και grexit για 2 χρόνια.
29
27%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 31 Ιαν 2020, 16:02

Εικόνα
ο ΠΑΟΚ απεθύνεται και στο ωραίο φύλο
ένα απ τα Ουρί του Iwan
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 31 Ιαν 2020, 16:03

Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 13:33
Μισο κιλο εφαγε στην κεφαλα αλλα εκει ο αεχτζης να προταξει τα στηθια του υπερ πρεζεμπορα.
Αυτο ειναι το ποκ συνπαοκτσηδες και δεν αλλαζει.
Χαιρομαι που μου δινεις την ευκαιρια να επαναφερω το αγαπημενο μου βιντεο

Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 31 Ιαν 2020, 16:05

Sid Vicious έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:44
NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:38

Φιλε μου δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων.
Σαφώς και υπάρχει και είναι και μια από τις βασικότερες αιτίες μιζέριας και καταστροφής της χώρας.
Ήδη εδώ και καιρό στους δίσκους που αποστέλλω έχω βάλει υποσημείωση "I ship everywhere in the world except Athens and turkey"
σε όσους σου έχουν βιάσει τα όνειρα δηλαδή
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Ιαν 2020, 16:21

GoBack έγραψε:
31 Ιαν 2020, 16:03
Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 13:33
Μισο κιλο εφαγε στην κεφαλα αλλα εκει ο αεχτζης να προταξει τα στηθια του υπερ πρεζεμπορα.
Αυτο ειναι το ποκ συνπαοκτσηδες και δεν αλλαζει.
Χαιρομαι που μου δινεις την ευκαιρια να επαναφερω το αγαπημενο μου βιντεο

Κατσε να φας κι εσυ στην κεφαλα μισο κιλο μπυρα και τα ξαναλεμε.
Προσπαθειτε να ξεπλυνετε την αιωνια ξεφτιλα του γαβρου με το κομφετι εντος τουμπας...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

NikolasDemetriou
Phorum.gr user: NikolasPapademetriou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikolasDemetriou » 31 Ιαν 2020, 16:38

Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:51
NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:45
Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:33

Δεν εγραψα κοινωνικη ταξη αλλα κοινωνικη ομάδα. Κατα τα αλλα αποφευγεις να τοποθετηθεις επι της ουσιας. Μονο για το θεο μη μας αρχισεις τιποτε τσιτατσα περι κεφαλαιου και εργατικης ταξης...
Μονο αυτο εμεινε να διαβασουμε δω μεσα/
Κοινωνικη ομαδα εγραψα και εγω, δεν μιλησα για εργατικες ταξεις και κεφαλαιο.
Ο Μαρινακης και ο Ιβαν δεν ειναι καπιταλιστες, δεν καινοτομουν, δεν δημιουργουν,
εγκληματιες και μαφιοζοι ειναι.

Ποια ειναι η ουσια που θες να σου απαντησω;
Οτι νιωθεις σαν εχθρο σου τον συμπολιτη σου, επειδη ζει πιο νοτια απο εσενα,
ενω θεωρεις "μαζι σου" τον Ιβαν...;
Εχθρο δεν νιωθω κανενα. Και δεν θεωρω μαζι μου τον= Ιβαν, για πενταχρονο με περασες; Φτανει πια με την αδικια του ΠΟΚ εναντι του ΠΑΟΚ και της λοιπης ελλαδας. Θελουμεενα ποδοσφαιρικο πρωταθλημα δικαιο και ομορφο. Τελος.
Μιλας για κατεστημενο της Αθηνας, για ΠΟΚ, για αδικιες κατα του ΠΑΟΚ κλπ.
Προφανως σε περασα για 5χρονο.
Τελοσπαντων δεν οδηγει καπου η συζητηση, καλη τυχη,
ελπιζω να παρεις κατι πισω απο την σχεση που εχεις με τον Ιβαν.

NikolasDemetriou
Phorum.gr user: NikolasPapademetriou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikolasDemetriou » 31 Ιαν 2020, 16:42

Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:56
Namrail έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:40
Οργισμένος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:25

Μονο που αμφιβαλεις για την υπαρξη του κρατους των αθηνων δειχνει ποσο εξω πεφτεις.
Και φυσικα αχρειοι υπαρχουν που θελουν να καταστρεψουν τον ΠαΟκ. Ισως να μη θεωρεις αχρειο τον Μαρινακη οκ, αλλα αχρειοι υπαρχουν .,
Εδω και δεκαετιες εχεις τον ΠΑΟΚ να αδικειται μονιμα εναντι του ΠΟΚ και να του στερουνται τιτλοι και εσοδα, τι περιμενες λοιπον; Να μη μιλαει κανεις;
Κουρασες και μας τα επρηξες με επιχειρηματολογια βγαλμενη απο τις σελιδες του "μηΠρωταθλητη" ...
Ο καθε αντικειμενικος ανθρωπος βλεπει και κατανοει πολυ καλα το μεγεθος της εγκληματικοτητας και της υποκρισιας του γαβρου εκτος απο τους απολογητες του δλδ το ΠΟΚ με ενα μικρο αστερισκο στους βαζελους που οπως και να το κανουμε εχουν νωπες τις μνημες απο την κανονικοτητα του γαβρου.
Αν υπηρχε δικαιοσυνη, και ο παοκ θα επρεπε να υποβιβαστει τοτε και οι τρεις του ΠΟΚ θα επρεπε να διαλυθουν ως σωματεια για παντα λογω των εγκληματων τους και να εκτελεσθουν και καμια 15-20 προεδροι-ιδιοκτητες τους. Αυτο θα ηταν δικαιοσυνη αλλα δεν το θελετε, το μονο που θελετε ειναι να παψει να φωναζει για τα δικια του ο λαος του παοκ εναντι των πρεζεμπορων τηςκαημενης της Αθηνας.
Άσε τώρα ρε όργιε με το κράτος των Αθηνών που σας πολεμάει.

Έχετε ενστερνιστεί πλήρως τη θεωρία περί συμπρωτεύουσας και οι απαιτήσεις σας έχουν πάει στο θεό. Νιώστε επιτέλους ότι είστε επαρχία. Είστε μια μεγάλη Λαμία, απλώς με πιο σημαντική γεωπολιτική θεση. Τίποτα παραπάνω όμως. Δεν μπορεί να έχετε απαίτηση να σταθείτε στο ίδιο επίπεδο υποδομών με την πρωτεύουσα στην οποία ζει (λανθασμένα φυσικά) η μισή Ελλάδα.

Δεν γίνεται. Κατά τα λοιπά, βγες έξω από τη βόρεια Ελλάδα και πες τις ίδιες μαλακίες με τις οποίες σας πιπιλαν καθημερινά τα Μέσα σας.

Το ξέρω εγώ, (θα έπρεπε να) το ξέρεις και εσύ, ότι εκτός της επικρατείας θα έπεφταν φαπες.

Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι με το χοντρό. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας αναγνωρίζουν ως ένα υγιή φόρεα και σίγουρα δεν πείθονται από τα "ακλόνητα" επιχειρήματα των τζαντζαραδων.

Πρέπει κάποτε να αποδεχθειτε το γεγονός ότι οι υπερβολές που αναμασατε μεταξύ σας, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και δεν περνάνε παραεξω.
Για αθηνοκεντρικο κρατος εχουν μιλησει και γραψει πολλοι θεωρητικοι που δεν εχουν σχεση με μπαλα. ΑΝ εσυ κλεινεις τα ματια μπροστα στον ελεφαντα προβλημα σου αλλα μην προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο.
Θεωρητικο εννοεις τον Δουκα και τον Τζορνταν ας πουμε;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιαν 2020, 17:04

Τι δεν επηρεάζει τη φάση ρε φίλε είναι μέσα στον κωλο του τερματοφύλακα, κάνει ακροβατικα να μην ακουμπήσει τη μπάλα που σημαίνει κυριολεκτικά πιάνει χώρο ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τη μπαλα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ τόσο μες στον κωλο όλων ειναι, τι στο διάολο θα ήταν "επηρεασμός φάσης" κατά τη γνώμη σου;

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 31 Ιαν 2020, 17:10

:e
foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2020, 17:04
Τι δεν επηρεάζει τη φάση ρε φίλε είναι μέσα στον κωλο του τερματοφύλακα, κάνει ακροβατικα να μην ακουμπήσει τη μπάλα που σημαίνει κυριολεκτικά πιάνει χώρο ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τη μπαλα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ τόσο μες στον κωλο όλων ειναι, τι στο διάολο θα ήταν "επηρεασμός φάσης" κατά τη γνώμη σου;
:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 31 Ιαν 2020, 17:10

Arisvilla έγραψε:
31 Ιαν 2020, 12:50
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
31 Ιαν 2020, 12:47
Το ξέρετε ότι ασχολείστε με μαλακίες την ώρα που η πατρίδα μας κινδυνεύει, έτσι δεν είναι;
Ε ναι οκ αυτά έλεγε και η Μαρούπα οτι ο εθνικός ευεργέτης Ιβαν αγόρασε την Ξάνθη για να μην την πάρουν Τούρκοι. Αυτές τις παπαριές έλεγε και η Κουλοκυβέρνηση για θέματα που απειλούν την κοινωνική συνοχή σε κρίσιμους καιρούς. Οχι ρε φίλε είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Και μην το βλέπεις σαν αθλητικό. Εχει να κάνει με το κράτος δικαίου με την ισότητα απέναντι στο νόμο. Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε μία νύχτα για χάρη ενός ισχυρού. Και δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για αυτό οτι η πατρίδα κινδυνεύει.
Δηλαδή η αντιπαράθεση εδώ είναι για να τηρηθούν οι νόμοι; Μήπως είναι επειδή θέλετε καθαρό ποδόσφαιρο; Με δουλεύεις φίλε μου. Όλη η ιστορία έχει να κάνει με το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 31 Ιαν 2020, 17:28

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2020, 17:04
Καθαρό οφσάιντ είναι. Απλά οι παοκτσηδες τα θέλουν μόνα ζυγά μονόζυγα.

Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 » 31 Ιαν 2020, 17:36

Αν και αρχικά εκραζα Μητσοτάκη ,βλέποντας την βλακεία των παοκτζιδων τον καταλαβαίνω ,ου μπλέξεις.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 31 Ιαν 2020, 17:36

Κόκκορας έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:58
ωραια κουβεντα γι ανα γινει αυτες τις ημερες

δεν
υπαρχει κρατος των αθηνων
:lol:

μιλαμε οκ καταλαβαινω οι παραδοσεις δεν ξεχνιουνται,με αυτες τις ατακες μεγαλωσαμε,αλλα τουλαχιστον μην την ανασυρετε ρε σεις αυτο το διαστημα,ας περασει λιγο καιρος!για δευτερο χαρτινο παει το πραγμα

μονο ο ΠΑΟΚ κ Ο ηρακλης πανε να πληρωσουν το μαρμαρο σε αυτον τον χωρο :lol:
Κράτος των Αθηνών υπάρχει με την έννοια που θα έλεγε κανείς την Αργεντινή κράτος του Μπουένος Άιρες ή την Αυστρία, κράτος της Βιέννης. Σε πάρα πολλές χώρες, η πρωτεύουσα ταυτίζεται με το οικονομικό κέντρο. Είναι επόμενο, συνεπώς, οι ισχυρότερες αθλητικές ομάδες οι οποίες και κερδίζουν τους περισσότερους τίτλους να βρίσκονται εκεί.

Δες, ας πούμε, τους τίτλους των ομάδων στις δύο χώρες που ανέφερα, αλλά και σε άλλες, όπως στην Πορτογαλία.

Η ταύτιση οικονομικού, πολιτικού και αθλητικού κέντρου είναι σύνηθες φαινόμενο, λοιπόν. Όχι απαραίτητα καλό, αλλά, πάντως, δεν πρόκειται για κάποια συνωμοσία εναντίον του ΠΑΟΚ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιαν 2020, 17:38

Στο σημείο αυτό να πω πως ήμουν φαντάρος στη Λαμία το 09 η πόλη τίγκα στους χωριάτες ως εκλογικό κέντρο για τις εσωκομματικές της ΝΔ και στην ταβέρνα που κάτσαμε την ασφυκτικα γεματη μας έφεραν αχνιστα παϊδακια σαράντα δευτερόλεπτα μετά την παραγγελία. Είναι σε θέση η Θεσσαλονίκη να ανταπεξέλθει σε τέτοια πρόκληση? Δε νομίζω. Ακομα θα μας παπαριαζαν ότι δε λέγονται παϊδακια αλλά κουβέρτες ή κάτι εξίσου ηλίθιο.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 31 Ιαν 2020, 17:46

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2020, 17:38
Στο σημείο αυτό να πω πως ήμουν φαντάρος στη Λαμία το 09 η πόλη τίγκα στους χωριάτες ως εκλογικό κέντρο για τις εσωκομματικές της ΝΔ και στην ταβέρνα που κάτσαμε την ασφυκτικα γεματη μας έφεραν αχνιστα παϊδακια σαράντα δευτερόλεπτα μετά την παραγγελία. Είναι σε θέση η Θεσσαλονίκη να ανταπεξέλθει σε τέτοια πρόκληση? Δε νομίζω. Ακομα θα μας παπαριαζαν ότι δε λέγονται παϊδακια αλλά κουβέρτες ή κάτι εξίσου ηλίθιο.
:smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 31 Ιαν 2020, 17:53

Λεγεών έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:54
Sid Vicious έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:44
NikolasDemetriou έγραψε:
31 Ιαν 2020, 15:38

Φιλε μου δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων.
Σαφώς και υπάρχει και είναι και μια από τις βασικότερες αιτίες μιζέριας και καταστροφής της χώρας.
Ήδη εδώ και καιρό στους δίσκους που αποστέλλω έχω βάλει υποσημείωση "I ship everywhere in the world except Athens and turkey"
Μόλις κοίταξα τα shipping terms και είσαι ψεύτης.
Στο ebay! Στο ντισκογκς ανάλογα την συμπεριφορά και το στυλάκι! Σε γενικές γραμμές και χωρίς σκοπό τρολλαρισματος κόβω συχνά παραγγελίες Αθηνεζων, η αγένεια και η γυφτια τους στα μηνύματα δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δηλαδή όταν βλέπω μήνυμα να ξεκινάει με "έλα φίλος, έλα αδερφέ "αυτό το ντεμπούτο στυλάκι γενικά το ακυρώνω. Ή όταν με γράφουν του στυλ "φίλος σε δίνω 2 ευρώ για αυτό αντί για 3" ακύρωση κατευθείαν . Πιο καρμοιρογυφτοι και βλαχαραπαδες από τους αθηνεζους δεν υπάρχουν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών