Spiros252 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2018, 17:01

νεοφιλελευθερισμός ρε ... τι περιμένετε;

Υ.Γ. πρέπει να βάλουμε όρο δηλαδή - όπως τα λέτε - να μη γράφεται τίποτα για ξένο στοίχημα εδώ, μην μας κλείσουν το φόρουμ!

Επιτρέπεται απλή αναφορά στις εταιρείες και τα στοιχήματα χωρίς λινκ ή ούτε αυτό;
Που να ξέρω ;
Σε ένα άλλο φόρουμ όταν έγραφες τα ονόματα των εταιρειών σχημάτιζε link αυτόματα το σύστημα, έτσι λοιπόν για ένα φεγγάρι γράφαμε η bet*** όταν θέλαμε να αναφερθούμε.
Αλλά αυτό ήταν Ελληνικό φόρουμ και υποτίθεται το γράψιμο του ονόματος της μη αδειοδοτημένης εταιρείας με ή χωρίς link είναι παράβαση - εξεζητημένη έστω.
Τώρα μιλάμε για το σύνολο του ξένου αθλητικού internet.
Ο ΟΠΑΠ παλιά είχε αυστηρώτερο εσωτερικό κανονισμό για τους πρακτορειακούς χώρους.
Δεν είχε τις πολλές οθόνες τότε που δείχνουν τα livescore και οι περισσότεροι πράκτορες είχαν εγκαταστήσει το livescore "beto" του Παρασκευά, αλλά μερικοί απλά έδειχναν ένα τυχόν livescore site στην οθόνη του υπολογιστή. Επειδή λοιπόν αυτά τα site είχαν banners των -γενικώς νομίμων τότε- εταιρειών, ο ΟΠΑΠ έστειλε εγκύκλιο που έλεγε θα σας πάρω την άδεια αν δείχνετε livescore sites. Αυτό τώρα ατόνησε εκ μέρους ΟΠΑΠ, δεν ισχύει, αλλά τα κάνει η ΕΕΕΠ.
Στην πραγματικότητα το θέμα του "παρανόμου ιντερνετικού στοιχηματισμού" τελειώνει με το μπλοκάρισμα των οικονομικών συναλλαγών από-προς. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Διότι αν εγώ έχω financial arrangements με Αγγλία παίζω σε όλες μέσω VPN ενώ αν αν δεν έχω τότε -με ή χωρίς μπλακλίστ- δεν παίζω. Πως θα παίξω ;
Οι τράπεζες και λοιπά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι λοιπόν αυτά που χρειάζεται να τους εγχειρίσουν ένα μπλακ λιστ και όχι να βάζουν φραγές στο διαδίκτυο.
Αλλά βρήκαμε παπά, θάβουμε καμιά εκατοστή.
Υπάρχει όμως και μία κίνηση να απαγορευτεί και τα VPN sites. Στην Τουρκία και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες (Κατάρ-Ιράν κλπ) ήδη έχουν αρχίσει να τα μπλοκάρουν τα VPN sites.
Οι νόμοι αυτοί πέρασαν επί Σαμαρά αρχικώς.
Τότε υπήρχε "αισιοδοξία" ότι θα απαγόρευαν τους πάντες και τα πάντα πλην ΟΠΑΠ αλλά η Ε.Ε. που είχε και την Αγγλία μέσα τότε, δεν άφησε.
Ο Τύπος και η τηλεόραση δεν άφηνε κανέναν απολύτως να μιλήσει - μόνο τα μουτζαχεντίνια του ΟΠΑΠ.