Δεν ξέρω, εγώ απλά ήθελα να ψέξω τον χαρακτήρα του γατάκηOtto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 16:39Καλή φάση αυτό το whataboutism . Νέα μόδα; Είναι ξέρω γω τακτική για να κατευθύνεται η κουβέντα προς μια κατεύθυνση και μόνο;

Ο λόγος που δεν έχει εξάψει ιδιαίτερα το κοινό θυμικό το βίντεο με τους άστεγους υποθέτω ότι, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνουμε τι λένε, είναι πως δεν υπάρχει αντίστοιχο χαμπιμπικό καλτ προσωπικότητας να τρέχει να κάνει απολογητική για την κάθε μαλακία του, και οι υπόλοιποι μάλλον δεν έχουμε και καμιά τεράστια προσμονή ως προς το τι είδους ηθικά εφόδια παρέχει η μέση ανατροφή σε κάποιο απομακρυσμένο ιλαμικό ρωσοστάν όπου τραβάς βίντεο τα παιδιά σου να παίζουν με αρκούδες και δεν τρέχει κάστανο.
Για τον ίδιο λόγο δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση όταν ο Καντούροφ του κάνει δωράκια και τον χρησιμοποιεί στην προπαγάνδα του (ίσως γι' αυτό νομίζει ο κόσμος ότι είναι τσετσένος;) επειδή νταξ, δεν πας κόντρα στον εγκληματία πολέμου δικτάτορα έτσι απλά όταν έχεις και οικογένεια εκεί γύρω, ενώ αν ήταν ο ΜακΓκρεγκορ προφανώς θα ζητούσαμε τα ρέστα...