ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ-ΧΑΡΤΑΘΛΗΤΕΣ (23/9)
Re: ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ-ΧΑΡΤΑΘΛΗΤΕΣ (23/9)
Δεν είδα το ματς, είδα τα γκολ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.
Ordem e Progresso.
οπου να ναι λογικά θα τελειώσουν τα λιμα στο πρόγραμμα
Εγώ λέω τριπολη, ατρόμητος, βαζελος θα τερματίσουν μετά την 3η θέση
Βασικά θα χτυπηθούν για την 6η θέση με τους πρωταθλητές του γιαννοπουλου
Εχουν παγουραδες μεσα,τριπολη εξω,σκαφτιαδες μεσα.Λεω θα τσιμπησουν 4 βαθμους απο αυτα.Και μετα 3 ντερμπι μαζεμενα που πανε μαλλον για καλο παραδεισο και στα 3.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ειδα, ουτε ακουσα το ματς. Απο τα στιγμιοτυπα ομως φαινεται να ηταν σουπα-να πλησιασουμε την αντιπαλη περιοχη να τραβηξουμε κανα σουτ. Ενω θα επρεπε και οι δυο να ανεβαζουν στροφες, φαινονται στασιμοι, μη πω κ χαμηλοτερα σε σχεση με τα μεσα Αυγουστου
Ε ναι, μέχρι το πέναλτι είδα.jason έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 23:25α δεν το είδες ; οκ, γιατί διάβασα που γράφεις πριν 3-4 σελίδες για ένα πέναλτι και λέω ποιό ματς εννοείritzeri έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 23:20Επειδή δεν είδα το ματς, παίξατε καλύτερα από εμάς σήμερα;jason έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 23:15δυο λογακια κακη εμφάνιση και σήμερα, γενικά μετά την σπαρτακ δεν πατάμε καλά, απλά σήμερα είχαμε καλύτερους παίκτες απ τον αντίπαλο
Στο κέντρο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με μαουριτσιο-κανιας, δεν μπορεί να σου παίρνει το κέντρο ο σιμοες και ο γαλανοπουλος
70-30 αεκ το αρχιδι ο φινλανδος στο πρώτο, έστρωσε στο δεύτερο , καλοί οι επόπτες
μανταλος παίκτης γεννημένος για γαύρο, καραγκούνης- γιανακοπουλος δεν ήταν τόσο καραγκιοζηδες
γελουσαμε και με αυτόν τον μπακακη που μας τον βγάζατε περσι καλύτερο του ματος
ναι από σας καλύτερα παίξαμε
Μετά το ήξερα το έργο.
Περίεργο πάντως , η ΑΕΚ σε εκτός έδρας ματς και με τόσες απουσίες είχε 1 παραπάνω τελική στην εστία , χωρίς να υπολογίζονται στις τελικές τα δύο της δοκάρια.
Πως γκενεν να είστε καλύτεροι, μήπως δε σκαμπαζεις από τόπι;
να κόψεις τα ψυχοφάρμακα και θα σταματήσεις να βλέπεις μονοκερους και πέναλτι
με τον ΠΑΟΚ παίζαμε , ούτε εγώ το είδα...
αλλά ρε γαμώτο, πήγα χθες σε μια συναυλία κι ένας παιδικός φίλος μου που δεν ασχολείται ποτέ με μπάλα μού λέει:
ξέρεις, ΠΑΟΚαρα είμαι... λόγω Σαλονικιάς μάνας...
αλλά ρε γαμώτο, πήγα χθες σε μια συναυλία κι ένας παιδικός φίλος μου που δεν ασχολείται ποτέ με μπάλα μού λέει:
ξέρεις, ΠΑΟΚαρα είμαι... λόγω Σαλονικιάς μάνας...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ακριβως ο,τι ειπα.
Μπραβο μου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Eθνικοκοινωνιστης
χωρις τον οικονομου και στην θεση τον σερβο μπορει να τελειωνε ισοπαλια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Οικονομου ειναι ο καλυτερος στοπερ αυτη τη στιγμη στην ομαδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 16:09χωρις τον οικονομου και στην θεση τον σερβο μπορει να τελειωνε ισοπαλια
Χθες, τα λαθη που ηταν επιπεδου σχολικου πρωταθληματος τα εκανε ο Λαμπροπουλος.
Winter is coming
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο καλος(δεν τον εχω προσεξει,αλλα δεν αντιλεγω) παιχτης οικονομου εφαγε σπριντ απο τον βαρυ πριγιο που ειχε και την μπαλα
- Eθνικοκοινωνιστης
ουτε κανLestat έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 18:09Ο Οικονομου ειναι ο καλυτερος στοπερ αυτη τη στιγμη στην ομαδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 16:09χωρις τον οικονομου και στην θεση τον σερβο μπορει να τελειωνε ισοπαλια
Χθες, τα λαθη που ηταν επιπεδου σχολικου πρωταθληματος τα εκανε ο Λαμπροπουλος.
μονος χειροτερος του ο γυαλινος ουκρανος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα