ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
«Αισθάνομαι ευτυχία κυρίως λόγω του πόσο μεγάλος ήταν ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα και τα παιδιά αυτό που έκαναν ήταν ένα έξυπνο παιχνίδι, απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι πολύ δύσκολη. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Ήρθα διαφορετικά επίπεδα αρετών
Προσπαθώ να κινούμε στη ζωή μου με έναν μοναδικό τροπο: δεν αλλάζω τη συμπεριφορά μου όταν έρχεται επιτυχία. Κάνω τη δουλειά μου με αγάπη. Απόψε δεν είμαστε οι καλύτεροι και δεν είμαστε οι χειρότεροι όταν δε τα πάμε καλά. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ είπα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Έχουμε τη στήριξη από τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Οσοι δεν πιστεύουν να πιστέψουν».

Προσπαθώ να κινούμε στη ζωή μου με έναν μοναδικό τροπο: δεν αλλάζω τη συμπεριφορά μου όταν έρχεται επιτυχία. Κάνω τη δουλειά μου με αγάπη. Απόψε δεν είμαστε οι καλύτεροι και δεν είμαστε οι χειρότεροι όταν δε τα πάμε καλά. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ είπα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Έχουμε τη στήριξη από τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Οσοι δεν πιστεύουν να πιστέψουν».

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 00:58«Αισθάνομαι ευτυχία κυρίως λόγω του πόσο μεγάλος ήταν ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα και τα παιδιά αυτό που έκαναν ήταν ένα έξυπνο παιχνίδι, απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι πολύ δύσκολη. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Ήρθα διαφορετικά επίπεδα αρετών

Το πρωτο πεναλτι ηταν Κουρμπελης,η επαφη δεν δικαιολογει την πτωση,αλλα το βαρ δεν εχει δυναμομετρο και δινονται ρεσιταλ ηθοποιιας στη μεγαλη περιοχη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχω τη γνώμη πως ήτανε πέναλτι και τα δύο. Η ΑΕΚ εξαιρετική. Η Μπράιτον μέτρια, πιστεύω. Θα δούμε, έχουμε πολλά ματς ακόμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
respect στον τύπο που κάθησε και το έγραψε
https://medium.com/@kramstyle8/%CE%B7-% ... 3df20f8493
Lestat & Αρχέλαος νομίζω θα το εκτιμήσετε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Πολυ καλη αναλυση που δειχνει πόσο ειχε διαβασει ο Αλμειδα το πασινγκ γκειμ του De Zerbi.Orion22 έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 16:58respect στον τύπο που κάθησε και το έγραψε
Διαφωνω μονο σε αυτο το κομματι.
Απο που προκυπτει οτι δικαιουταν κατι παραπανω η Μπραιτον και οτι μπορει να αισθανεται ατυχη;;;;Αντίθετα η Μπράιτον μπορεί να αισθάνεται ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω αλλά φάνηκε να “λυγίζει” από την πίεση του φαβορί και το άγχος της πρεμιέρας σε ευρωπαικές διοργανώσεις. Και μπορεί να αισθάνεται άτυχη, αλλά η τύχη στη ζωή είναι με τους τολμηρούς και τέτοιοι ήταν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του.
Εμεινε μεσα στο παιχνιδι απο δυο αστεια πεναλτι που της καναμε δωρο. Απο κει και περα ειχαμε 2 τετ α τετ εμεις και ενα αυτοι.
Βαλαμε γκολ, χασαμε τεραστια ευκαιρια με Λιβαι, ισοφαρισαν με πεναλτι.
Ξανα ο Λιβαι αστοχος, στο καπακι παλι γκολ εμεις, 1-2 και παλι πεναλτι για αυτους απο το πουθενα κυριολεκτικά. Παραπαταει ο Σιμανσκι, παει να διωξει, πιανει αερα και χωνει κλωτσια στο καλαμι του αντιπαλου. Μεχρι εκεινη την ωρα, αν εξαιρεσουμε τα πεναλτι που κρατουσαν την Μπραιτον μεσα στο ματς, επρεπε να εχουμε σκοραρει 4 φορες. Δεν μπορουσαν να μαρκαρουν τα στοπερ των αγγλων τον Γκαρσια, τους εκανε ο,τι ηθελε και στο τελος εχανε το πιο ευκολο, αφου τους ειχε κανει ανω κατω.
Στο 2-2 χανουν ενα τετ α τετ αυτοι, βαζουμε το 2-3 και τελειωνει εκει.
Winter is coming
Όντως πολύ καλή ανάλυση, αλλά με μία μικρή αντίφαση που επεσήμανε εύστοχα ο Lestat.Orion22 έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 16:58respect στον τύπο που κάθησε και το έγραψε
Ατυχία σημαίνει για παράδειγμα τα εξής:
α) Να μπει ένα περίεργο αυτογκόλ.
β) Να μη μπει γκολ επειδή η μπάλα δεν πέρασε όλη τη γραμμή είτε με δοκάρι και σκάσιμο της στο έδαφος είτε με διώξιμο αμυντικού.
γ) Να υπάρχουν δύο-τρία δοκάρια από καλές θέσεις.
κλπ.
Επί του προκειμένου, η Μπράιτον είχε δύο καλές ευκαιρίες, μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο, ενώ σκόραρε με πέναλτι που ιδίως το δεύτερο ήταν και θέμα τύχης.
Ο Σιμάνσκι είχε δυνάμεις, δεν πιέστηκε να πεις ότι αναγκάστηκε να κάνει λάθος, απλώς του έφυγε ένα κοντρόλ.
Άρα, δεν ήταν άτυχη η Μπράιτον.
Μάλιστα, τα xGoals σε ροή αγώνα ήταν γύρω στο 1,28 για την ΑΕΚ έναντι 1,05 για την Μπράιτον.
Η ΑΕΚ ήταν κάπως άτυχη με το δεύτερο πέναλτι, αλλά αντισταθμίστηκε με το γκολ του Πόνσε, το οποίο έχει δόση τύχης αλλά όταν γίνεται κόντρα τόσο κοντά, το πιθανότερο είναι να πάει η μπάλα προς την εστία.
Η νίκη αυτή δεν είχε δόση ρέντας, ειδικά όταν ο ισχυρότερος αντίπαλος σκοράρει με δύο πέναλτι.
Απλώς, σημαντικό ήταν το ότι η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ.
Επιπλέον, διάφορες θεωρίες περί άγχους δεν είναι πειστικές.
Ειδικά όταν κερδίζεις δύο πέναλτι και βάζεις δύο γκολ, υποτίθεται ότι το άγχος υποχωρεί.
Από εκεί και πέρα, περισσότερο όμως από την νίκη, έχει σημασία η εικόνα και το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα που υπηρετούν οι παίκτες της ομάδας, με πειθαρχία, πάθος, αυταπάρνηση, μεθοδικότητα και μπρίο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Eθνικοκοινωνιστης
Όλοι λένε ότι είναι διαλυμένος και θα τους ρίξει η αεκαρα 4 γκολ, οπότε θα συμφωνήσω με τον δάσκαλοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 21:150-3 και στην χειροτερη του κατασταση δεν ξερω και εγω απο ποτε