τελικα δλδ επιβεβαιωνεται ενας ιταλος φιλος που μου ειπε οτι θα ξαναδουν τσουλου την επομενη δεκαετια

τελικα δλδ επιβεβαιωνεται ενας ιταλος φιλος που μου ειπε οτι θα ξαναδουν τσουλου την επομενη δεκαετια
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 01:06τελικα δλδ επιβεβαιωνεται ενας ιταλος φιλος που μου ειπε οτι θα ξαναδουν τσουλου την επομενη δεκαετια
Αυτό ακριβώς επισήμανε και ο ποδολάγνος (να δω ρε πούστη τι θα κάνεις έτσι και η γυναίκα έχει μυκητίαση!) Ασλαμάς στον «Φρουρό».
βασιλοκομμουνιστης ειναι ο ΜαριοςGordian Knot έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 01:13Αυτό ακριβώς επισήμανε και ο ποδολάγνος (να δω ρε πούστη τι θα κάνεις έτσι και η γυναίκα έχει μυκητίαση!) Ασλαμάς στον «Φρουρό».
Και επειδή όσο τον έχω παρακολουθήσει ο τύπος εμφανίζεται παντελονάτος (σε αντίθεση με αρκετούς συνοπαδούς του εδώ μέσα) λαμβάνω σοβαρά τον ισχυρισμό του πως η 1η κίτρινη βγήκε αθροιστικά.
Σύμφωνα πάντα με τον «Φρουρό», είχε προηγηθεί προειδοποίηση του στυλ «ήσουν στο όριο, στο επόμενο μαρκάρισμα θα την φας» και τελικά την έδωσε σε ανεπαίσθητο κράτημα κλάσματος του δευτερολέπτου που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί κάρτα.
Παρέλειψε όμως να αναφέρει το λεπτό και τον παίκτη που εμπλέκεται προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα.
Αν ανήκετε σε αυτούς που ψειρίζουν μαϊμούδες και έχετε εντοπίσει το χρονικό σημείο (ή, ακόμη καλύτερα, έχετε το video με το στιγμιότυπο) γράψτε το να το εξετάσουμε.
Γιατί μέχρι τώρα η εικόνα που έχω εγώ (και η πλειοψηφία), είναι πως 1η κίτρινη βγήκε για το τίποτα.
Αν ήμουν πάντως ήμουν Παναθηναϊκός και έπρεπε σώνει και καλά να φωνάξω για μία φάση απ’ το παιχνίδι, αυτή θα ήταν το πλεονέκτημα που δεν άφησε.
Ο επιτιθέμενος παίκτης βέβαια είχε μεγάλη απόσταση να καλύψει (βρισκόταν 2-3 μέτρα κάτω από τη σέντρα), κινούνταν στην αριστερή πτέρυγα (όχι στον άξονα), και δεν έφευγε μόνος του.
Δεν μιλάμε δηλαδή για πολλά υποσχόμενη ευκαιρία...
Αν δεν ηταν αριστεροποδαρος δεν θα ασχολουνταν κανεις.Επισης ποιος φαμπιανο ρε μλκjason0 έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 00:58Φαμπιάνο-Κουλιερακης ούτε τους βλέπουν τους άλλουςGoBack έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 00:18Καλα πως εβγαλες τετοιο πορισμα με μισο παιχνιδι.Αλλα να μου πεις γι αυτο εισαι δασκαλος.Το καλυτερο σεντερ μπακ ειναι η μαουνα ο Μουκουντι γιατι εχει ολο το πακετο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 00:14
ισως το καλυτερο σεντερ μπακ της κατηγοριας μαζι με τον κροατη του ναζελου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πισω και απο τον Πραξιτελη τον Βουρο του ΟΦΗ που ξεκινησε καλα φετος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στον «Φρουρό» αναφερόμουν ρε, όχι τον Ηρακληδέα
Gordian Knot έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 02:33Στον «Φρουρό» αναφερόμουν ρε, όχι τον Ηρακληδέαπατουσάκια
.
Ο τύπος λοιπόν (Γιάννη τον λένε τον άνθρωπο) μπορεί να είναι οπαδός με τις εκρήξεις του & τα μπινελίκια του όπως όλοι μας, πλην όμως όταν φτάνει η ώρα της κριτικής βγάζει τα πράσινα γυαλιά.
Και επειδή ακριβώς το είπε αυτός και όχι κάποιος σαν τον Ζεποτέκο/καπετάν Ανδρέα Ζέπο χαίρομαι όταν σε βλέπω, ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες.