Τι, θα βάζουν τους ενεργητικούς να ξαπλώνουν τανάσκελα στο σκάμα;
Θα θέλατε τα gay games να διοργανωθούν στην Αθήνα;
Re: Θα θέλατε τα gay games να διοργανωθούν στην Αθήνα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι με τα πιο μπρουταλ/ματσο αθληματα τι κανουν?
Π.χ. η πυγμαχια θα αντικατασταθει απο το bitchslapping?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν θέλω καν να σκεφτώ τη βερσιόν της σκυταλοδρομίας.
- Μαδουραίος
Eσυ ψηνεσαι να συμμετεχεις μπρουμυτα?Ναύτης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 10:26Τι, θα βάζουν τους ενεργητικούς να ξαπλώνουν τανάσκελα στο σκάμα;
Δεν είμαι αθλητικός τύπος, φίλε μου, αλλά όσο και να πεις με ενοχλεί όλη αυτή η ξεφτίλα.Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 10:28Eσυ ψηνεσαι να συμμετεχεις μπρουμυτα?
Αυτό που εδώ μέσα τρολάρετε σε όλα τα θέματα... Έχετε γίνει όλοι τόσο κυνικοί και νιχιλιστές; Δεν σας νοιάζει που η κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο σκατένια μέρα με τη μέρα; Δεν σας ενδιαφέρουν οι αξίες και οι αρχές που είχαμε κάποτε σαν δύση; Τι να πω ρε πστη μου...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Α, το παίζαμε κι εμείς αυτό το παιχνίδια όταν ήμανε πιτσιρίκι, το λέγαμε στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα, πού νά 'ξερα ότι κάποια στιγμή θα γίνει άθλημα;
-
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν διαβάσατε το άρθρο, χωρίς να μπούμε σε ηθικοπλαστικές μαλακίες, μόνο και μόνο για το κόστος που αναφέρεται για την διεξαγωγή των αγώνων, να πάνε να γαμηθούνε. Μια φορά πιαστήκαμε κορόιδα και ακόμα τα πληρώνουμε.
Αυτό είναι το σημαντικό. Ούτε τουρνουά τάβλι δεν πρέπει να διοργανώνει αυτή η κωλοχώρα. Είναι ευκαιρία για λαμογιές.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 10:41Δεν ξέρω αν διαβάσατε το άρθρο, χωρίς να μπούμε σε ηθικοπλαστικές μαλακίες, μόνο και μόνο για το κόστος που αναφέρεται για την διεξαγωγή των αγώνων, να πάνε να γαμηθούνε. Μια φορά πιαστήκαμε κορόιδα και ακόμα τα πληρώνουμε.
Αλλά φυσικά οι μαλάκες οι Έλληνες αν γινόταν δημοψήφισμα για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών στην Ελλάδα, θα ψηφίζανε ΝΑΙ με τα μπούνια. Τόσο μαλάκες είναι.
Κατά τα άλλα, δε δίνω δεκάρα για τα Gay Games. Με ενδιαφέρουν όμως τα Enhanced Games, τα οποία και ελπίζω κάποτε να ξεκινήσουν. Αλλά και πάλι, μακριά από την Ελλάδα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας σπίτι του αλλά μου γυρίζει το στομάχι όταν τους βλέπω. Παρεκτροπή απ' το ορθό. Δε θα ήθελα όχι.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Η υπερβάλλουσα δυτική ενσυναίσθησηik_90 έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 10:31Αυτό που εδώ μέσα τρολάρετε σε όλα τα θέματα... Έχετε γίνει όλοι τόσο κυνικοί και νιχιλιστές; Δεν σας νοιάζει που η κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο σκατένια μέρα με τη μέρα; Δεν σας ενδιαφέρουν οι αξίες και οι αρχές που είχαμε κάποτε σαν δύση; Τι να πω ρε πστη μου...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα υπάρχει και άλμα εις βάθος;
Ποιος ο λόγος που ονομάζονται γκαίυ;Over 10 days, the events are filled with sports, culture and entertainment, and are open to anyone, regardless of gender or sexuality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Ιούλ 2024, 21:54
-