Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 23 Αύγ 2024, 19:20

Τι ερωτικό που ειναι στις γυναίκες το μαντήλι στα μαλλιά. Ποσο τις ομορφαίνει

Machine ghost

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 23 Αύγ 2024, 19:21

αυτο το G πάνω από την κεφάλα της , είναι αυτό που λένε σημείο G;
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 09 Οκτ 2024, 23:43

Προφητικό βιντεάκι πριν αρκετά χρόνια
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 04 Νοέμ 2024, 22:07

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Νοέμ 2024, 00:16

vantono έγραψε:
02 Αύγ 2024, 11:50
Otto Weininger έγραψε:
02 Αύγ 2024, 11:38
vantono έγραψε:
02 Αύγ 2024, 11:18
Τωρα που διωξατε το Σενεκαρο, θα σας παω αιμα ομως.
τελικά θα μου απαντήσει κανείς γιατί έφυγε αυτός;
Τον εβλεπα τον τελευταιο καιρο να τον τρελαινει η κατασταση με τα fake news στο πχορουμ, που ενας να ανεβάζει με κλικμπεϊτιά και απο κατω να του κανουν αμεσως σταθερά κερκιδα κάμποσοι τρώγοντας τις μύξες τους.
Εν προκειμένω ηταν για τον Αριστο που ανοιξε το νημα αυτο, άλλες φορες ηταν για τους Μαδουροφραπεζίτες. Ε, τωρα μαλλον τα πηρε και την εκανε.

Πηγα κατι σελιδες πιο πισω να δω, ρωτουσε αν υπαρχει κανενας κανονας του φορουμ που εν τέλει να τηρείται, και αφου το νημα αποδειχτηκε κλικμπεϊτιά γιατι δεν διαγραφεται, ο Μπερια του απάντησε οτι "θα το ειχα στειλει για βρουβες αλλα περιμενω πρωτα να επεμβει ο νηματοθετης να ζητησει μια συγγνωμη και να το διαγράψει απο μονος του", κατι τετοιο.

Καπως ετσι ξεκινησε, και τωρα ειμαι εγω με το Σαρπ να μου λεει οτι "εχει τον ορισμό της πούτσας η τυπισσα αγαπητέ μου", γιατι στραβοπούτσιασε και δες σε μια φαση πως βαζει το χερι μεσα απ'το σορτς και την αλφαδιάζει.
Mετα τις τελευταιες αποκαλυψεις για τον ντουντ απο την αλγερια δεν πρεπει να γυρισει για να ζητησει συγνωμη απο τον αριστο; :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών