Ο Γκρίζλι δεν είναι bodybuilder, τύπε και πιθανότατα έχει πάρει λιγότερα απ' ότι ο μέσος μπακαλιάρος fitness influencer.Chilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 23:47Γενικά τους μποντιμπίλντερ τους βρίσκω καταθλιπτικούς, σαν τα κοτόπουλα που τα φουσκώνουν με ορμόνες πριν το σφάξιμο
Μειωμένο εύρος κίνησης, κάποιοι δεν κλείνουν καν τα χέρια τους καλά και αναγκάζονται να αλλάξουν λαβές στα βάρη μόλις φουσκώσουν αρκετά.
Μειωμένη κινητικότητα και ευλυγισία, συσωρρευμένοι τραυματισμοί, μειωμένο προσδόκιμο ζωής, αντικοινωνική καθημερινότητα, γενικά τους λυπάμαι και ειλικρινά χαίρομαι όταν κάποιοι ελάχιστοι γίνονται τουλάχιστον λίγο διάσημοι σαν τον Γκρίζλι και βγάζουν (μάλλον) κανα φράγκο κλπ.
GYM
Re: GYM
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Νταν δεν είναι μποντιμπιλντερ είναι κάτι άλλο, αυτό είναι σα να μου λες αυτός είναι σουνιτης ο άλλος ειναι σιίτης, για μένα όλοι αυτοί είναι μουσουλμανοι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- omg kai 3 lol
Αυτός ο τύπος εντυπωσίασε Brian Shaw & Eddie Hall.... είναι άραγε αληθινός ή κάποιο είδος cyborg;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Έκανα διαλειμματική για δύο μήνες. Όχι κάτι ιδιαίτερο (13 ώρες νηστεία, 11 ώρες παράθυρο σίτισης).
Βλέπω λοιπόν στις εξετάσεις γλυκόζη 69, εκεί που ήταν μονίμως 85. Σταματάω τη διαλειμματική, τσουπ η γλυκόζη πάλι στη θέση της.
Εάν γνωρίζει κάποιος από τους ασχολούμενους, είναι σύνηθες αυτό;
Βλέπω λοιπόν στις εξετάσεις γλυκόζη 69, εκεί που ήταν μονίμως 85. Σταματάω τη διαλειμματική, τσουπ η γλυκόζη πάλι στη θέση της.
Εάν γνωρίζει κάποιος από τους ασχολούμενους, είναι σύνηθες αυτό;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
για έλξεις αρχίνα negatives. θα κουμπώσει με την απώλεια βάρους και την ενδυνάμωση από τις άλλες ασκήσεις και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κτυπάς ένα ταληράκι από το πουθενάChilloutbuddy έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 02:40Λοιπον πάμε πίσω στους κοινούς θνητούς (εμένα)
Τώρα που έκλεισα κάτι μήνες gym και πήρα μια ιδέα πού βρίσκομαι, συνειδητοποιώ ότι σ'αυτή τη φάση το σώμα μου είναι Φρανκενστάϊν, σα να έχεις πάρει κομμάτια από 3-4 διαφορετικούς ανθρώπους και τα κόλλησες σε ένα.
Τα πόδια μου είναι το μόνο κομμάτι που είναι ακόμα σε αξιοπρεπή κατάσταση, μάλλον τόσα χρόνια ποδήλατο και μπάσκετ με έχει βοηθήσει. Βάζω 110 κιλά στο leg extension και κάνω τέσσερα 10άρια σετ χωρίς πρόβλημα. Εμφανισιακά έχω τα μπούτια του Νίκου Γκάλη, οπότε λέω να τ'αφήσω στην ησυχία τους και απλά να συνεχίσω ποδηλασία για συντήρηση.
Οι κοιλιακοί μου είναι βασικά ανύπαρκτοι σ'αυτή τη φάση, και θαμμένοι κάτω από 2 δάχτυλα λίπους. Πρέπει να χάσω ένα δεκάρικο, το οποίο οκ δεν είναι τραγικό, ένα τριμηνάκι.
Οι ελκτικοί μου μυς (δικέφαλοι, πλάτη, τραπεζοειδής) είναι μεν χάλια αλλά τουλάχιστον τραβάω λίγο. Πχ κωπηλατική μπορώ 50-60 κιλά μπόλικες επαναλήψεις με προσεκτική στάση σώματος. Δεν έχω δοκιμάσει έλξεις ακόμα, μάλλον δε μπορώ ούτε μία σ'αυτή τη φάση, θα δοκιμάσω μόλις χάσω το δεκάρικο. Για την ώρα μηχανήματα μόνο, αλτήρες μπάρες και έλξεις αργότερα.
Οι μυς που σπρώχνουν (στήθος-τρικέφαλοι-ώμοι) είναι σε απόλυτα τραγική κατάσταση, made out of pure cheese. Απλά δεν έχω δύναμη, είδα γυναίκες να σηκώνουν στον πάγκο περισσότερα κιλά από μένα LOL
Κοιτάζοντας στον καθρέφτη γέρνω λίγο προς τα μπρος. Κάθε μέρα κάνω ασκήσεις περνώντας την ξύλινη μπάρα πίσω απ'το κεφάλι μου με λαβή όλο και πιό κλειστή μπας και ισιώσω λίγο. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά κάτι γίνεται.
Βασικά πρέπει να φάω καναδυό χρόνια μόνο και μόνο για να αποκτήσω μια σχετική ομοιομορφία / ισορροπία
Θα το παλέψω, κακό δεν κάνει.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
άσε μλκ έσπασα το πλευρό μουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 11:02για έλξεις αρχίνα negatives. θα κουμπώσει με την απώλεια βάρους και την ενδυνάμωση από τις άλλες ασκήσεις και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κτυπάς ένα ταληράκι από το πουθενά

πήγαινα πάνω απ'τις παλιές διπλές ράγες του τραμ στο λιμάνι, ήταν θαμμένες κάτω από σκόνη/λάσπη και δεν τις είδα καθόλου, μάγκωσε η ρόδα του ποδηλάτου ανάμεσα και έφυγα πάνω απ'το τιμόνι
6 βδομάδες τώρα και ακόμα μόλις σηκώσω το παραμικρό βάρος ξυπνάω το πρωί με πόνους
με πήγε πίσω αυτή η φάση.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ωχχχ μλκ μου, περαστικά!Chilloutbuddy έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 12:35άσε μλκ έσπασα το πλευρό μουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2025, 11:02για έλξεις αρχίνα negatives. θα κουμπώσει με την απώλεια βάρους και την ενδυνάμωση από τις άλλες ασκήσεις και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κτυπάς ένα ταληράκι από το πουθενά
πήγαινα πάνω απ'τις παλιές διπλές ράγες του τραμ στο λιμάνι, ήταν θαμμένες κάτω από σκόνη/λάσπη και δεν τις είδα καθόλου, μάγκωσε η ρόδα του ποδηλάτου ανάμεσα και έφυγα πάνω απ'το τιμόνι
6 βδομάδες τώρα και ακόμα μόλις σηκώσω το παραμικρό βάρος ξυπνάω το πρωί με πόνους
με πήγε πίσω αυτή η φάση.
(στο άμστερνταμ σκοτώνεται κόσμος έτσι ακριβώς κάθε χρόνο, με μάγκωμα των τροχών στις ράγες. και όχι μόνο τουρίστες αλλά και λόκαλς)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- EKPLIKTIKOS
Περαστικά τύποι μου
Αν μπορείτε μην εγκαταλείψετε τελείως
Εγώ μετά το τροχαίο μου με κάταγμα στο χέρι έκανα διατροφή πολύ προσεκτική, περπάτημα (ο γιατρός δεν άφηνε τρέξιμο) και ο,τι μπορούσα από γυμναστική (core και γυμναστική στη μια πλευρά).
Αν μπορείτε μην εγκαταλείψετε τελείως
Εγώ μετά το τροχαίο μου με κάταγμα στο χέρι έκανα διατροφή πολύ προσεκτική, περπάτημα (ο γιατρός δεν άφηνε τρέξιμο) και ο,τι μπορούσα από γυμναστική (core και γυμναστική στη μια πλευρά).
- Chilloutbuddy
Κι εγώ περπάτημα μόνο σ'αυτή τη φάση.. οκ δε με χαλάει, αλλαγή ρυθμού, έχει και καλό καιρό εδώ πέρα. Βασικά ανησυχητικά καλό, είμαστε μέσα Φθινοπώρου και ακόμα είναι φουλ καλοκαίρι με σορτσάκια ο κόσμος έξω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα 20 χρόνια στη Μελβούρνη, θυμάμαι άλλες χρονιές ανάβαμε ερκοντίσιον το πολύ 3-4 μέρες, φέτος πάει σερί μήνες.