Aπολογισμός διοικήσεων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Aπολογισμός διοικήσεων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 11 Απρ 2025, 17:01

Πρετεντέρης έγραψε:
06 Φεβ 2025, 15:38
Μην κλαίγεστε, ωραία παράγκα ειχατε:

https://www.facebook.com/share/r/18eeHn8QPj/
αυτό λέγεται θράσος
δε περιμένουμε βέβαια τίποτα λιγότερο από τους οπαδούς της πιο βρώμικης ομάδας της ευρώπης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 11 Απρ 2025, 17:22

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
11 Απρ 2025, 17:01
Πρετεντέρης έγραψε:

αυτό λέγεται θράσος
δε περιμένουμε βέβαια τίποτα λιγότερο από τους οπαδούς της πιο βρώμικης ομάδας της ευρώπης
Γκρεμίστηκε ο κόσμος σου. Δεν πειράζει, καλό Πάσχα! :003:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος » 11 Απρ 2025, 17:42

Πρετεντέρης έγραψε:
11 Απρ 2025, 17:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
11 Απρ 2025, 17:01
Πρετεντέρης έγραψε:

αυτό λέγεται θράσος
Γκρεμίστηκε ο κόσμος σου. Δεν πειράζει, καλό Πάσχα! :003:
Όμως ο μπούλης δεν σου λέει από ποιες χρονιές είναι. Δηλαδή αν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.
Ασχολίαστο πως τα μισά που δείχνει δεν είναι παραβάσεις. :smt005:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος » Χθες, 07:57

Χαμός στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Η παράταξη Βρανό-Φούζου ηττήθηκε . Ο Βρανό , ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος , πήρε λιγότερες ψήφους από αρκετά μέλη του ΔΣ. Αποδοκιμάστηκε απ' τους ψηφοφόρους η τακτική "'η εμείς που θα βάλουμε λεφτά ή το χάος". Η δε "καραφλή οχιά" καταποντίστηκε σε μη εκλόγιμη θέση. Δεν είναι απορίας άξιο που είχε το θράσος να θέσει υποψηφιότητα. Αξιοπερίεργο είναι που βρέθηκαν Παναθηναϊκοί να τον ψηφίσουν.
Ψηφίστηκαν όμως οι Σταθοκωστόπουλος και Μπακολίτσας ( εφοπλιστής ) που ήταν της παράταξης Βρανό-Φούζου. Μάλλον για δύο λόγους. 1) Είναι πλούσιοι και ο κόσμος πιστεύει πως μπορεί να ενισχύσουν οικονομικά. 2) Ο πατήρ Σταθοκωστόπουλος έχε αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις στο Βόλλεϋ Ανδρών την περίοδο 2003 - 2008 ( 2 πρωταθλήματα , 2 κύπελλα, 1 σούπερ καπ , Ντάντε κ.α. ).

Ακούγεται έντονα πως πολλοί υποψήφιοι σε εκλόγιμη θέση θα παραιτηθούν , προκειμένου να πάρουν τη θέση τους οι από κάτω της παράταξης Βρανό. Σαν αιτίες αναφέρονται δύο λόγοι . 1) Είναι φτωχοί και χωρίς Βρανό-Φούζο δεν διαθέτουν οι ίδιοι τα χρήματα προκειμένου να διατηρήσουν τον Ερασιτέχνη σε ανταγωνιστικό επίπεδο. 2) Σενάριο πως απειλήθηκαν - τραμπουκίστηκαν από οργανωμένους που πρόσκεινται στην πλευρά Φούζου. Μάλιστα φημολογείται πως αυτό το σενάριο το διακινούν άλλοι οργανωμένοι , αντίπαλοι των τραμπούκων. :102:

Υ.Γ. Η "καραφλή μάμπα" διαλαλεί πως δεν θα δεχτεί να μπει στο ΔΣ παρόλες τις παραιτήσεις , γιατί ο κόσμος μίλησε ... :lol: Πώς λέει η λαϊκή ρήση ; Κάποιος φοβέριζε τις γειτόνισσες πως θα κόψει την τσουτσού του. :smt005:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος » Χθες, 17:13

Παναγιώτης Αντωνόπουλος, υποψήφιος για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη :

Καλημέρα αδέρφια μου, έπειτα από τις διαδικασίες αλλά και τα εκαντοντάδες τηλεφωνήματα που δέχτηκα , Με την ερώτηση τι έγινε ? Και γιατί παραιτούνται?
Θεωρώ χρέος μου ως προς την αποκατάσταση της Αλήθειας να τοποθετηθώ.
Κατά τη διάρκεια των εκλογών είχαμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και συμετοχή , όλα κυλούσαν ομαλά παρά την ανοργανωσια και τη ταλαιπωρία λόγω της πολύωρης αναμονής στην ουρά. Στις 22.30 η κάλπη έκλεισε ψηφίζοντας και ο τελευταίος που περίμενε.
Στις 23.00 ξεκίνησε η διαδικασία, όλα κύλησαν ομαλά και άρχισε η καταμέτρηση, κατά της 3 το ξημέρωμα της Δευτέρας είχαμε σοβαρές ενδείξεις ( 300 ψηφοδέλτια καταμετρημένα από τα 1.089) ότι η 6 αδα της Λεωφόρου η οποία όμως στα ψηφοδέλτια είχε γίνει 5 αδα , μένοντας αγνός και άδολη αγάπη για τη Λεωφόρο μας και χωρίς να με ενδιαφέρει η προσωπική φιλοδοξία,συνέχισα τη καταμέτρηση με χαρά της επιτυχίας...πλανομουν πλάνη οικτρά .
Τα συγχαρητήρια προς τη πλευρά του Κοκκινάκη πήγαιναν και έρχονταν και καλώς ο ίδιος περίμενε τα τελικά αποτελέσματα.
Στις 4.30 το πρωί άπαντες σταματήσαμε για ένα 3ωρο διάλειμμα , αποχωρησαμε , επέστρεψα μόνο εγώ από τους υποψηφίους και συνεχίστηκε η διαδικασία , τα αποτελέσματα τα αναρτουσαμε ανά 100 ψηφοδέλτια η τάση ήταν ίδια η πεντάδα του Κοκκινάκη επικράτησε. Αναμένοντας τα επίσημα τελικά αποτελέσματα, ο πρώτος σε σταυρούς επέστρεψε στο Τάφο του Ινδού, σε κάτι ιδίαν συζήτηση μου λέει " Με απειλεί η 13 , και όσο και αν αγαπάω τον Παναθηναϊκό δε θα βάλω την οικογένεια μου πιο κάτω"
Του λέω" Νίκο έχεις τη δύναμη και τη στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, μην παραιτηθείς και μας προδώσεις ,γιατί αν το κάνεις καλύτερα άλλαξε ομάδα. "
Επιμένει ότι απειλείται και θα αποχωρήσει.
Κατά της 17.00 έρχεται στο Τάφο αντιπροσωπεία της θύρας 13 κάθεται και συζητά με τον Πρώτο σε ψήφους.
Είμαι στο ίδιο τραπέζι ακούγοντας τη συζήτηση ακριβώς.
Ενώ του έδωσαν τα συγχαρητήρια για την εκλογή του και την επικράτηση της 5αδας άρχισαν σε ήρεμο τόνο , και τον ερωτούν για την επόμενη μέρα και τι έχει στο μυαλό του να κάνει...
Ο Κοκκινάκης τους απαντά κάτσε να δούμε τα τελικά και τι θα αποφασίσει ο Βρανοπουλος και θα "δούμε" ...
Εύλογα του θέτουν το ερώτημα ,.ότι η πλευρά Βρανόπουλου έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραιτηθεί , τι κάνουμε έχεις πλειοψηφία....
Απάντηση: μα δεν είμαι κόντρα στο Βρανόπουλο ..
Επιμένει η αντιπροσωπεία και τον ρωτά :
Νίκο έχεις τα χρήματα να αναλάβεις το κόστος των τμημάτων??
Απάντηση : Όχι
Έχεις κάποιον στο μυαλό σου που θα μπορούσες να τον προσεγγίσεις και να αναλάβει??
Απάντηση: Όχι
Ωραία τότε σαν πρώτος βγες μπροστά να πάμε ,όλοι μαζί να καταγγείλουμε τη σύμβαση για τη διπλή ανάπλαση.
Κρατήθητε τώρα γιατί γυρίζει το μπιφτέκι..
Απάντηση: μα δεν είμαι κατά του Βοτανικού, απλά θέλω να μείνει και η Λεωφόρος.
Να δούμε με το Βρανόπουλο τι μπορεί να γίνει έχω και σχέδια από αρχιτέκτονες για κλειστό εδώ.
Εκεί ένας από την αντιπροσωπεία, σηκώνει το τόνο της φωνής του και τον ρωτά : " Δηλαδή Νίκο με το Βρανόπουλο στο Βοτανικό?, αυτό μας λες "
Δεν απαντά τιποτα ...
Και κλείνει η κουβέντα με το εξής :
" Νίκο , αν δε μπορείς να βγεις μπροστά τότε παραιτησου, παραιτησου για να μην έχουμε αλλά "
Ρωτάω εκεί επί τόπου εγώ .
Τι εννοείς με τα άλλα??
Χρεοκοπία πρωτοδικεία και αλλά του παρελθόντος,μου απάντησαν.

Και έπειτα αποχώρησαν .
Αυτό αδέρφια δεν είναι ούτε τραμπουκα ούτε απειλή , είναι γνήσιο ενδιαφέρον και ανυσηχια για το μέλλον του ΠΑΟ και του γηπέδου.
Αυτά και όποιος τολμά ας με αντιμετώπιση πρόσωπο με πρόσωπο να πει ότι δεν έγιναν έτσι...
Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο..
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3471523415

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών