Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger
Δημοσιεύσεις: 38595
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 30 Ιαν 2019, 01:53

Εικόνα


Let them make the first mistake. We make the last move.


Άβαταρ μέλους
wooded glade
Δημοσιεύσεις: 29284
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιαν 2019, 02:21

Otto Weininger έγραψε:
30 Ιαν 2019, 01:52
wooded glade έγραψε:
30 Ιαν 2019, 01:39
Otto Weininger έγραψε:
30 Ιαν 2019, 00:47


:D
Πόσο έδινε αυτό ; 1.15 ;
1ος εναντίον 4ου με 13 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους ήταν.
1.62 στο στοίχημαν.
Έπιασες 1.62 ρε θηρίο ;
Γι αυτό φωταγωγήθηκε η Ομόνοια ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger
Δημοσιεύσεις: 38595
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 30 Ιαν 2019, 02:25

Με δουλεύεις;

Σου έδειξα απλά τι σημαίνει να κοιτάς τις αγορές και να ξέρεις να το ερμηνεύσεις. Αν το ζητούμενο είναι ενα μόνο παιχνίδι στο βγάζω κάθε μέρα με επαλήθευση 90+%

Αλλα εγώ κυνηγάω άλλες αποδόσεις.


Let them make the first mistake. We make the last move.


Άβαταρ μέλους
wooded glade
Δημοσιεύσεις: 29284
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 30 Ιαν 2019, 04:24

Otto Weininger έγραψε:
30 Ιαν 2019, 02:25
Με δουλεύεις;

Σου έδειξα απλά τι σημαίνει να κοιτάς τις αγορές και να ξέρεις να το ερμηνεύσεις. Αν το ζητούμενο είναι ενα μόνο παιχνίδι στο βγάζω κάθε μέρα με επαλήθευση 90+%

Αλλα εγώ κυνηγάω άλλες αποδόσεις.
Παλιό το κόλπο με τα 1.30άρια-1.40άρια.
Το έχουν κάνει πολλοί για να κάνουν τους πονηρούς και μετά λένε "γκλιπ-μπρου-γκλοπ" και εξαφανίζονται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade
Δημοσιεύσεις: 29284
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Ιαν 2019, 01:43

Το αντίπαλο δέος

Ο στόχος μας είναι να πάρουμε λεφτά από το στοίχημα.
Ποιός όμως είναι αυτός που θέλει να μας τα στερήσει ;
Υπάρχει κάποιος που θέλει να μας τα στερήσει και τι κάνουμε ;

Κατά μία πρώτη προσέγγιση δεν υπάρχει.
Υπάρχει η μπάλα.
Αν είμαστε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιά, δεν υπάρχει κανένας που λέει ότι δεν επιτρέπεται να κατακτήσουμε το τσάμπιονς ληγκ. Αλλά πρέπει να ξέρουμε τόπι και να κερδίζουμε τη Σπόρτινγκ Λισαβώνος και τον Απόλλωνα Λεμεσσού. Αν δεν ξέρουμε δεν γίνεται.
Ομοίως και σαν παίκτες του στοιχήματος.

Σε δεύτερη προσέγγιση όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς και αδυσώπητους αντιπάλους.

Ο ένας είναι η παράγκα.
Η παράγκα στήνει αγώνες αλλά η αλήθεια είναι ότι και να στήνει και να μην στήνει, είναι μέρος του τοπίου. Αν δεν έστηνε μερικά τότε απλά όλοι οι άσσοι του 2.10 ας πούμε θα ήταν άσσοι του 1.85, οπότε μία η άλλη.
Αλλά η κατευθυνόμενη από τους μπουκ παράγκα δεν είναι. Οι μπουκ βλέπουν ποιά παιχνίδια τους έρχονται μονόπατα ή σε ποιές περιπτώσεις έχουν το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και ενεργούν ανάλογα.
Έτσι εάν π.χ. κερδίσει ο Παναθηναϊκός μέσα στο Μπερναμπέου και πληρώνει 12.50 δεν πάει να πει ότι το 1/12.50 του συνολικού χρηματικού ποσού στο 90 minute result του Ρεάλ - Παναθηναϊκός είναι στο διπλό του Παναθηναϊκού. Κατά μέσο όρο εκεί είναι, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι το 1/20ο των χρημάτων στο διπλό και αυτός να πληρώνει όχι 20.00 αλλά 12.50. Τον συμφέρει λοιπόν το διπλό, αν μπορεί να το κανονίσει.
Υπάρχουν σαϊνια που τους έχουν ξαμολημένους για τέτοιες καταστάσεις και είναι στεν μπάϊ. Φυσικά μπορεί να μην γίνεται πάντα -δεν το δίνει η Ρεάλ στον Παναθηναϊκό το ματσάκι- υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που γίνεται.
Αυτούς δεν τους πιάνει ούτε η ΟΥΕΦΑ, ούτε ο "οργανισμός Πλατινί', ούτε η ΕΕΕΠ, ούτε κανένας. Τον Μπέο μπορεί να τον πιάνει που ήθελε να τα οικονομήσει για πάρτη του και εις βάρος των εταιρειών, τις εταιρείες δεν τις πιάνει.

Άλλος παράγοντας εις βάρος μας είναι οι γκανιότες και οι φόροι.
Υπάρχει γκανιοτολαγνεία-φορολαγνεία και το κράτος δεν μας προστατεύει αλλά μας κοροϊδεύει.

Υπάρχει όμως και τρίτος παράγοντας.
Είναι ότι παίζουμε εναντίον επιστημόνων πλέον και όχι όπως παίζαμε παλιά ΠΡΟΠΟ με τον ΟΠΑΠ.
Ο ΟΠΑΠ του παλιού καιρού ήταν δύο όροφοι στην οδό Πειραιώς όπου εστεγάζοντο τα πασοκάκια που τον αποτελούσαν.
Κάθε βδομάδα κατηρτίζετο το δελτίο ΠΡΟΠΟ, τυπωνόταν, μοιραζόταν και πήγαιναν όλοι για ύπνο μέχρι την Κυριακή το βράδυ που τελείωναν οι αγώνες και άρχιζε η διαλογή.
Μέχρι εκεί ήξερε ο ΟΠΑΠ από μπάλα.
Α' υπήρχαν και τα ... ποσοστά των κληρώσεων που έπρεπε κι αυτά να υπάρχουν γιατί σε περίπτωση ματαίωσης-διακοπής έπρεπε να κάνουν κλήρωση με μπαλάκια για να βγει το σημείο.
Εκεί λοιπόν έβλεπες κάτι τριάδες ποσοστών όπως "Ολυμπιακός - Άνω Πετράλωνα 40-40-20, Αχαρναϊκός - Μικτή Κόσμου 20-40-40" !
Τόσο ήξεραν.
Αυτά τα ποσοστά τα έβγαζε επιτροπή μάλιστα και την επιτροπή αυτή την αποτελούσαν τότε πανάσχετοι, ... καλλιτέχνιδαι του λαϊκού άσματος είχαν μπει στην επιτροπή.
Δηλαδή η Φούλη Δημητρίου !
Έτσι ήταν το σύστημα, έτσι τα είχε κάνει το πασόκιο, αλλά και τι τους ένοιαζε ποιά ομάδα κέρδιζε και ποιά έχανε ; Δεν τους ένοιαζε.

Σήμερα κύριοι είναι αλλοιώς.
Να σας πω πανεπιστήμια που έχουν συνεργαστεί με τους μπουκ για να βγαίνουν οι αποδόσεις των αγώνων και επίσης οι αποδόσεις του σωστού σκορ, βάσει κατανομών πιθανοτήτων:

Nottingham - Cardiff - Dublin - Catagna

Αυτά τα τέσσερα έχει πάρει το μάτι μου που έχουν δημοσιεύσει μαθηματικά papers αλλά θα είναι κι άλλα.
Δηλαδή τη δουλειά που συζητάμε εμείς εδώ την κάνουν ήδη οι μπουκ.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αν τα άφηναν τα πράγματα όπως ήταν, με τη Φούλη Δημητρίου, θα κερδίζαμε.
Εννοώ βέβαια δεν θα παίζαμε προκαθορισμένο με αντίπαλο τη ... Φούλη Δημητρίου, αλλά θα παίζαμε μεταξύ μας, αμοιβαίο.
Ο λαός του στοιχήματος είναι λαός που την έχει φάει τη μπάλα με το κουτάλι. Λειτουργεί ο μηχανισμός του bio-feedback και θα καθόντουσαν πάλι οι αγώνες στις νορμάλ ποσοστώσεις τους, ώστε και πάλι το δικό μας έργο θα ήταν δύσκολο.

Που καταλήγει λοιπόν η όλη υπόθεση ;
Καταλήγει αφ' ενός ότι πρέπει κανείς να είναι διαβασμένος και να έχει τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεση του. Αλλοιώς ο κάθε αχαχούχας που ανοίγει μία εφημερίδα την ώρα που κάθεται στη χ*στρα και λέει θα παίξω αυτό κι αυτό κι αυτό, δεν είναι παρά ένας μπαγλαμάτορας που θα πετάξει τα λεφτά του.
Αφ' ετέρου ότι οι τσιπροκαταστάσεις -και όχι μόνο- πάνε να μας φάνε με τους κλεψιμέϊκους φόρους (φόροι στη χασούρα !).

Αλλά καταλήγει και αλλού.
Είπαμε ότι δεν υπάρχει "νόμος του ποδοσφαίρου".Υπάρχουν "νόμοι του ποδοσφαίρου", ανάλογα με τη στατιστική μέθοδο που χρησιμοποιεί κανείς & τα δεδομένα που δέχεται η μέθοδος αύτη προς ανάλυσιν.
Καταλήγει όμως να έχουν όλοι προσεγγίσει αρκετά κοντά στον "νόμο", μετά από τόση δουλειά που έχουν κάνει.
Αυτό σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι κοντά στο Λόττο που είναι άκυρο και μάταιο παιχνίδι, όχι επειδή φταίνε τα μπαλάκια αλλά επειδή η εξυπνάδα δεν μετράει και θα στα φάει τα λεφτά η γκανιότα αν το παίξεις.

Τα περιθώρια λοιπόν είναι μικρά, σ' αυτό το σπορ που λέγεται ποδόσφαιρο.
Είναι κάτι που πρέπει κι αυτό να το ξέρετε.
Σε άλλα σπορ δεν ξέρω, ίσως είναι μεγαλύτερα γι αυτούς που θα ήθελαν να ασχοληθούν αλλά στο ποδόσφαιρο είναι σχετικώς μικρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 01 Φεβ 2019, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade
Δημοσιεύσεις: 29284
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 17:04

Re: Το ultimate στην πρόγνωση των αγώνων ποδοσφαίρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Ιαν 2019, 07:05

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών