Δε συμφωνώ με αυτό που λες,γιατί έχω θέσει συγκεκριμένες συμπεριφορές ως παράδειγμα του ποδοσφαιρικούSid Vicious έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 00:17To γνωρίζω ότι έχω δίκιο και έχοντας δίκιο για το τίτλο σημαίνει πως έχω δίκιο και στα υπόλοιπα. Αλλά είναι κάτι άνευ σημασίας αυτό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 23:59Για τον τίτλο έχεις ένα δίκιο.Σκεφτόμουν στην αρχή,τι να βάλω καιSid Vicious έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 23:48Το ερώτημα είναι επιφανειακό και δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά. Πρώτον καθοδηγεί σε συμπέρασμα μέσα από την ερώτηση άρα ο νηματοθετης δεν κάνει ερώτηση αλλά κατά χουλιγκανιστικο τρόπο προσπαθεί να επιβάλει μια απάντηση η οποία είναι το προσωπικό του συμπέρασμα.
Αλλά ακόμη κι αν ήταν απλό ερώτημα για να μην επιφανειακό θα έπρεπε πρώτα αυτός που κάνει την ερώτηση να απαντήσει πρώτα τι είναι πραγματικά "κλαπαρχιδες", δεύτερο τι είναι πραγματικά "οπαδοί" και τρίτο και κυριότερο να δώσει μια απάντηση στο νόημα και είναι του "είμαστε".
σκέφτηκα κάτι προβοκατόρικο για να το δει ο κόσμος.Το κλαπαρχίδες
δεν επιδέχεται ερμηνείας σαν λέξη αλλά το βάζω σε εισαγωγικά γιατί
δε θέλω να παρεξηγηθώ.Το οπαδοί αναφέρεται σε όλους εμάς που
υποστηρίζουμε μια ομάδα.Ακόμα και εμείς οι "μετριοπαθείς",έχουμε
λόγο να υποστηρίζουμε την ομάδα μας?Πως ερμηνεύεται αυτή η
στάση ως κοινωνικό/ψυχολογικό φαινόμενο?Γιατί κακά τα ψέματα
δεν είναι ορθολογικό να βγαίνει κάποιος στο καφενείο και να λέει
"Κερδίσαμε" όταν έπαιζαν άλλοι "για μας".
Δεν μπορείς καταρχάς να λες για μια λέξη ότι δεν επιδέχεται ερμηνεία και παρόλα αυτά να την χρησιμοποιείς και μάλιστα ως κύριο επιθετικό χαρακτηρισμό του ερωτήματος. Κατανοείς πως όλο αυτό όπως το έθεσες κάνει το ερώτημα σου παράδοξο και παράλογο;
Και πολύ σημαντικό επίσης δεν έγραψες περί του τρίτου και κυριότερου πυλώνα , τη νοηματοδότηση και σημασία του "είμαστε". Λυπάμαι, έτσι δεν μπορεί να γίνει λογική κουβέντα, μιλάμε για παραλογισμο.
οπαδισμού.Επίσης στο "είμαστε" γίνομαι πολύ σαφής.Υποστηρίζω μια ομάδα και για αυτό βάζω και τον εαυτό μου
στο κάδρο.Όπως και να έχει,αμά δεν μπορώ να σε πείσω να συμμετέχεις στην κουβέντα,δε χρειάζεται να το κουράζουμε
και πολύ.Έστω και έτσι,έγραψες κάτι πιο ουσιαστικό σαν κριτική από το "Τον παίρνεις και γέρνεις" που γράφει ένας πιο
πάνω.