Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Re: Άρης - Ολυμπιακός 6-10-2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 26 Σεπ 2019, 12:02

Arisvilla έγραψε:
26 Σεπ 2019, 12:00

Ε κοίταξε δύο είναι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης 50% πιθανότητες είχες αλλά ατύχησες.
Καλαμαρια? :smt017
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 26 Σεπ 2019, 12:02

Arisvilla έγραψε:
26 Σεπ 2019, 11:58
Καλά για τον συγχωρεμένο τον "μαγκια μου που είμαι παοκτζής" πασίγνωστο οτι ήταν αρειανός. Αλλά για να το προχωρήσουμε λίγο αφού μας κατηγορείτε επειδή έχουμε πρόεδρο που δήλωνε ολυμπιακός μικρός, ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας τι ομάδα ήταν μικροί? Για το σύμβολο σας τον Κούδα που έκανε δηλώσεις όταν κατέβηκε στον Πειραιά οτι μόνο στον Ολυμπιακό θέλει να παίξει και σας τον έστειλε πίσω η χούντα ετσιθελικά τι λέτε?
Ο Ζαγορακης ΑΕΚ.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Σεπ 2019, 12:46

Drexler έγραψε:
26 Σεπ 2019, 12:02
Arisvilla έγραψε:
26 Σεπ 2019, 12:00

Ε κοίταξε δύο είναι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης 50% πιθανότητες είχες αλλά ατύχησες.
Καλαμαρια? :smt017
Αλλο Καλαμαριά (πατρίδα) άλλο Θεσσαλονίκη χαχαχα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2019, 12:49

Jolly Roger έγραψε:
25 Σεπ 2019, 23:38
ο αιώνιος αντίπαλος είναι και θα είναι ο Παναθηναϊκός.

ο σημερινός τους αντίπαλος είναι ο Σαββίδης.
Αυτό ακριβώς είναι που ισχύει τώρα. Αν και το "θα είναι" και "αιώνιος" είναι σχετικό καθότι δεν ξέρεις τι συσχετισμοί μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2019, 12:59

Arisvilla έγραψε:
25 Σεπ 2019, 19:38
Παρταλι έγραψε:
25 Σεπ 2019, 17:22
Arisvilla έγραψε:
25 Σεπ 2019, 13:57

Δηλαδή σε τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον "εχθρό" σου και εμάς προτιμούσες να το χάσουμε εμείς? Μίλα ξεκάθαρα δεν σε καταλαβαίνω. Και γιατί μετά το ματς οπαδοί σου πανηγύριζαν την ήττα μας με συνθήματα? Γίνεται να πανηγυρίζεις τη νίκη του "εχθρου"?
εγω ημουν 4 χρονων και παραλιγο να αγγιζα το τιμημενο πανι αλλα στραβωσε τελευταια στιγμη η φαση και με απεκλεισε ο Μακης απο το πουλμαν

μια απορια... εσυ εκτος απο μενα, εχεις κανεναν αλλον εχθρο? ΟΣΦΠ πιχι, ΑΕΚ, ΠΑΟ
Ολοι αυτοί "εχθροί" μου είναι οπαδικά αλλά τους σέβομαι κιόλας και τους αναγνωρίζω ως μεγάλες ομάδες. Στην Πάτρα με τους γαύρους που ήμουν έπεσε ξύλο αλλά μετά στο γήπεδο μας χειροκρότησαν. Με τους βάζελους το 2010 πάλι έγιναν κάποια επεισόδια αλλά σεβασμός υπάρχει φάνηκε και από την επίσκεψη του Ντόκεν φέτος. Με τους Αεκτζήδες υπήρχε κόντρα παλιότερα λόγω του άτυχου περιστατικού με τον Ξηροκώστα αλλά εγώ προσωπικά και η πλειοψηφία των αρειανών τους θεωρώ αρσενικούς οπαδούς και η ομάδα τους πήρε προπερσι ένα πολύ μάγκικο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μου όμως είσαι εσύ, όπως και εγώ είμαι ο αντίπαλος σου άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι. Αυτό που μου την σπάει με εσάς είναι ο μικρομεγαλισμός σας και οτι προσπαθείτε να εμφανίσετε σαν εχθρό σας μια ομάδα η οποία έχει τους δεκαπλάσιους και τίτλους από εσένα. Δεν είναι αντίπαλος σου ο γαύρος ιστορικά. Ο ΑΡΗΣ είναι. Τα τελευταία χρόνια νομίζετε οτι λόγω του Ρώσου έχει αλλάξει το dna της ομάδας σας. Αλλά για να γίνει αυτό θέλετε πολλά ψωμιά ακόμα. Εμείς στο μπάσκετ πήραμε 9 πρωταθληματα σε 12 χρόνια και 6 νταμπλ. Κάντε και εσεις κάτι ανάλογο στη μπάλα και θα ανεβείτε μετά επίπεδο σαν ομάδα.
Ο Οαρης δεν είναι αντίπαλος. έχουν αλλάξει τα δεδομένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια ,τι να κάνουμε δηλαδή. Η κόντρα ΠΑΟΚ - Οάρη βρέθηκε στην κορύφωση της δεκαετίες 80 και κυρίως 90 και σταδιακά άρχισε να φθίνει γιατί ακριβώς για τον ΠΑΟΚ δεν θεωρείστε ο κύριος αντίπαλος αλλά απλά μια ευκαιρία για καζούρα μεταξύ μας ως Θεσσαλονικών. Επιθυμείτε να είναι ο ΠΑΟΚ κύριος αντίπαλος σας απλά για αν κλέψετε λίγο από το φως του ως μικρότερη ομάδα που είστε. Κλασσική τακτική που όμως μόνοι σας τα λέτε και πιστεύετε. Σιγα μην κάτσει ο ΠΑΟΚ να εχει κυρια του ασχολια μια μικρομεσαια ομάδα, να είμαστε λίγο σοβαροί.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Σεπ 2019, 13:05

Sid Vicious έγραψε:
26 Σεπ 2019, 12:59
Arisvilla έγραψε:
Παρταλι έγραψε:
25 Σεπ 2019, 17:22

εγω ημουν 4 χρονων και παραλιγο να αγγιζα το τιμημενο πανι αλλα στραβωσε τελευταια στιγμη η φαση και με απεκλεισε ο Μακης απο το πουλμαν

μια απορια... εσυ εκτος απο μενα, εχεις κανεναν αλλον εχθρο? ΟΣΦΠ πιχι, ΑΕΚ, ΠΑΟ
Ολοι αυτοί "εχθροί" μου είναι οπαδικά αλλά τους σέβομαι κιόλας και τους αναγνωρίζω ως μεγάλες ομάδες. Στην Πάτρα με τους γαύρους που ήμουν έπεσε ξύλο αλλά μετά στο γήπεδο μας χειροκρότησαν. Με τους βάζελους το 2010 πάλι έγιναν κάποια επεισόδια αλλά σεβασμός υπάρχει φάνηκε και από την επίσκεψη του Ντόκεν φέτος. Με τους Αεκτζήδες υπήρχε κόντρα παλιότερα λόγω του άτυχου περιστατικού με τον Ξηροκώστα αλλά εγώ προσωπικά και η πλειοψηφία των αρειανών τους θεωρώ αρσενικούς οπαδούς και η ομάδα τους πήρε προπερσι ένα πολύ μάγκικο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μου όμως είσαι εσύ, όπως και εγώ είμαι ο αντίπαλος σου άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι. Αυτό που μου την σπάει με εσάς είναι ο μικρομεγαλισμός σας και οτι προσπαθείτε να εμφανίσετε σαν εχθρό σας μια ομάδα η οποία έχει τους δεκαπλάσιους και τίτλους από εσένα. Δεν είναι αντίπαλος σου ο γαύρος ιστορικά. Ο ΑΡΗΣ είναι. Τα τελευταία χρόνια νομίζετε οτι λόγω του Ρώσου έχει αλλάξει το dna της ομάδας σας. Αλλά για να γίνει αυτό θέλετε πολλά ψωμιά ακόμα. Εμείς στο μπάσκετ πήραμε 9 πρωταθληματα σε 12 χρόνια και 6 νταμπλ. Κάντε και εσεις κάτι ανάλογο στη μπάλα και θα ανεβείτε μετά επίπεδο σαν ομάδα.
Ο Οαρης δεν είναι αντίπαλος. έχουν αλλάξει τα δεδομένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια ,τι να κάνουμε δηλαδή. Η κόντρα ΠΑΟΚ - Οάρη βρέθηκε στην κορύφωση της δεκαετίες 80 και κυρίως 90 και σταδιακά άρχισε να φθίνει γιατί ακριβώς για τον ΠΑΟΚ δεν θεωρείστε ο κύριος αντίπαλος αλλά απλά μια ευκαιρία για καζούρα μεταξύ μας ως Θεσσαλονικών. Επιθυμείτε να είναι ο ΠΑΟΚ κύριος αντίπαλος σας απλά για αν κλέψετε λίγο από το φως του ως μικρότερη ομάδα που είστε. Κλασσική τακτική που όμως μόνοι σας τα λέτε και πιστεύετε. Σιγα μην κάτσει ο ΠΑΟΚ να εχει κυρια του ασχολια μια μικρομεσαια ομάδα, να είμαστε λίγο σοβαροί.
Χαχαχαχα 7,99 ευρώ με την μικρομεσαία ομάδα όσα και με το ποκ. Εσύ ξέρω ασχολείσαι μόνο με ομάδες του βεληνεκούς σου όπως Μπαρτσελόνα, Ρεαλ, Λίβερπουλ.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2019, 13:08

Rocco Siffredi έγραψε:
26 Σεπ 2019, 01:16
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
26 Σεπ 2019, 00:02
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο αντιπαθής στη Νότια Ελλάδα από
τον Άρη,τολμώ να πω και σε σχέση με την ΑΕΚ.Οι
Παναθηναικοί τουλάχιστον είναι πιθανότερο να αντιπαθήσουν
τον ΠΑΟΚ παρά την ΑΕΚ.
απο τον αρη ναι , το υπολοιπο δεν ισχυει
οπαδικα ειναι ψιλοανυπαρκτος Ν Ελλαδα οποτε δεν υπαρχει αυτη η καθημερινη κοντρα που εχουν οι 3 μεταξυ τους
και σε επιπεδο τιτλων ειναι πολυ μακρια ακομα για να υπαρχει σοβαρη απειλη
Χαίρω πολύ με τον Άρη ούτε καν ασχολούνται στην Αθήνα και αυτό είναι και φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό είναι να τους είναι πιο αντιπαθές Θεσσαλονικιώτικο σωματείο ο ΠΑΟΚ ως πιο ανταγωνιστικός και όχι ο άρης, ο Ηρακλής ή ο Απόλλων. Και στην 13 που πηγα φέτος, ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίζαν στα συνθήματα (με αυτή την σειρα, με την μερίδα του λέοντος στα μπινελίκια να έχει ο ολυμπιακός και να ακολουθεί η ΑΕΚ και μετά ο ΠΑΟΚ)

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2019, 13:11

Arisvilla έγραψε:
26 Σεπ 2019, 13:05
Sid Vicious έγραψε:
Arisvilla έγραψε:

Χαχαχαχα 7,99 ευρώ με την μικρομεσαία ομάδα όσα και με το ποκ. Εσύ ξέρω ασχολείσαι μόνο με ομάδες του βεληνεκούς σου όπως Μπαρτσελόνα, Ρεαλ, Λίβερπουλ.
Αυτή την στιγμή (τα τελευταία χρόνια δηλαδή) ανταγωνιστικές μου ομάδες είναι ολυμπιακός και ΑΕΚ. Εσείς είστε απλα μια μικρομεσαια ομάδα που ανέβηκε πέρσι στην Α εθνικη. Αυτή είναι η ψυχρή αντικειμενική αλήθεια και ας μην σε αρέσει.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 26 Σεπ 2019, 13:17

Arisvilla έγραψε:
Με τους βάζελους το 2010 πάλι έγιναν κάποια επεισόδια αλλά σεβασμός υπάρχει φάνηκε και από την επίσκεψη του Ντόκεν φέτος.
Αυτό όμως ήταν λόγω φιλικής διαπροσωπικής σχέσης του Ντόκεν με τον συγχωρεμένο τον Κουκ, έτσι δεν είναι;

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 26 Σεπ 2019, 13:20

Sid Vicious έγραψε:
26 Σεπ 2019, 13:11
Arisvilla έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:

Αυτή την στιγμή (τα τελευταία χρόνια δηλαδή) ανταγωνιστικές μου ομάδες είναι ολυμπιακός και ΑΕΚ. Εσείς είστε απλα μια μικρομεσαια ομάδα που ανέβηκε πέρσι στην Α εθνικη. Αυτή είναι η ψυχρή αντικειμενική αλήθεια και ας μην σε αρέσει.
Εντάξει είπαμε είμαστε μικρομεσαία ομάδα εσείς είστε Μπαρτσελόνα. Τώρα το πως στα μεταξύ μας παιχνίδια συνολικά οι νίκες είναι 72 64 για εσένα και έχουμε τον ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων δεν ξέρω. Και το πως τολμάτε να θεωρείτε ιστορικά αντιπάλους σας ομάδες όπως ο γαύρος με δεκαπλάσιους και τίτλους από εσένα, τον βάζελο με πενταπλάσιους και το χανούμι με τετραπλάσιους δεν μπορώ να το καταλάβω. Βέβαια οι οπαδοί του ποκ και όχι μόνο μπορεί να σε αντιπαθούν τελευταία γιατί την τελευταία τριετία έχεις γίνει αντικειμενικά η πιο αντιπαθητική ομάδα σε όλη την Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι σε θεωρούν και αντίπαλο τους.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 26 Σεπ 2019, 13:29

Sid Vicious έγραψε:
Επιθυμείτε να είναι ο ΠΑΟΚ κύριος αντίπαλος σας απλά για αν κλέψετε λίγο από το φως του ως μικρότερη ομάδα που είστε. Κλασσική τακτική που όμως μόνοι σας τα λέτε και πιστεύετε. Σιγα μην κάτσει ο ΠΑΟΚ να εχει κυρια του ασχολια μια μικρομεσαια ομάδα, να είμαστε λίγο σοβαροί.
ενω εσεις δεν κανετε το ιδιο στο παοκ οσφπ; :lol:
Sid Vicious έγραψε:
26 Σεπ 2019, 12:49
Jolly Roger έγραψε:
25 Σεπ 2019, 23:38
ο αιώνιος αντίπαλος είναι και θα είναι ο Παναθηναϊκός.

ο σημερινός τους αντίπαλος είναι ο Σαββίδης.
Αυτό ακριβώς είναι που ισχύει τώρα. Αν και το "θα είναι" και "αιώνιος" είναι σχετικό καθότι δεν ξέρεις τι συσχετισμοί μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον.
αυτα δεν αλλαζουνε απο την μια στιγμη στην αλλη
και η Λιβερπουλ εχει να παρει 30 χρονια πρωταθλημα αλλα με την Μαν Γ ειναι ακομα η μεγαλυτερη αντιπαλοτητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 26 Σεπ 2019, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 26 Σεπ 2019, 13:30

Κλέβει εκκλησία ο arisvilla
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 26 Σεπ 2019, 13:35

Να θυμίσουμε βέβαια πως την προτελευταία φορά που επέστρεψε ο Άρης στην Α΄ Εθνική, για δύο συνεχόμενες χρονιές τερμάτισε πάνω από τον ΠΑΟΚ (που έμεινε αμφότερες εκτός Ευρώπης), με τους παοκτζήδες να έχουν ως αποκούμπι τις νίκες μέσα στην Τούμπα, ενώ αξέχαστα έχουν μείνει τα καραγκιοζιλίκια-επίδειξη παοκοφροσύνης του Μπαλάφα και του Αθανασιάδη το 2009 στο Κύπελλο, κατά τη διαδικασία των πέναλτι. :lol:

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 26 Σεπ 2019, 14:11

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 26 Σεπ 2019, 14:49

26 Σεπ 2019, 01:49
Rocco Siffredi έγραψε:
26 Σεπ 2019, 01:16
26 Σεπ 2019, 00:02
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο αντιπαθής στη Νότια Ελλάδα από
τον Άρη,τολμώ να πω και σε σχέση με την ΑΕΚ.Οι
Παναθηναικοί τουλάχιστον είναι πιθανότερο να αντιπαθήσουν
τον ΠΑΟΚ παρά την ΑΕΚ.
απο τον αρη ναι , το υπολοιπο δεν ισχυει
οπαδικα ειναι ψιλοανυπαρκτος Ν Ελλαδα οποτε δεν υπαρχει αυτη η καθημερινη κοντρα που εχουν οι 3 μεταξυ τους
και σε επιπεδο τιτλων ειναι πολυ μακρια ακομα για να υπαρχει σοβαρη απειλη
Ναι οκ οι Παναθηναικοί και οι Αεκτσήδες έχουν κόντρα σε επίπεδο
οργανωμένων είναι αλήθεια,για τους απλούς φιλάθλους δε νομίζω
ότι ισχύει, εν πάση περιπτώση επειδή το νήμα ξεκίνησε για το Άρης
vs Ολυμπιακός με ολίγον Θεσσαλονικιώτικη κόντρα μέσα, λέω να
μην πηδήξω τη συζήτηση οπότε δεν συνεχίζω.
Με τον Παναθηναικο και την ΑΕΚ συμβαινει το εξης περιεργο : απο τη μια υπαρχει τεραστια οπαδικη κοντρα των οργανωμενων στην Αθηνα, ισως γιατι εχουν μεγαλο ογκο οπαδων στην πρωτευουσα και απο την άλλη, σε επιπεδο απλου φιλαθλου (που ειναι και η πλειοψηφια ο απλος κοσμος) εχουμε μια αρκετα φυσιολογικη σχεση τηρουμενων των αναλογιων, ισως επειδη οι φιλαθλοι αυτων των δυο μοιαζουν, εχουν πανω κατω την ιδια ιδιοσυγκρασια.
Αυτα τα δυο ακρα (ακραιες οπαδικες συγκρουσεις οργανωμενων - ψιλοσυμπάθεια μεταξυ νορμαλ φιλαθλων) δεν τα βρισκεις πουθενα, οχι μονο στην Ελλαδα, αλλά ουτε σε ολοκληρη την Ευρωπη.
Winter is coming

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών