Τέκο, ό,τι είχα να σου πω, σου το είπα. Σου παρέθεσα και την πηγή μου, κάτσε μέτρα και θα βγάλεις μπλακ τζακ. Δεν θα ανοίξω κουβέντα με πονεμένους βάζελους. Α τουτ α λεγ, θα τα ξαναπούμε όταν έχω διάθεση και μόνο τότε.
Τέκο, ό,τι είχα να σου πω, σου το είπα. Σου παρέθεσα και την πηγή μου, κάτσε μέτρα και θα βγάλεις μπλακ τζακ. Δεν θα ανοίξω κουβέντα με πονεμένους βάζελους. Α τουτ α λεγ, θα τα ξαναπούμε όταν έχω διάθεση και μόνο τότε.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Εδώ έβαλαν τον ελ Κααμπί , με μόλις 2 χρόνια στον Θρήνο, παραπάνω απ' τον Σιδέρη ! Μην σου κάνει εντύπωση . Τα δείγματα γαβροπρόβατων σαν τον Πρετ και τον Λεγεών που έχουμε εδώ φανερώνουν το μέσο επίπεδο της νοημοσύνης τους.
Ο Σιδέρης σταμάτησε από τον Ολυμπιακό πριν από 55 χρόνια.
Λογικό να τον θυμούνται μόνο οι πολυ μεγάλοι σε ηλικία.
Που τυγχάνει μάλιστα να είναι και οι λιγότερο ενεργοί σε ίντερνετ, σοσιαλ, ψηφοφορίες.
Ο Ζιο ψηφίστηκε για την μαγεία του.
Προφανώς ο Τζόλε έχει προσφέρει περισσότερα.
Ο Ελ Καμπί κουβάλησε με τα γκολ του τον Ολυμπιακό στον θρίαμβο του Κόνφερενς.
Λογικοτατο να έχει την τιμητική του από πολλούς πιτσιρικάδες.
Να μάθετε στη νεολαία του Γανυμήδη την σάπια ιστορία σας ώστε να μάθουν ποιος ήταν ο Σιδέρης.
Μην προσπαθείτε με την (και καλά έξυπνη) ειρωνεία σας να μας πείσετε ότι είσαστε βλάκες.
Το ξέρουμε ήδη.
Εσύ πάλι δεν κάνεις καμιά προσπάθεια. Φαίνεσαι και είσαι ατόφιος βλάκας. Σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί δεν γαμάω ερασιτέχνες. Άντε γιατί πολύ αέρα πήρες παλιό πατημένη gayροκαρνάβαλη κουράδα.
Το να με θεωρεί "ατόφιο βλάκα" ένας οπαδός μια κάποτε μεγάλης ομάδας που μέσα στην κατρακύλα του αρπάζεται από τα αρχιδια ενός προέδρου που "γαμαει τον Παναθηναϊκό του" είναι -προφανως- καλό σημάδι.
Σε γαμουσα, σε γαμαω και θα σε γαμαω όπου και όπως γουστάρω. Εκατό χρόνια και άλλα εκατό.
Ούτε να μυρίσεις τα ιδρωμενα αρχιδια μου δεν είσαι άξιος.
Πάρτο μπουρδελακι σου τώρα και σε άλλον γαμιά.
Όλη σου η ζωή κάτω απ' την σκιά των αρχιδιων μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ο Σιδέρης σταμάτησε από τον Ολυμπιακό πριν από 55 χρόνια.
Λογικό να τον θυμούνται μόνο οι πολυ μεγάλοι σε ηλικία.
Που τυγχάνει μάλιστα να είναι και οι λιγότερο ενεργοί σε ίντερνετ, σοσιαλ, ψηφοφορίες.
Ο Ζιο ψηφίστηκε για την μαγεία του.
Προφανώς ο Τζόλε έχει προσφέρει περισσότερα.
Ο Ελ Καμπί κουβάλησε με τα γκολ του τον Ολυμπιακό στον θρίαμβο του Κόνφερενς.
Λογικοτατο να έχει την τιμητική του από πολλούς πιτσιρικάδες.
Να μάθετε στη νεολαία του Γανυμήδη την σάπια ιστορία σας ώστε να μάθουν ποιος ήταν ο Σιδέρης.
Μην προσπαθείτε με την (και καλά έξυπνη) ειρωνεία σας να μας πείσετε ότι είσαστε βλάκες.
Το ξέρουμε ήδη.
Εσύ πάλι δεν κάνεις καμιά προσπάθεια. Φαίνεσαι και είσαι ατόφιος βλάκας. Σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί δεν γαμάω ερασιτέχνες. Άντε γιατί πολύ αέρα πήρες παλιό πατημένη gayροκαρνάβαλη κουράδα.
Το να με θεωρεί "ατόφιο βλάκα" ένας οπαδός μια κάποτε μεγάλης ομάδας που μέσα στην κατρακύλα του αρπάζεται από τα αρχιδια ενός προέδρου που "γαμαει τον Παναθηναϊκό του" είναι -προφανως- καλό σημάδι.
Σε γαμουσα, σε γαμαω και θα σε γαμαω όπου και όπως γουστάρω. Εκατό χρόνια και άλλα εκατό.
Ούτε να μυρίσεις τα ιδρωμενα αρχιδια μου δεν είσαι άξιος.
Πάρτο μπουρδελακι σου τώρα και σε άλλον γαμιά.
Όλη σου η ζωή κάτω απ' την σκιά των αρχιδιων μου.
Μπράβο. Έχεις κάνει πολύ εξάσκηση για να μπορείς να μιλάς με τα @@ μου στο στόμα σου.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
GoBackη έτσι είναι οι επετειακές.
Και μιας και έχω πετύχει ουκ ολίγα σχόλια από αλλόθρησκους ότι θα την αγοράσουν λόγω του πόσο μουναρας είναι, σπευσατε με τον Thor, τον jason0 και τ'αλλα παιδιά να αφήσετε τον οβολό σας
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.