Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
-
Rocco Siffredi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Rocco Siffredi » 31 Μαρ 2025, 10:19
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 09:23
Φύσσας μετά την ήττα του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη: «Ο Πιρόλα έπρεπε να αποβληθεί στο 3', κακός διαιτητής»
Ο
σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πρέσβης του Παναθηναϊκού μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα λάθη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα των πρασίνων
Σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού τι μαλακίες σκέφτονται

vantono έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:13
Λολ τωρα τα βλεπω, ο Φωταρας τι επαθε και σεληνιαστηκε έτσι με το Ροντινέι? Τον ειπε "μαλάκα,μουνάκι,μαλάκα"?

Δεν του δίνανε την μπάλα μετά το μπεναλτυ να τη πάει στο κέντρο να ισοφαρίσει

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 31 Μαρ 2025, 10:24
Αυτος ο Ουναι παιζει βασικος εθνικη Μαρόκου ή ειναι κανενα παγκόπουλο? Ρωταω γιατι θα πρεπει επειγοντως να κανουμε αλλη μια ελληνοποίηση παίχτου, να δω αν θα μας τον παραχωρούσαν ευκόλως ή οχι, οι Μαροκινοι.
Εδω ειχαμε ελληνοποιήσει Ζέκα.
-
Lugozzi
από Lugozzi » 31 Μαρ 2025, 11:32
vantono έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:24
Αυτος ο Ουναι παιζει βασικος εθνικη Μαρόκου ή ειναι κανενα παγκόπουλο? Ρωταω γιατι θα πρεπει επειγοντως να κανουμε αλλη μια ελληνοποίηση παίχτου, να δω αν θα μας τον παραχωρούσαν ευκόλως ή οχι, οι Μαροκινοι.
Πονάς με τα ελληνόπουλα, έτσι?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
vantono
από vantono » 31 Μαρ 2025, 11:51
Lugozzi έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 11:32
vantono έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 10:24
Πονάς με τα ελληνόπουλα, έτσι?
θελω λιγο λαθρο μεσα, ειναι η αληθεια. Δεν ειμεθα αρκούντως γουοκ

Φοβούμαι πως αν πέσομε πανω σε καμιά Γαλλία ή Γερμανια που ειναι ο ορισμός των γουοκ ομαδων, δεν θα τις κερδίσομεν.
-
vantono
από vantono » 31 Μαρ 2025, 14:09
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 12:50
εντωμεταξυ στην μαρσειγ εψαχναν κοροιδα να φορτωθουν το συμβολαιο του και δεν εβρισκαν

μαροκινος σαμαρης

Δασκαλος με τα ολα σου εισαι πια δασκαλε, δεν εχεις αφησει τιποτα

Στον τουρκονεοβαζελο οπως τον λες παντως, εγω βλεπω οτι σχεδον ο μονος που παιζει μπαλα ειναι

-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Μαρ 2025, 14:12
vantono έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:09
εντωμεταξυ στην μαρσειγ εψαχναν κοροιδα να φορτωθουν το συμβολαιο του και δεν εβρισκαν

μαροκινος σαμαρης

Στον τουρκονεοβαζελο οπως τον λες παντως, εγω βλεπω οτι σχεδον ο μονος που παιζει μπαλα ειναι

φαντασου ντανε μου καταντια που ο αφραγκουζος απο τα λαθρεμπορια με τον Βαλοντια δινει μυρια σε φεικ παικτατακια και ο πανσερραικος εχει τον μπετανκορ των 100 χιλιαδων με 16 γκολ και τον γεωργιανο που δεν βλεπει καν τον τον τσαντ πολωνο

τον κατεστρεψε και τον φεικ φωταρα σας η σαυρα οποτε ολα οκ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 31 Μαρ 2025, 15:04

Ο Βαγιαννιδης είναι μάλλον ο,τι καλύτερο έχει να δείξει η ζελα αυτή τη στιγμή. Ο Φώτης δίνει την ψυχή του αλλά μέχρι εκεί.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Μαρ 2025, 15:05
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 15:04

Ο Βαγιαννιδης είναι μάλλον ο,τι καλύτερο έχει να δείξει η ζελα αυτή τη στιγμή. Ο Φώτης δίνει την ψυχή του αλλά μέχρι εκεί.
ελληνοφοβικος ειναι ο ντανος μας αυτο,συγχωρημενος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
vantono
από vantono » 31 Μαρ 2025, 15:58
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 15:04

Από πλευράς Ελλήνων παικτών εννοείς προφανώς. Γιατί Ουναι και ο άλλος ο Τετε είναι οι μόνοι που παίζουν μπάλα σε αυτή την ομάδα ημιτσίρκο.
Για Βαγιά έχω τις ενστάσεις μου, ας πούμε ότι δεν τον θεωρώ και την υπερταλεντάρα του Ελ ποδοσφαίρου που μετά απ' αυτόν έσπασε το καλούπι

Ας πούμε ότι είναι ένας σταθερός παίκτης που τη δουλειά του την κάνει, μέχρι εκεί.
Ούτε για να ισιώνει τις αρχιδότριχες ενός Γιούρκα στο στο ζενίθ του

-
vantono
από vantono » 31 Μαρ 2025, 16:24
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:12

μαροκινος σαμαρης

φαντασου ντανε μου καταντια που ο αφραγκουζος απο τα λαθρεμπορια με τον Βαλοντια δινει μυρια σε φεικ παικτατακια και ο πανσερραικος εχει τον
μπετανκορ των 100 χιλιαδων με 16 γκολ και τον γεωργιανο που δεν βλεπει καν τον τον τσαντ πολωνο :102:

Παίζει κανείς στις εθνικές τους απ' αυτούς?
Ξέρουμε αν ψάχνουν καμία εθνική για να παίξουν?

Το μπετανκορ γίνεται άνετα Μπεταγκορίδης σκέφτομαι

-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Μαρ 2025, 16:49
vantono έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 16:24
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:12

φαντασου ντανε μου καταντια που ο αφραγκουζος απο τα λαθρεμπορια με τον Βαλοντια δινει μυρια σε φεικ παικτατακια και ο πανσερραικος εχει τον
μπετανκορ των 100 χιλιαδων με 16 γκολ και τον γεωργιανο που δεν βλεπει καν τον τον τσαντ πολωνο :102:

Παίζει κανείς στις εθνικές τους απ' αυτούς?
Ξέρουμε αν ψάχνουν καμία εθνική για να παίξουν?

Το μπετανκορ γίνεται άνετα Μπεταγκορίδης σκέφτομαι

γεματος με διεθνεις ειναι ο νεοβαζελος και κοιτα τα χαλια τους

Αλαιν ντε Μπενουα
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 31 Μαρ 2025, 17:50
Αν ειχαμε αφησει μια κορινα στη γραμμη του τερματος να κανει τον τερματοφυλακα, θα ειχαμε φαει ενα γκολ λιγοτερο.
Θα ειχε ληξει 3-2.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.