Γίνε ο διαιτητής (poll)
Re: Γίνε ο διαιτητής (poll)
Γκολ, έχω αφήσει το πλεονέκτημα, οποιαδήποτε άλλη λύση είναι επειδή η Ρεάλ χρειάζεται σκορ πρόκρισης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ωραία, τωρα που μαζευτήκατε τόσοι αντριδοι θα μου εξηγήσει κανείς τι 'ναι το οφσάιντ;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εξαρτάται ποιοι παίζουν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν σε πιστευω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 15:52τσούκου .δεν είχα δει τα αποτελέσματα και τις άλλες απαντήσεις μόνο την ερώτηση και σκέφτηκα τι θα απαντήσω.
όταν πήγα να ποστάρω μου έβγαλε το δικό σου ,αρα είχα ήδη απαντήσει.
δε ξέρω μπορεί να το έχω πετύχει αυτό πάντως,και να μην το θυμάμαι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
3 βολές, τεχνική ποινή και την μπάλα στους επιτιθέμενους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σιγουρευτήκαμε ότι η μια ομάδα είναι ο βάζελος δηλαδή.
-
btw στον μόνο αγώνα που έχω δει να δίνονται 4 βολές, διπλή τεχνική (=αποβολή) στον αντίπαλο προπονητή, και η μπάλα στην ομάδα με τις 4 βολές, είναι πέρσι στο Ερυθρός-Αστήρ-γαύρος, προφανώς υπέρ του γαύρου.
SpoilerShow
παρ' όλα αυτά στο τέλος το κόκκινο τσίρκο κατάφερε να χάσει εκείνο το ματς. 

μην είσαι τόσο σίγουρος

Στο χθεσινό Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 2-3 θα συμφωνούσες με την απόφαση του κόρακα (δλδ το 1). Εγώ διαφώνησα και διαφωνώ, οπότε έβαλα το πολ.
Το φοβερό και τρομερό είναι ότι σήμερα διαβάζω ότι στο ημίχρονο διαφώνησαν με το διαιτητή και οι παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας:
Newcastle players told referee Andre Marriner that they would have preferred Trent Alexander-Arnold to be sent off than given a goal.

εννοώντας ότι θα ήθελαν το 6 (πέναλτι και κόκκινη).
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Kάτω-κάτω:

κοινώς η περίπτωση που περιγράφει ο OP εμπίπτει στις (ελάχιστες) περιπτώσεις όπου δίνεται πλεονέκτημα (άρα και γκολ) αλλά και κόκκινη.

κοινώς η περίπτωση που περιγράφει ο OP εμπίπτει στις (ελάχιστες) περιπτώσεις όπου δίνεται πλεονέκτημα (άρα και γκολ) αλλά και κόκκινη.
Ευγε Jolly.
Να μαθαινουν μπαλιτσα οι αμπαλοι.
Να μαθαινουν μπαλιτσα οι αμπαλοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ανεξαρτήτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σας, το power point που έβαλε ο Πειρατής:
* είναι απόπειρα ερμηνείας του πλεονεκτήματος, δλδ δεν είναι κανονισμός και άρα δεν δεσμεύει τον διαιτητή
* αναφέρει περί ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, δεν διευκρινίζει όμως τι γίνεται στην περίπτωση που τελικά η ευκαιρία αυτή γίνει τέρμα (δλδ η χτεσινή περίπτωση).
* είναι απόπειρα ερμηνείας του πλεονεκτήματος, δλδ δεν είναι κανονισμός και άρα δεν δεσμεύει τον διαιτητή
* αναφέρει περί ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, δεν διευκρινίζει όμως τι γίνεται στην περίπτωση που τελικά η ευκαιρία αυτή γίνει τέρμα (δλδ η χτεσινή περίπτωση).
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γίνε τραβεστί, και το κράτος θα σου επιδοτεί το μισθό
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
22 Ιαν 2025, 01:04
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
07 Ιουν 2024, 15:49
-
- 3 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
10 Σεπ 2023, 22:21
-
-
Νέα δημοσίευση Έν' αλλιώτικο Poll....
από taxalata xalasa » 04 Νοέμ 2024, 07:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
04 Νοέμ 2024, 07:48
-