γιατί ψαρώνεις έτσι με τον Γιώργη;
Φρίκη προκαλεί στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα η συμπεριφορά έλληνα αθλητή
Re: Φρίκη προκαλεί στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα η συμπεριφορά έλληνα αθλητή
Κανένα παράπονο, απλή διαπίστωση.
Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο, είναι απολύτως αναμενόμενος ως εμμονικός κομπλεξικός. Κι όπως μπορει να λέει ότι θέλει, έτσι μπορώ να λέω ότι θέλω κι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 21:30
Όπως οι μαύροι μπορούν να αυτοαποκαλούνται νιγκαζ αλλά ένας λευκός δεν μπορεί να τους πει έτσι, ο Έλληνας νηματοθέτης μπορεί να λέει ότι θέλει για τους Έλληνες. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Μπαιδεγουέι το ότι είναι Έλληνας που κράζει μονίμως Έλληνες δεν τον κάνει λιγότερο ρατσιστή, όπως δεν κάνει λιγότερο ρατσιστή τον Αφροαμερικανό που βρίζει συνεχώς αφροαμερικανούς
Ανοίγετε με δική σας ευθύνηShow
Καλά εντάξει, κόψε κάτι.
- Dwarven Blacksmith
Re: Φρίκη προκαλεί στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα η συμπεριφορά έλληνα αθλητή
Οκ πάσο, νόμιζα διατύπωσες μία αντίφαση που σου φαίνεται περίεργη.Ίφιδα έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 21:45Κανένα παράπονο, απλή διαπίστωση.Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο, είναι απολύτως αναμενόμενος ως εμμονικός κομπλεξικός. Κι όπως μπορει να λέει ότι θέλει, έτσι μπορώ να λέω ότι θέλω κι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 21:30
Όπως οι μαύροι μπορούν να αυτοαποκαλούνται νιγκαζ αλλά ένας λευκός δεν μπορεί να τους πει έτσι, ο Έλληνας νηματοθέτης μπορεί να λέει ότι θέλει για τους Έλληνες. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Μπαιδεγουέι το ότι είναι Έλληνας που κράζει μονίμως Έλληνες δεν τον κάνει λιγότερο ρατσιστή, όπως δεν κάνει λιγότερο ρατσιστή τον Αφροαμερικανό που βρίζει συνεχώς αφροαμερικανούςΑνοίγετε με δική σας ευθύνηShowΚαλά εντάξει, κόψε κάτι.

- Eθνικοκοινωνιστης
τον ελληνιολο τρεντοκαγκουρα και αν πλενεις το σαπουνι σου χαλας 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μακάρι η παγκόσμια κοινότητα να τον μέτραγε για έλληναΓιωργης έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 20:52https://www.in.gr/2019/05/16/sports/oth ... ovlithike/
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Οι περισσότεροι που αυτοπροσδιορίζονται ως Αυστραλοί δεν Αυστραλοί. Όποιος δεν ομοιάζει εμφανησιακά με τον παρακάτω κύριο δεν είναι Αυστραλός...
Ναι ρε γαμώτο, ίσως ο μόνος τενίστας που δεν έχει πουλήσει την ψυχή τους στις καρέκλες των θεατών. Θα τον θυμόμαστε σαν έναν απο τους μεγάλους αληθινούς σε λίγα χρόνια που θα σκάσει μύτη η επόμενη φουρνιά ανδροιντς στο τένις.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εμείς φταίμε που ακόμη δεν του πλήξαμε τις πολιτιστικές του ρίζες των Ελλήνων, οπόταν παράγουν ακόμη τέτοιους κάγκουρες.Γιωργης έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 20:52https://www.in.gr/2019/05/16/sports/oth ... ovlithike/
«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
είναι ο πραγματικός Νο 1 , μπορεί άμα θέλει όχι απλά να κερδίσει αλλά να γελοιοποιήσει οποιονδήποτε από τους μεγάλους τρείς,
το ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα επαγγελματικά στάνταρ και είναι και σαλταρισμένος δε μας χαλάει καθόλου
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Σπουδαίες κουβέντεςμίστερ μαξ έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 22:46.SpoilerShowΕμείς φταίμε που ακόμη δεν του πλήξαμε τις πολιτιστικές του ρίζες των Ελλήνων, οπόταν παράγουν ακόμη τέτοιους κάγκουρεςΓιωργης έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 20:52https://www.in.gr/2019/05/16/sports/oth ... ovlithike/
«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ποιος ασχολείται με το τένις μωρε μλκες
σοβαρευτείτε επιτέλους
σοβαρευτείτε επιτέλους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
το άλλαξα λίγο αλλά γενικά συμφωνούμε.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Παράτα μας ρε μισ/ανθέλληνα μποτακοτρολάκι! Όλα τα ποστς σου ρατσιστικά κατά της χώρας και του λαού της είναι.
Τον ρατσισμό που τρως από τα γερμανά τον μεταφέρεις εδώ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Απέλαση για τον τρολοΓιώργη συμφωνώ!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Exoυμε τοσο μεγάλη Σιχ κοινοτητα στην Αθηνα?
από George_V » 05 Φεβ 2025, 14:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
05 Φεβ 2025, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η επιστημονική κοινότητα της χώρας, αντιδρά στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων
από talaipwros » 24 Ιαν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
24 Ιαν 2024, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη
από Γάταρος » 17 Οκτ 2024, 17:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-